A.Optimiste(663)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lorena LA MULTI ANI!!!!!!!!!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Lorena LA MULTI ANI!!!
www.eden4flowers.co.uk/upload/product/large/Delux-P-Lily-Rose-HT-th2.jpg" target="_blank">Un buchet de flori
O felicitare

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Lorena LA MULTI ANI!!!
www.eden4flowers.co.uk/upload/product/large/Delux-P-Lily-Rose-HT-th2.jpg" target="_blank">Un buchet de flori
O felicitare

_

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

si un capitol nou

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

CAPITOL NOU

_

Dr.Seuss

Trying To Conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

fetelor am si eu nevoie de putin ajutor...am 28 de ani si de vreo 3 luni ne-am planificat un ...problema mea este ca am CM neregulat,variaza de la 30 la 33 de zile...in dec 2010 am avut CM in data de 20,in ian in 20,feb 23...iar in martie pana la ora actuala nu mi-a mai venit...normal dupa calculele mele trebuia sa imi vina pana in data de 25 cel tarziu...in 24 mi-am facut un test clear blue...era ziua mea si nu m-am putut rabda...mi-a iesit negativ...simptome pot sa zic ca prezint:greata tot timpul,dar fara voma,somnolenta si dureri de spate...prin 25 am avut dureri si intepaturi la ovarul stang...am tot citi pe forumuri despre cand se fac testele de sarcina...as vrea sa stiu ce ziceti si voi...as putea sa incerc zilele astea mai un test sau sa mai astept?

Mergi la inceput