Licurici de ianuarie-februarie 2009 (141)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Lissa "efectele" astea ale ROR-ului asupra baietelului prietenei tale s-au observat si in afara de vorbire? Adica, s-au vazut intarzieri si in alte parti in afara de vorbire: motricitate, etc

Crisspy, fericita de Razvi si 19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

nu, doar vorbirea i-a fost afectata. Afectata in sensul ca a regresat la nivelul varstei de 1 anisor.

Mama de Ana si 26+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

hello

nici noi nu ne omoram cu vorbitul
de sambata zice si el tataie, mamaie, cu un accent asa dragut...
mai spune cum fac diverse animale..
mami, tati, papa, caca, pupu
daca nu incepea intram rau in panica, asa, mai stau, ca e clar ca nu e problema de auz sau ceva...

sunt suparata de alta...am pierdut baietelul cu care dormea el...eu sunt vinovata..in drumul de la gradi-acasa...ieri..aseara abia a adormit, leganat pe picioare,la gradi cica iar a adormit mai greu... azi am cautat in tot orasul si n-am mai gasit la fel...am gasit altul,care are par, din ate..al lui avea fes...era un ingeras care spunea Tatal nostru...i-am luat tot ingeras, tot de la rco toys, dar e cu par...si el tocmai caciulita o tinea in gurita, cand adormea...
am incercat aseara cu Mickey, dar nimic, il arunca de nu se vede...
acum n-am decat sa ma apuc sa-i fac astuia fes
ca nu-i place, rade si-l arunca cat colo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Aici un articol interesant si comentariile unor mame http://www.babycenter.com/404_what-are-the-indications-that-my-toddler-needs-a-speech-ther_11627.bc

Mergi la inceput

bebelusi, frumoasa Irinuca
"Tipa" de langa ea e a surorii tale? ca seamana incredibil cu Vladut al tau

Mergi la inceput

Tzmupi a trecut la roaba chiar mi-era dor de el, dragul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

micola, spor la "crosetat". Si Clara are o pisicuta (noi ii spunem jarla ca asa arata), fara de care nu doarme
Mi-a spus candva un tatic ca i-a cumparat fetitei lui inca 2 catelusi de plus exact la fel cu cel preferat, dar degeaba.Il cunostea dupa miros cred

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

micola, spor la "crosetat". Si Clara are o pisicuta (noi ii spunem jarla ca asa arata), fara de care nu doarme
Mi-a spus candva un tatic ca i-a cumparat fetitei lui inca 2 catelusi de plus exact la fel cu cel preferat, dar degeaba.Il cunostea dupa miros cred

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse (27.01.2009) si broscutza Eliza Violeta (16.11.2010).

aoleu........oare ma muncesc degeaba???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Au fost ceva studii recente care au negat existenta vreunei leagaturi intre vaccinul ROR si aparitia autismului.

Varsta de un an este este si varsta la care de obicei incepe sa se manifeste autismul, varsta la care copilul incepe sau nu sa vorbeasca si varsta la care se face vaccinul ala, de aia de multe ori parintii incrimineaza vaccinul cand de fapt este posibil sa nu aiba nici o legatura. Daca aveti dubii cel mai bine asteptati cu vaccinul pana dupa 2-3 ani.

Cris multa bafta la terapie, desi sper sa nu fie nevoie

Si A. are trei ursuleti identici cu care doarme, unul la gradi si doi acasa (de fapt sunt niste paturici cu un cap de ursulet atasat).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

crisspy eu ca sa stau linistita m-as duce la un neurolog de copii bun. chiar daca copilul e perfect sanatos tot iti poate da niste sfaturi

mama de Carol (29.12.2008) si 25+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput