Mamici din Grecia (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Ianoula nu ti bate joc de viata ta ca esti tinara
Esti maritata si religios??
Hai curaj ca solutii sunt destule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Este casatorita si religios! am vazut poze cu ea mireasa (esti superbaaaaaa Oana).

Carmaw...de ce o intrebi asta?...e mai greu sa divortezi?...ca nu-s catolici!

PS: Este superba fata ta Oana! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Seara buna si de la noi!

Ioannoula, imi pare tare rau de situatia in care te afli. Insa nu-mi permit sa-ti dau vreun sfat, nu stiu ce as face eu intr-o situatie ipotetica. Insa pot sa-ti spun ca mie nu mi-a placut nici atitudinea mamei tale, cum adica nu te lasa sa te muti cu chirie nemaritata la 28 de ani??? Si p-orma ti-a zis sa te mariti ca o sa fie bine (desi nu-l iubeai), p’orma la nunta ca are crize si-o sa-i treaca si-acum cand te-a vazut in iadul asta ii pare rau??? Si iarasi nu mi-a mai placut ca tu dadeai toti banii in casa. De ce? O cota parte inteleg, dar de ce toti? Acum nu era bine sa ai si tu niste banuti pusi deoparte? Iti spun toate astea pentru ca e bine sa invatam din greseli. Cat despre sot, asa e el si nu-l poti schimba. Iar cu divortul, stai linistita, acum in Grecia se divorteaza relativ usor fata de cum era inainte, iar dl. sot sa plateasca ce e de platit. Of, nu stiu, chiar mi-as dori sa te pot ajuta cumva, daca ai nevoie de ceva (orice) spune-mi si poate te pot ajuta. Pe mine faza asta

Citat:
Apo ne-am mai certat o data si m-a lasat noaptea pe munte singura...sa ma manance lupii,ca bause si avea chef de harta
m-a facut sa-mi doresc sa-l intalnesc pe sotul tau si sa-l duca la zoo si sa-l las intr-o cusca de lupi.

Anouk, ma gandeam ca Apostolis e sotul, dar dupa aia m-am gandit si ca poate fi un pisoi sau un catel.

Carmaw, idei de orez: orez cu midii, spanac cu orez.

Esthera, cantecelul asta i-l cant si eu lui Stelios aproape in fiecare zi de cand s-a nascut, ii place f mult. Clopotelul tau a avut efect: fi-miu zice mama clar cand e suparat si vrea sa-l iau din tarc, iar astazi a zis si “fata” cand a vazut-o pe Esca la stiri (preferata lui).

Moro_K, mi-ar placea sa vin la targul de flori si sa ne si vedem (in sfarsit!) cu ocazia asta, insa sper numai sa nu fie in a 2-a saptamana din mai ca vom fi plecati pentru o saptamana. Insa tu da-mi de stire si vedem cum facem. Si daca iti ies rasaduri multe de cherry anul asta, da-mi-le mie si-l sari pe mosulica, ce zici?

Mamitza_alex, of, imi pare rau de incidentul sotului cu masina, eu sunt o maniaca in ceea ce priveste masin, tot timpul sa fie ingrijita si in regula. Si eu sunt de parerea ca daca tot faceti o investitie mai bine-si ia una pe care si-o doreste in rate. Bya cea frumu ce mai face?

Porumbita, bun venit pe taramuri elene! Sa va iasa tot ce v-ati propus si acomodare usoara! Chiar ma gandeam zilele astea la tine, ca n-ai mai dat nici un semn.

Atatica de la noi, ma deprima vremea asta, imi vine sa-mi iau campii ca nici pe afara nu putem sta, of!!!!!!

Noapte buna!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Buna seara...

Dupa cum se obesrva cu ochiul liber eu sunt mai tot timpul aici!!...ce sa fac daca va iubesc???

Theo.....hehehe...ma bucur ca clopotelul tau cu numele Stelios te striga!!!(si cuvantul "fata" tot de la clopotel i se trage???.

Pup copiii de noapte buna...
si mai pup si fetele cucuite!!

