LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***
Raspunsuri - Pagina 17
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor-mele-dragi
am trimis pozele de la sedinta foto ale micsunicii pe mailul comun
acum ma duc in urma sa citesc si revin
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 am trimis pozele de la sedinta foto ale micsunicii pe mailul comun |
f frumoasa dulcica de micsunica si colajul realizat super
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Gianina34 spune:
kea - o ploaie de pupici (ma luase cu fiori cand am citit la inceput de incurcatura; bine ca s-a rezolvat, acum stam cuminti si asteptam sa treaca cele 10 zile ca sa respiram usurate
)
jucarii din astea au o gramada la gradi in curte si , intr-adevar, sunt o maaare atractie pt copii, chiar si pt cei mai marisori
Gianina34 spune:
spunem La multi ani! si pupacim de zor pe:David Gabriel-ghiocel de Dyana27, Isabella Elena-ghiocel de Dodo-pui, Radu-ghiocel de Manuela77, Gabriel Robert- ghiocel de Gabi86
si pentru mamicute - muuulte floricele

Gianina34 spune:
andiaroro - imi pare tare rau de efectele despuierii nocturne;
sa se faca repede bine madmoazela noastra draga
in pastilutele alea nu ai si ceva potasiu? ca si asta e fff important si la ce ai tu cred ca e de folos
din experientele mele naturiste (stiti cand va povesteam ca plecam dimineata la serv ca beata
de la atatea kikusuri) pe mine m-a ajutat tinctura de paducel pentru a mai creste tensiunea si a mai regla pulsul (paducelul asta face bine si la hiper si la hipo-tensiune)
Gianina34 spune:
symplisor - eu am protectie de la ikea DAR mi se pare cam scortoasa, cam aiurea asa ca tot la celebrele aleze am ajuns ca astea stau muuult mai bine sub cersafel si-s molicele si cred ca incing mai putin decat musamaua aia din protectiile clasice
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui denisamada Menu-ul de astazi, ca uitasem. MD – lapte, sandwich cu unt si dulceata gustare - fructe pranz – supa de rosii cu taietei de casa si somon la cuptor cu legume mexicane gustare – iaurt cu piscoturi Acasa nu a mai vrut decat niste biscuiti proaspat scosi din cuptor (ma rog, nu kiar fierbinti) si lapte. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
esti bucatar sef?
ilove your menu!

www.flickr.com/photos/61090505@N02/?saved=1" target="_blank">
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
Gianina34 spune:
monnvas- nu am stiut ca pleci asa repede, nu stiu de ce aveam impresia ca prin august-sept
tin pumnii incontinuare sa ajungeti cu bine si sa fie totul bine
eu, eu, eu vreau praline
Gianina34 spune:
adrisimo -
multumim mult
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui adrisimo28 La multi ani Isabella Elena !!! ![]() La multi ani David Gabriel !!! ![]() La multi ani Radu !!! ![]() La multi ani Gabriel Robert !!!![]() Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |

LA MULTI ANI!
www.flickr.com/photos/61090505@N02/?saved=1" target="_blank">
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009

fericita de