Licurici de ianuarie-februarie 2009 (141)
Raspunsuri - Pagina 18
crisspy spune:
Cristi pai asta si intentionez sa fac, sa-l duc pe la doctori, dar sa-l mut pe Tzumpi la Bucuresti...mai e un pic si vine.
Mey eu nu ma gandesc la autism, mi-a trecut de mult timp pasa asta nasoala...pentru ca Razvi intelege tot, face tot ce il rogi sa faca, stie cum fac aproape toate animalele, are o memorie incredibila, etc...numai ca nu vorbeste 
Micola
...treci la crosetat
sper sa-l si faci sa para la fel cu cel de dinainte.
Razvi din fericire nu are nici un plus cu care adoarme...or doarme singur, ori ii ia aleator pe Mickey, Donald sau Goofy cu el pe pernutza.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
19 sapt 
flowerbee spune:
Am primit acum analizele dar sunt in germana, deci nu inteleg decat acolo unde termenii sunt cat de cat asemanatori. Sunt niste modificari pe care le stiam, respectiv nr scazut de trombocite si marimea gigant a acestora, insa toti anticorpii pt lupus si sindrom antifosfolipidic sunt negativi. Mai sunt niste chestii legate de anticorpi de care nu am mai auzit, mi le-au facut ei prima data.
Ma nelamureste o chestie, ca s-a semnalat ca lipsesc niste nuclei sau ceva de genul asta (am tradus pe net). Apoi am cautat in ce boli sunt mai scazuti sau lipsesc, dar nu gasesc decat informatii ciudate, asa ca mai bine nu mai citesc, o sa ma lamureasca dr. cand ma duc joia viitoare la Viena. Am sunat-o si pe Irina, poate ma lumineaza.
Alexia are o gargarita fara de care nu pleaca nicaieri. Este un rucsac tip gargarita. Pe strada isi spune " tine bine gargarita". A auzit-o pe buni si acum repeta si ea.
Rochitele sunt superbe, cea roz e o bomboana, doar ca Alexiei ii este mare, dar poate mai intra la apa, fiind bumbac.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspy Mey eu nu ma gandesc la autism, mi-a trecut de mult timp pasa asta nasoala...pentru ca Razvi intelege tot, face tot ce il rogi sa faca, stie cum fac aproape toate animalele, are o memorie incredibila, etc...numai ca nu vorbeste ![]() |
Si Clara la fel

micola spune:
| citat din mesajul lui crisspy Micola ...treci la crosetat Crisspy, fericita de Razvi si 19 sapt ![]() |
am terminat de mult, nu a fost de crosetat, ci pur si simplu de scos parul din radacini si de pus un fes, dintr-o bluzita de pijama de bumbac, ca sa semene cat de cat cu ex-ul
..am intampinat dificultati, ca la smulsul parului, s-a spart capul
si a trebuit "operat" sa vedem la culcare...
ada_coman spune:
| citat din mesajul lui flowerbee Rochitele sunt superbe, cea roz e o bomboana, doar ca Alexiei ii este mare, dar poate mai intra la apa, fiind bumbac. Bee ![]() Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009) Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
Si nu o poti schimba cu una mai mica? Ca vad ca au si 18-24...
Urmatoarea pe lista este asta http://www.7art.ro/ro/Rochii/Rochii-pentru-fete/Rochie-fete-cu-fusta-balon-si-imprimeu-roz-multispot-model-1029/
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
flowerbee spune:
Ada, Alexia avea la 2 ani si o luna 93,5 cm si 13,6kg. Pe site masurile de 2-3 ani incep de la 92 cm. Mi-a fost teama sa nu ii fie micuta masura 18-24 luni. Rochitele pe care i le-am luat saptamana trecuta se leaga la spate si le pot strange, insa bombonica roz nu se leaga, are fundita fixa in fata.
Pentru finuta mea am luat 12-18 luni si ii e mare sigur.
Mamei mele i-au placut f mult rochitele insa ma tot boscorodeste ca imbrac fetita cu rochii lungi, ca pe vremea cand eram eu copil, rochitele si fustitele erau scurte, pana la genunchi sau chiar mai sus.
Bee
Carmen_Marieta spune:
'Neata fetele,
poftiti la o
cele care aveti voie,
pot servi ceai, capucino, lapte sau ce poftiti...
Noi suntem bine, Stefan e Nazdravanel, Elena vrea deja in fundulet, incearca sa se ridice singura.. e toata ziua cu ochii dupa frate-su, iar Nazdravanelul nu lasa pe nimeni sa se apropie de "utu"( carutul) ei. A facut o vecina o gluma proasta cum ca o ia pe sora-sa, si de atunci nimeni necunoscut nu are voie langa ea. In rest sunt asa de dulci, cand mai plange Elena il rog sa-i cante el, si daca l-ati vedea cum sta langa patut si-i canta " la, la,la, bai,bai, nani" el stie ce zice oricum ea seopreste din plans si se uita la el..![]()
Cami sa va dea Dumnezeu sanatate la toti, sa va bucurati de cele doua minuni din viata voastra! Bine ai venit Petra Adriana!
Fetele in cat timp sosesc rochitele?
flowerbee spune:
Carmen, mie mi-au venit in 3 zile prin curier, luni am facut comanda, miercuri la pranz erau acasa.
S-a facut maricica mandrulita ta daca sta deja in fundic.
Acum astept niste body-uri comandate pe un site care aduce produse mothercare si care sunt la jumatate de pret.
Bee
bebelusi spune:
Bee si mie imi plac la nebunie rochitele lungi la fetite
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
micola spune:
| citat din mesajul lui flowerbee Carmen, mie mi-au venit in 3 zile prin curier, luni am facut comanda, miercuri la pranz erau acasa. S-a facut maricica mandrulita ta daca sta deja in fundic. Acum astept niste body-uri comandate pe un site care aduce produse mothercare si care sunt la jumatate de pret. Bee ![]() Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009) Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
ce site, ce site?