Mergi la inceput

Alt cantecel dragut (eu, daca nu am copii i le cant grecului meu) pentru minunile voastre mici:

Vulpe tu mi-ai furat gasca
Da-mi-o inapoi
Vulpe tu mi-ai furat gasca
Da-mi-o inapoi
Ca de nu eu vin cu pusca si cu trei copoi
Ca de nu eu vin cu pusca si cu trei copoi

Lele vulpe fii cuminte
Nu mai tot fura
Nu mai tot fura
Lele vulpe fii cuminte
Nu mai tot fura
Gaste fripte si placinte
Nu-s de dumneata
Gaste fripte si placinte
Nu-s de dumneata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Hop si eu la ceas de seara:)
Porumbita welcome to Greece:D acomodare usoara!si eu de-abia asteptam sa pot comunica si sa inteleg ce mi se spune....cred ca toata viata o sa-mi amintesc cum am vbit cu o tipa de la ote...prima mea discutie intreaga...la telefon...si aveam fitsuici sa nu ma pierd:))...parca v-am mai spus....da ce mandra am fost ca m-am facut inteleasa si m-am mai si ratoit:)
Oana pai tu erai f bine in Ro....ce sa zic uite vezi uneori ies bine uneori nu deciziile rapide...ca din cate inteleg nu il cunoasteai de mult si nu traiserati impreuna...iar in rest subscriu la ce zice Theo....da las ca iese el soarele
Theo inca n-am pus nimic...dc pun sigur iti dau...acum 2 ani imi iesisera rosioare...e cam bataie de cap...zice lenea din mine:)) si sigur dau un semn cand aud de expo:)
Mamitsa-alex imi pare rau c-ati patit-o cu masina...stii cand e cu cheltuiala(vezi nunta) tot timpul o sa apara si alte cheltuielii...legea lui murphy adaptata:))
Eshtera vai ce mi-ai adus aminte am inceput sa i-l cant sotului:))
Sa dea Domnul cat mai curand sa avem amandoua bbei sa le cantam!(iti urez eu tie imi urezi si tu mie...poate poate:))

seara buna fetelor!
P.S azi am facut turlu asa cum il face bunica sotului...cu legumele semi-prajite...in cat mai putin ulei sa fie mai dietetic da a fost asa buuuunnnn azi din laiki am luat super fresh legume...au inceput sa miroasa rosie/ardei/...vine primavara:DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui Esthera2011

Este casatorita si religios! am vazut poze cu ea mireasa (esti superbaaaaaa Oana).

Carmaw...de ce o intrebi asta?...e mai greu sa divortezi?...ca nu-s catolici!

Nu stiam eu nu vad poze....da fff greu se divorteaza daca sunt casatorii facute si la biserica
Asta e dar poti sa traiesti cu nedivortata...
Hai sunteti tinere ,frumoase...MORALUL SUS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Esthera, Stelios cand era mai mic zicea mama cand era suparat dar de vreo 3 luni, nu mai zicea deloc. Si de ieri a inceput sa ma strige doar cand e suparat, dar un mama clar, clar. Si cu "fata", ieri a zis prima data, ca atunci cand o vede pe Esca rade, se uita la mine, se rusineaza, mama ce e pe el! Si eu il intreb: Ce-i mami, iti place de fata asta? Si el se uita asa la mine, rusinat si cu un zambet strengaresc si zice: fata.

Carmaw, nu e nici o diferenta la divortul in Grecia daca esti casatorit religios sau doar la primarie. Hai sa nu speriem fata asta si-asa bulversata!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

DE'ALE GURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Buna seara fetelor ...eu am disparut o zi din peisaj ca nu mi-a mers netu'da ce imi place de voi ca sunteti vorbarete...

