A.Optimiste(663)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Moni si eu sint in perioada de jap jap poate ne testam deodata desi eu nu tare am fost constincioasa luna asta si in plus mai am si o durere de ovare de stau sa mor

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

eu am ciclul de 24 zile, tu?
eu de azi incep prestatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

corina sunt Z9 DPO,e prea devreme pt test,o sa fac peste vreo saptamana,daca rezist atata

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Paula si eu sunt zi 10-11 DPO

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor eu ma bucur pentru voi dar spuneti-mi va rog si mie ce se intampla cu mine.
Aseara am facut baie si am stat in pat la laptop vreo 3 ore dupa aceea, credeam ca dupa asa o pauza ma dragostesc cu sotul meu ca au trecut durerile, m-am ridicat din pat si m-am dus la baie sa urinez si credeam ca nu mai pot ajunge inapoi. M-a luat o durere de burta, toata burta ma intepa si nu mai puteam merge si ma durea tot mijlocul cu spate cu tot, deci nu numai in dreapta unde am chistul. Cand am ajuns in pat nu mai puteam respira durerea mi se urcase sus in partea dreapta, in fata inimii si dupa in umar.A fost o durere groaznica sotul nu stia ce sa imi mai faca. Am luat un nospa mare am asteptat vreo 30 minute si dupa mi-a facut sotul un nospa injectabil si in 20 minute am adormit.Dimineata nu mai simteam nimic, ca si cum nu ar fi fost doar o oboseala foarte mare. Ce s-a intamplat vroiam sa ma duc la urgenta dar am renuntat cand am vazut ca durerile se amelioreaza, initial credeam ca imi vin uratii si se sparge chistul, dar nici un semn de ei, cu toate ca acum ii astept, sunt in ziua 44 de ciclu.
Dati-mi o parere ce poate fi si ce sa fac daca se repeta.

PAI CE SPUI TU PAR SA SEMENE CU CONTRACTII ,MAI ALES CA AU CEDAT LA NO-SPA,ORI TREBUIE SA SE SPARGA VREUN CHIST SI SA VINA MENSTRA ORI ESTE BB SI AI AFURISITELE DE CONTRACTII.DA SI TU O FUGA LA ECO

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Haideti Gaby , Paula si Corina

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Moni si eu sint in perioada de jap jap poate ne testam deodata desi eu nu tare am fost constincioasa luna asta si in plus mai am si o durere de ovare de stau sa mor

eu am ciclul de 24 zile, tu?
eu de azi incep prestatul
eu de 26- 28 cam pe 10 o sa bag asa un test de probala cite mi-am luat din tara il pun si pe sot sa faca unu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Mirunita, daca ma iau dupa ce simt... sunt insarcinata de cand ma stiu...eu greturi am zilnic si cu uratii pe cap
Nu prea cred ca s-a prins ceva, se pare ca multe mamici zic ca au stiut inainte de test, dar eu nu simt nimic deosebit.

Cori, tu cand faci test?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

andr@ multumesc pt galerie
www.fertilityfriend.com/home/2da6f3" target="_blank">graficul meu,da-ti cu parerea
e normal sa fie 7 zile la rand tot aceeasi temp?
ca termometrul nu-i stricat

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

este f normal,tot inainte

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

La multi ani LORE sanatate multa si putere sa il ajuti pe bebe sa stea in burtica pana la 9 luni

te asteptam pe forum

Mergi la inceput

gaby, ar trebui luni pe 4 aprilie..sa fie cam la 14 zile DPO...dar nu cred ca rezist pana atunci..incerc sa ma abtin macar pana in weekend

luna asta am apucat sa prestam in perioda cu testul de ovualtie pozitiv..pe urma nu am ma sotul langa mine

vom vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

La multi ani Lore!!!!!!!!!
Te asteptam cu vesti!!

Cu ajutorul lui DD sunt

Mergi la inceput