Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**
Raspunsuri - Pagina 6
laura78nico spune:
Eu le dau bronho vaxomeste de imunizare cu oscilium nu incercat
]
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Roxxy80 spune:
Am vrut si eu sa le dau bonhovaxom, dar m-am razgandit. M-am saturat sa tot bag medicamente in ei. Am zis sa mai incerc si cu homeopate si vad ca tine. Le dau medicamente cand vad ca treaba e mai nasoala (tuse urata, febra, stare proasta). Inainte cum apareau mucusorii saream cu Panadolul si Nurofenul. Acum dau Oscilo, Stodal pt tuse, Coryzalia etc. Noi am tot tinut-o in boli din decembrie anul trecut. Matei a luat o singura data antibiotic. In rest am reusit sa-l tratez cu homeopate. La Maria nu tine mereu figura asta
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura78nico Eu le dau bronho vaxomeste de imunizare cu oscilium nu incercat ] Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
laura78nico spune:
Acelasi lucru si la noi de cand a inceput Ramo gradi. Nu foarte grave, dar oricum a luat destule antibiotice mai ales pt infectii.Bronhovaxomul mi l-a recomandat doctorita de la orl.Acum nici eu nu mai stiu. As vrea sa ies un pic cu Mihaita pe afara.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Ai fost cu ei la un doctor homeopat? sau ai incercat tu din auzite/citite?
Roxxy80 spune:
Din auzite. Am incercat doar astea f cunoscute, despre care se vorbeste pe toate forumurile. Ma batea gandul sa merg la homeopat, dar am tot amanat.
| citat din mesajul lui laura78nico Ai fost cu ei la un doctor homeopat? sau ai incercat tu din auzite/citite? Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Foarte utile discutiile voastre.
Despre mucisori..a mea face rar si cand face nu-i dau cu nimic. Stau dupa ea cu servetel/servetel umed si ii sterg. Trec in cateva zile de la sine.
Despre cresa/gradi/bona eu momentan inclin spre cresa/gradi. Am eu piticii mei cu bonele si nu am incredere in ele. A mea fetita e asa incapatanata si face asa mari figuri cateodata de imi vine sa dau cu ea de pamant dar respir adanc, ma gandesc ca e copilul meu, ca nu asa se educa copiii si o iau cu binisorul. Dar cineva strain ce garantie am ca nu ii mai trage cate o palmuta sau nu o lasa sa se dea cu capul de toate cele prin casa?
Cresa de stat am doar una prin zona, cea a armatei, si nu cred ca avem intrare. Gradi particulara - costa cat o bona dar sunt copii, se joaca, socializeaza si macar personalul are oaresice calificari fata de o mamaie care face pe bona acasa.
Gradi de stat avem chiar langa noi dar asteptam sa faca 3 ani sa o primeasca.
Deci cel mai probabil vom merge pe o cresa/gradi particulara pt. un an. Sunt mai multe variante si o sa hotaram dupa ce le vedem.
Deci noi cam asa gandim. Dar pana in sept. ne mai putem razgandi de 100 de ori.
Roxxy80 spune:
Si eu aveam multe semne de intrebare fata de ideea de bona. Vreau sa-ti spun ca nu as da-o pe bona mea nici pentru 10 bunici. E o femeie f inteleapta, calda si mult mai calma decat mine. A invatat-o multe lucruri pe Maria. Mi-as dori enorm ca dupa ce voi renunta la serviciile ei sa o pot recomanda unei persoane apropiate.
Ce pot sa-ti spun este ca toate prietenele mele care au bone la copilasi au nimerit f bine. Unele au prelungit pana la 4 ani statul cu bona acasa. Eu vreau sa o dau la gradi la 3 ani. Cred ca o sa suferim tare fara bona noastra pt ca deja e membru important al familiei.
M-a impresionat o faza acum o sapt cand am venit mai devreme si Maria a realizat ca trebuie sa plece bona. S-a aruncat la ea in brate si o mangaia pe fata, isi punea obrazul pe obrazul ei si o tine strans sa nu plece. Am fost tare fericita.
| citat din mesajul lui Danuta1979 Buna fetelor |
Danuta1979 spune:
Da, asta e semn clar ca fetitei ii e tare bine cu ea. Ma bucur mult ca ati nimerit bine:)
Din pacate eu cunosc cu o singura exceptie numai cazuri dubioase si mamici nu foarte multumite.
Nu am exclus varianta bona (la care principalul atu il consider lipsa expunerii la toate bolile la care sunt expusi la cresa/gradi) dar noi avem retinerile noastre.
laura78nico spune:
M-am hotarat sa iesim un pic pe afara. Ca de casa ne-am plictisit teribil.
Va
am pe toate.
laura78nico spune:
Roxy daca te duci la doctor homeopat sa-mi spui si mie. Eu stiu de un asemenea doctor dar vorba ta nu am ajuns la el dar ma bate gandul...era la o clinica prin Floreasca si mi-l recomandase o colega de la servici. Ea era tare multumita de el.O sa mai studiez problema si daca vrei te anunt.