[IOANOULA am vazut poze cu tine si cu pitica..sunteti superbe amandoua pe cuvant tu arati foarte bine,iar pitica o frumoasa si o ochioasa...pai pe cuvant ca nu merita sa induri toate mizerile egoistului asta.Stiu ca la inceput eu am fost prima care ti-am spus sa stai sa incerci pt fata dar pe masura ce povestesti mi se face parul de gaina ..faza care m-a socat a fost cu lasatul in spital cand ai nascut fara banii de apa...dar lasa banii, dar sprijinul moral unde este ca stiu bine ca ai nevoie mai ales ca si fetita a avut probleme...Ce sa iti spun vorba lui Theo asa e caracterul lui si slabe sanse sa il schimbi...Noi suntem langa tine moral ,asa cum putem si sa dea Dumnezeu sa-ti fie bine orice alegere ai lua
THEO un scump Stelios, rusinosul ,cu d-na Esca si sa sti ca si Luka a intarziat mult sa zica mama cand era bebe mic zicea la suparare ma mam dar nu era mama,apoi le zicea pe toate numai mama nu si nu mai puteam de oftica.. dar ce sa fac nu am avut clopotel dar cum gasesc unul am sa iau sa incerc si eu ,poate merge
MAMITZA-ALEX tare nasol cu masina acu' in prag de nunta dar si eu cred ca e mai bine sa o luati pe cea care va place in rate.Ce faci te-ai hotarat daca o dai pe Bya la gradi de anul asta?ca eu a vb cu sotul si am hotarat ca e prea mititel Luka si il mai lasam un an.
ESTHERA eu personal ii multumesc din suflet pt cantecele si poezioare ..de exemplu pe asta cu vulpea i-l cant si eu lui Luka dar nu stiam decat prima strofa dar acum de la tine am invatat-o si pe a doua..MORO_K m-am prapadit de ras cu amita plimbata in cusca ,ce sa-i faci mare e gradina lui D-zeu dar multi au sarit gardul
ANOUK nu te necaji prea tare cu intalnirea fetelor ..in vare s-ar putea sa iti fac o vizita scurta pe insula minune.Asta vara a fost tot familionul in Skiathos cu vaporul dar pt o zi ,pleaca din Volos diminetata si se intoarce seara dar ei asa s-au distrat(a fost mare gasca)..noi nu am putut sa mergem pt ca era Luka prea mititel si in vaporasul ala nu esti de loc in siguranta ...dar vara asta daca se repeta aventura ma bag si eu plus ca acum am si un motiv in plus sa ajung pe Skiathos
PORUMBITA bine ai venit si din partea mea in Greece sa dea DD sa iti iasa planurile asa cum iti doresti
Va pup fetele ca iar m-a prins 3 dimineata la PC
P.S. mi-am pus emoticonuri la semnatura ca tare imi place bebelul asta care face tumbe

Andreeade pui micLukas-Nikolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna dimineata/ziua si de la noi, vorbaretelor!
Parca am alta dispozitie cand mai vad si o raza de soare.
M-au sunat de la hotel sa ma intrebe daca as vrea sa incep mai tarziu munca, in jur de 1 iunie.. Suntem 2 fete care se ocupa de clubul de copii si ar vrea o singura persoana la inceput ca nu prea e treaba. Offf.. asa m-am ofticat ca mi-au zis atat de tarziu. Am apucat deja sa aranjez cu sora-mea sa vina dupa Paste, asa ca incep din 4 mai, ce naiba sa fac.
Ce sa va mai zic.. ratele sunt de groaza! Au umplut casuta aia a lor de gainat si porumb mocirlit pana si-n tavan! Peretii.. zici ca joaca paintball cu porumb. Cum reusesc sa se gainateze pe pereti e un mare mister.
Andreea, draguta mea, tu esti singura mea speranta de a ma intalni cu careva din voi. Ar fi super sa vii la vara si sa-l vad si pe blondinul tau cu ochi caprui care rupe inimi.
Ioannoula, imi pare rau din tot sufletul pentru ce ai tras. N-as vrea sa mai exprim vreo parere sau sfat ca eu sunt mai categorica (in sensul ca nu accept mizerii d-astea de la nimeni) si s-ar putea sa sune dur. Iti doresc din inima sa te lumineze Dumnezeu ca sa iei decizia corecta pentru tine si pentru puiul tau. Oricum cred ca este cam de la sine inteles pe care drum ar trebui sa apuci. Daca te putem ajuta cu ceva, aici suntem!
Theo, felicitari pentru "fata" E un dulce Stelios! Noi avem in repertoriu "mama", "baba" (dar adresate tot aiurea), "mam" si "miau" cand vede pisica. Filolog, ce mai!
Porumbita, bun venit la mama Ellada si sa-ti mearga toate din plin!
Moro, mmmm turlu.. Aici il ineaca in ulei si e dezgustator. Abia astept sa ne iasa si noua rosiile si ardeii si vinetele.. Deocamdata suntem la faza de rasaduri. Si cu repertoriul de cantecele, strange de-acum ca nu stii cand vine baby si te ia pe nepregatite.
Esthera, asta cu vulpea i-l mai cant si eu lui Nicolas ca e unul din putinele pe care mi le amintesc in romana. Cum mai merge cu greaca?
Alex, nasol de tot cu masina, dar poate e mai bine asa cum zici tu. Va luati un noua in rate si gata. Ca altfel luati un ieftina acum, apoi alta mai tarziu.. mai mult balamuc. Pupici cretulinei!
Nu mai pot sta ca e tare marait Nicolas, cam curg mucii si sta si o masea sa iasa.
Pupici la toate!

Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great

Mergi la inceput