LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna seara, cucuiete!

Am ajuns de la munca, am mancat , am pus bucataria in ordine, acum ca am o clipa libera vreau sa o felicit pe Leeloo pt marea reazlizare... ii doresc refacere rapida si multa sanatate, sa se bucure de micutii ei.Eva,bun venit pe lume si in familia ta, sa te bucuri de dragostea tuturor, sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc in viata!

Kea...pumnii inca ii tin stransi, gandurile inca sunt indreptate spre tine...pupici si curaj!
Monica...felicitari pt calificativ si spor la valigit, drum bun!Asteptam vesti cat de curand din Belgia. lui Chiti

Oli...ma bucur ca iti place ceea ce faci la munca si te felicit pt initiativele frumoase pe care le iei.Uriasul e bine? Pupici si imbratisari!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Ilinca- mi se pare mie sau nu ai mai intrat de ceva timp?
Da-ne ceva de stire...lui Sofifi!

Eu mai am doua saptamani de muncit si apoi intru in maternitate 5 luni...abia astept data de 16 aprilie, sa imi pregatesc si eu toate pt spital, sa imi asez hainutele in dulap.Poate ne ajuta Dumenzeu si reusim sa ne si mutam intr-o casa mai mare in 2 luni.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Buna seara fetelor si multumesc mult de tot pt spirale, ganduri bune si pumni stransi!

Leeloo, sanatate multa si fericire alaturi de minunile tale! Micuta Eva, sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!

Am fost de dimineata cu sotul (ce si-a luat 2 zile libere), cu soacra(care si ea si-a luat 2 zile libere), cu copil sculat din somn mai devreme si pus cu mingea in brate in carucior (si pampersul il schimbam cu mingea in brate), la spital in alt oras pt amnio. Ajung acolo, ii dau tipei hartiile si dupa vreo 5 minute ma cheama ca cica eu n-am azi programare, ca-mi face alta pt marti. Barbatu-meu dezamagit cica ok. Eu intreb dar totusi nu se poate azi, ca eu sunt in saptamana a 15-a si asta se face pana in a 16-a saptamana (in ro se face mai tarziu, stiu), deja ma cam panicasem tinand cont ca nici nu eram sigura ca nu-s chiar in a 16-a saptamana (stiti povestea cu aruncatul calendarului). Plus concediu sotului luat aiurea, plus a soacrei.
Deja ma gandeam ca-s dusa rau cu pluta, ca dr mi-a zis alta data la telefon si eu am priceput total altceva, dar s-a dovedit ca am inteles bine, numai ca nu stiu unde s-a pierdut programarea mea.
Tipele zic ca ele il intreaba pe dr ce-i de facut si ca noroc, dr spune ca dupa urmatoarea pacienta incearca sa ma bage pe mine.
Bun, imi face eco, imi zice ca sunt in saptamana a 16-a dupa masuratori, ca totul e ok, imi povesteste despre riscurile procedurii si despre cum decurge...bla bla bla. Bun, imi extrage lichid, imi zice ca rezultatele le primesc in 10 zile, dar daca vreau rezultate partiale mai rapid, se poate face testul Fish cu numai 100 de euro si le primesc in 2 zile. Am zis nu multumesc, ce mi-e 2, ce mi-e inca 8, cu 100 de euro ii cumpar o multime de jucarii la copil.
Azi si maine stau intinsa in pat, ma simt deja ametita de la atata nemiscare. Maine dimineata trebuie sa merg la ginecoloaga mea sa vada daca e totul in ordine, asa e regula.

Si pt ca am ajuns la jucarii, vreau sa va zic ca noi abia ieri seara am fost si i-am luat copilului cadou pt ziua lui ce a fost acum o saptamana si ceva. I-am luat un bobby car de pe care nu se mai da jos, atat de mult ii place. Eu stiam ca aici e tare la moda, ca aproape toti copiii au, ca si in carti e recomandat ca cica le-ar dezvolta musculatura picioarelor, dar mie nu mi se parea ca la noi ar avea chiar asa un mare succes. Are insa, iar Keutu e genul care nu prea baga jucariile in seama imediat ce le primeste.

Ca sa definesc termenii, asta e bobby car-ul: http://mein-baby-spielzeug.de/wp-content/uploads/2011/02/bobby21.jpg

Mergi la inceput

Ramo, bafta la cumparat masina pe placul tau! Dar de ce faci toate astea singura? Ca doar mai e un pic si vine sotul!

Monna, drum bun si sa va simtiti mai grozav decat ati sperat! Eu nu pricepeam de ce faci bagajele de pe acum, eram convinsa ca abia prin toamna pleci. La praline ma inscriu si eu!

Mergi la inceput

La multi ani Raducu, baiat frumos cu mamica tare draga mie!
La multi ani Mutzunel drag cu genele in vant!
La multi ani Isabella, fetita frumoasa, super modelul mamicii indemanatice!
La multi ani Gabriel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

La multi ani Gabriel!

Keutu cheliutu

La multi ani!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Kea

La multi ani Gabriel!

Keutu cheliutu

La multi ani!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

LA MULTI ANI si de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ca de obicei, cind nu apar pe-aci, e ca-s inglodata-n trebi... am avut liber de la servici, dar motanu fu in deplasare si io avui grija singura de pOGO. Care pogo, vazuta singura cu mami, si-a facut de cap si m-a dat pe invers, de parca nu eram destul, cu somnul.
Plus ca le-am pregatit la domnisori si domnisoara papa, ca sa aiba cit sint io in lucru de noapte.
Am fost si la controlul de 2 ani, Dragoana are 87cm si 11KG900.
E perfecta

Am tinut pumnii, am spiralat si io, da nu m-am mai manifestat tot din lipsa de timp.

Leloo, felicitari mami tinara si frumoasa pentru BBlusa cea frumoasa .

Moni, felicitari pentru calificativele la superlativ si drum bun (te-am mai intrebat io cind pleci, da nu am vazut nici un raspuns, acum ma dumirii ca in curind mincam cioco ).

Kea, tinem pumnii sa iasa totul cum vrei la analize, inclusiv sexu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tufetelor

Ct

am lasat cate ceva pentru voi ,cu mare drag,de ziua huno-teroristei.

Multumesc pentru urari Kea,Denisamada,Chato
La multi ani!
David Gabriel,ghiocel de Dyana27sa fii sanatos si norocos

La multi ani!

Radu,
Gabriel Robert

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

La multi ani Isabella Elena !!!
La multi ani David Gabriel !!!
La multi ani Radu !!!
La multi ani Gabriel Robert !!!

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput