buna ziua la toata lumea , sunt noua aici la voi , si sper sa ma primiti si pe mine. o sa va spun povestea mea poate ma ajutati cu un sfat. eu am luat antibebe 2 ani , din decembrie le-am oprit si pana acum nimic bebe, dar sper ca dumnezeu nu ma va uita si pe mine. am 30 de ani si cred ca a venit timpul pentru un ingeras in viata mea. am avut menstruatia de 24 de zile 2 luni , apoi mi sa dereglat nu stiu de ce, am menstra de 24,25, 26, de zile. eu mi-am monitorizat ovolutia in ziua a 11 . dar pina acum nimic
sunt inziua a 8 de ciclu, am inceput sa iau acid folic de o saptamana, prescris de doctor, analize nu mi-am facut inca , doar cele necesare unei femei, doctora mi-a zis sa nu imi fac probleme pana acum dupa un an sa ma gandesc ca asi avea ceva probleme.Dar parca nu mai am rabdare , voi ca parere aveti fetelor? Sper sa nu vo fi plictisit poveste mea.
malina, intra aicisi daca vrei sa scrii intra la Raspunde subiect
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
17+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!
trebuie sa ai incredere in tine...si eu sunt cam ot in situatia ta...dar cred ca dureaza putin...altele se chinuie cate 2-3 ani...sper sa nu fie cazul tau sau al meu...ma rog la dumnezeu ,ca fiecare femeie care vrea
sa il aibe cat ma repede...