Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**
Raspunsuri - Pagina 7
Roxxy80 spune:
Eu lucrez in Pipera, deci f aproape de Floreasca. Ideea e ca am auzit ca sedinta ar fi vreo 3 milioane, ceea ce mi se pare enorm. Nu am verificat aceasta informatie. Matei a reinceput gradi de o luna si de atunci vad ca suntem ok (cu exceptia mucusorilor care tocmai au trecut si nu au tinut decat vreo 4 zile). Ma gandesc ca poate prin august-septembrie sa merg cu ei si sa-mi faca o schema de imunizare.
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura78nico Roxy daca te duci la doctor homeopat sa-mi spui si mie. Eu stiu de un asemenea doctor dar vorba ta nu am ajuns la el dar ma bate gandul...era la o clinica prin Floreasca si mi-l recomandase o colega de la servici. Ea era tare multumita de el.O sa mai studiez problema si daca vrei te anunt. ![]() Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
monikus spune:
Buna,
Multumesc pt urarile la adresa sotului.
Eu cand am zis de cresa m-am gandit la ceva de genul sa il las pana pe la 13 la o cresa de stat si apoi sa il ia o bona acasa si sa stea cu el pana venim noi la 18. O sa fie foarte greu pt ca eu ma bazam pe ajutorul socrilor numai ca s-au gandit ei sa se mute la tara si eu nu imi las copilul acolo ca sa il vad numai la sfarsit de saptamana. In fine, e o chestie delicata si inca nu stiu cum sa procedez mai ales ca Rares urla cand il pun pe olita, mananca numai pasat bine cu furculita si de cele mai multe ori cu tv-ul in fata si nu adoarme decat leganat pe picioare, de-i drept cu un singur somn pe zi de pe la 14. De mancat singur nici nu se pune problema. Uof...nu stiu cum voi rezolva problema.
Cat despre bolile pe care le poate lua de acolo, pai le poate lua si din parc. Bine, poate lua mai multe si mai des de la cresa dar pana la urma se va obisnui organismul. Sper.![]()

Lali_mete spune:
Hello dovlecime,ce faceti?
Vad ca vorbiti de homeopate,si eu sunt tare incantata de ele . Paul nu a gustat antibiotic pana acum, a fost raci de 3 ori din care o singura data mai zdravan,e bine dezvoltat .nu i-am dat nici un fel de vitamine decat ce a papat si ceva homeopat,care stiu ca nu erau vitamine
. Doctorita e tare multumita de cum a evoluat. Si din octombrie anul trecut este si doctor homeopat in toata regula,am vazut dploma
. Oricum eu ii multumesc mult ca mi-a scapat sotul de amigdalitele ( 5-6 pe an) cu homeopate,plus ca pe mine m-a pus pe picioare fizic si psihic. Stiti starea mea nasoala pe care o resimteam cand am intrat intre voi,anul trecut. M-a prins ea cand i-am spus ca vreau ceva pentru imunitate ,si mi-a dat si pentru depresie si anxietate,frica de intuneric ,de lucruri necunoscute ,frica de vise .Suna ciudat ,dar e mine m-a vindecat. Ea imi spusese de mult ca o sa imi dea ceva,dar nu o sa imi spuna pentru ce, o sa imi trateze mai multe cand nici nu ma astept,pentu a evita efectul placebo
. Am fost surprinsa cand m-a intrebat luan trecuta la control daca imi mai e frica sa stau singura in casa, daca imi mai e frica sa dorm fara sot ,sau sa merg la inmormantari. Si atunci am realizat ca de fapt au disparut starile mele de frica . Si daca am cosmaruri,ma trezesc si adorm repede,inainte imi lua ore intregi,si retraiam cosmarul de zeci de ori.
Va pupic,sunt prin preajma...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
17+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
monikus spune:
Buna ziua,
Am vrut sa incep cu buna dimineata pt ca de dimineata tot scriu si apoi imi inchide Rares calculatorul mai nou, apoi a trebuit sa mancam, apoi sa iesim afara si uite asa a trecut dimineata.
Danuta nu am apucat sa iti zic ca ma bucur ca puteti calatori. Sunt sigur ca Alex se va obisnui si cu bunicile. Sa va distrati cat de mult puteti si sa va relaxati.
Astazi mi-am luat inima in dinti si am fost la cresa de stat de langa noi. Bine nu e chiar langa blocul nostru dar nu facem pe jos cu carutul mai mult de 10 minute pana acolo. Am intrebat una-alta si am fost expediata rapid la Agentia pt prestatii sociale sau cum s-o numi. De acolo am luat trusoul copilului si nu stiu ce ajutor atunci dupa nastere. Din fericire, de la cresa pana acolo nu faci decat alte 10minute de mers pe jos. Am luat formulare si fisa pe care trebuie sa o completeze medicul de familie, lista cu tot ce trebuie sa contina dosarul pt inscriere la cresa. Acum vine partea proasta. Am intrebat cate dosare s-au depus si mi s-a spus: pana acum 200. In contextul in care in toamna se vor elibera maxim 60 de locuri va dati seama care e sansa ca Rares sa mearga acolo. Bine, o ingrijitoare de la cresa mi-a zis sa vin sa vb prin aug-sept cu dna directoare. Va dati seama ca trebuie cotizat serios. Acum ramane de vazut. Saptamana viitoare vreau sa merg la o gradinita particulara tot aici in zona sa vad cum e cu inscrierea si eventual daca il pot duce cateva zile, contra-cost acolo sa vad daca se joaca cu copiii si e ok. In fine, ramane de vazut. Oricum preturile cele mai mici la gradinitele particulare din zona sunt de 400ron la program scurt si 800-850 ron la program prelungit adica pana la ora 18 cand ajungem acasa.
In rest... jucandu-ma cu Rares in parc am tras un cap de o bara de am ditamai cucuiul. Ce e mai naspa e ca ma doare in draci. Dar asa imi trebuie daca sunt cu capul in nori si nu ma uit pe unde merg.
Altfel, numic nou sub soare. Sper sa fie frumos maine dimineata ca as vrea sa mergem pana in Herastrau la roata mare. Laura ce zici? Daca e frumos, ne vedem acolo cu copiii? Oricum o sa te sun maine dimineata daca nu apuci sa citesti aici.
Lali, ma bucur ca tratamentele homeopate isi fac efectul la voi. La mine nu au prins niciodata. Poate s-o intampla minunea cu Rares, dar cum nu cunosc nici un dr homeopat si consultatiile sunt foarte scumpe la astia, mi-e greu sa cred ca il voi duce la vreunul.
Pupici tuturor si un weekend minunat daca nu mai apuc sa scriu.
Danuta1979 spune:
Monica, si noi azi (mai exact sotul)am fost sa vorbim la cresa, singura de stat de pe langa noi, dar a MAPN-ului. Nu lucram niciunul la MAPN asa ca directoarea ne-a zis ca sunt multi inscrisi si avem sanse reduse. Asa ca ne vom orienta spre gradi particulara si daca apare minunea si ne accepta cresa...mare minune..
In zona mea sau a serviciului meu si al sotului cea mai ieftina gradi particulara e 1000 lei. Cam mult. O sa le vedem si vom decide functie de conditii. Greu frate...
Si guvernul lui peste care a taiat la actualele mamici la 1 an...cand la noi nici intre 2 si 3 ani nu ai ce face cu copilul...
Apropos...a mai auzit cineva ceva de legea bonelor, construirea peste noapte de crese etc????????/
*** IN GURA DE MAGARI!
monikus spune:
Danuta hai ca ai fost tare. Vezi poate te mai faci cu o avertizare. Sa imi dau una peste gura sa nu se adevereasca. Oricum, ai mare dreptate cu ce zici. E tare greu pt noi dar pt viitoarele mamici va fi mult mai greu. Doamne ajuta sa vina vremuri mai bune.
Lali_mete spune:
Buna dimineata dovlecime!
ce faceti? Va plimbati de bate vantul pe aici? Eu o sa plec iar pe la sora mea, au inceput greturile si la ea si e la fel cum eram eu in ianuarie,asa ca e randul meu sa o dadacesc
.Nu poate nici sa se gandeasca la mancare,dar sa o mai si faca... Si fetita ii cere tot felul de mancaruri acum
. Si cum mie mi-au trecut greturile ma prezint pe baricade
.
Asa ca va pup pe fiecare in parte,cele care cautati loc la cresa sper sa gasiti repede
,ne "citim" cand ma intorc
.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
17+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
monikus spune:
Buna dimi
Lali sedere placuta la sora ta.
La noi s-a anulat iesirea in parc pt ca a inceput sa ploua

. E tare nasol cand mi se taie elanul asa de dimineata. Totusi, nu pot sa nu ma oftic cand vad ca mai iese si soarele si noi stam in casa ca imediat incepe sa ploua iar. Uof vreme tampita de primavara cica.
Ieri am vb cu Mady. Speram sa reusim sa ne vedem saptamana care vine. Ea e tare ocupata cu copiii si cu sotul care e dupa operatie.
Sa aveti un weekend minunat cum il dorim si pt noi.
monikus spune:
Ne-am enervat si am decis sa plecam totusi in Herastrau. Asta chiar daca ploo 
V-am pupat.
laura78nico spune:
Buna gagici,
din pacate la mine s-a adeverit ce am prevazut de dimineata.Mihaita are febra38.4.Si culmea ieri am fost la doc si era bine...adica ne curgeau mucisorii dar in rest era ok.
Acum stam si il urmarim.
si un we excelent!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007