Sezatoarea canadiana (212)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simonna, bine ai venit din vacanta.
It sounds good resto vineri seara.

Va povestesc cum a fost ieri cu ziua mamei:
- in primul rand, se vedea clar ca si Victor si Anca faceau un efort sa nu se certe intre ei.
Chiar ma ascultau. Ziceau tu decizi azi.
Nu-i grav daca nu ne lasi sa facem asta sau ailalta.
- apoi dupa ce au ascuns toata sapt cadourle, ieri mi le-au dat.
Victor mi-a facut un semn de carte si o felicitare in care mi-a scris in romana (efort din partea lui) ca imi multumeste ca ii fac pachetelul, ii impaturesc hainele si ii corectez temele.
- Anca mi-a facut un ghiveci mic cu o floare dintr-o pasta speciala, o felicitare la scoala si la afterschool o felicitare cu amprenta mainii ei in care scria "Asta-i mana care te enerveaza ca o pun peste tot, care murdareste peretii si care vrea sa te mangaie mult".

Astept si povestile voastre.

O sapt. buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Simona bine ai revenit din vacanta.

la multi ani de ziua mamelor si din partea mea.Eu am primit o vaza de flori frumoasa,ca simbata de ziua sotului am primit asa multi trandafiri galbeni de nu am avut vaze suficiente.

Eu nu pot veni vineri. Am niste probleme cu coloana in ultimul timp si vad chiropratorul de 2 ori pe saptamina.Vineri am tocmai seara la 18 rv.Ma simt bine dupa ce plec de la el, dar asa mi-e frica cind ma ajusteaza.

In alta ordine de idei mi-am pus si eu ochelari de citit. Eu vedeam si inainte f bine, mai rau cu instructiunile de pe cutiutele de medicamente, dar doctora a zis ca e timpul. Azi de dimi i-am pus sa citesc ziarul si m-a lovit o stare de greata de nici cu gravol nu mi-a trecut. Acum stau cu portocala linga mine ca altceva nici sa nu vad. va intreb pe cele care aveti ochelari E NORMAL? Poate ptr ca nu sunt obisnuita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Simona sa-ti fie de bine vacanta!!! Erau departe piramidele? Tot la Riviera maya ne uitam si noi, dar doar ca sa vedem piramidele ....Pentru la anul.
Dar sa-l scoti pe Radu de la scoala a fost vreo problema?

Dana nu e normal daca ti-au fost bine prescrisi de medic. Mie imi suna a greseala de masurare. Ca si cum ar fi prea puternici...

Eu am facut curatenie de primavara. Am rupt pisica in doua si am aruncat toate hainele mele din Romania.... Pe care le-am carat dupa mine atatea mutari neindurandu-ma sa le arunc. Ce o fi fost in capul meu, ca nici din valiza nu le mai scoteam, dar nici nu gaseam putere sa le arunc ( erau mai ales haine si fuste de stofa adevarata)

Am fost ieri in Parc regionale Longueil, super pt o intalnire... Mi-a placut mult.

Vorbeati ceva de restaurant?

Donia, Mi_ro imi pare bine ca ati revenit pe aici!!! Donia drum bun in Romania. Imi pare rau pt casa, bine ca voi nu ati patit nimic!!!!

Sugestii de hotel la Niagara? Nu f scump si nici fancy.... Imi da cineva? Putem ajunge acolo ocolind Toronto si traficul de acolo? A fost cineva prin state pana acolo, din Montreal plecand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

Citat:
citat din mesajul lui cge

Va povestesc cum a fost ieri cu ziua mamei:
- in primul rand, se vedea clar ca si Victor si Anca faceau un efort sa nu se certe intre ei.
Chiar ma ascultau. Ziceau tu decizi azi.Nu-i grav daca nu ne lasi sa facem asta sau ailalta.- apoi dupa ce au ascuns toata sapt cadourle, ieri mi le-au dat.
Victor mi-a facut un semn de carte si o felicitare in care mi-a scris in romana (efort din partea lui) ca imi multumeste ca ii fac pachetelul, ii impaturesc hainele si ii corectez temele.- Anca mi-a facut un ghiveci mic cu o floare dintr-o pasta speciala, o felicitare la scoala si la afterschool o felicitare cu amprenta mainii ei in care scria "Asta-i mana care te enerveaza ca o pun peste tot, care murdareste peretii si care vrea sa te mangaie mult".Astept si povestile voastre.

cge, Superb! Ai copii intelepti

Noua ne-a facut Liz breakfast in bed - ne-a adus ea o tava pe care a pus in doua castronase o salata din kiwi, capsuni si banane taiate cu manuta ei personala Si ne-a spus "I'm going to leave you, guys alone, now. I'm going to take a shower so you can talk and enjoy your breakfast" Apoi ne-am dat cu biciclutele si dupa ce am ars calorii, am dat si-o tura pe la Pātisserie de Gascogne unde am impartit 2 prajiturele la 3 ;-)

-----
Donia bine ai revenit! Imi pare rau de ce vi s-a intamplat cu acoperisul. Sper sa nu coste prea mult reparatiile ...

-----

Dana Podeanu - imi pare rau sa aud de problemele cu spatele. Eu am scolioza (din nastere) si acum vreo 3 ani mi-au mai descoperit la X-ray si L3-L4 degenerated disk disease. M-am dus la chiropractor ca ma durea spatele rau de tot dar nu stiu cum m-a tras ca nu m-am mai putut misca deloc... Apoi m-am dus la un fizioterapeut si la un osteopat care mi-au corectat oarecum problema. Am schimbat salteaua intr-una de memory foam, mi-am schimbat incaltamintea, nu mai stau picior-peste-picior la servici sau acasa, iar cand ma mai apuca vreo durere noaptea- imi pun o perna intre picioare cand ma culc pe o parte De atunci am un regimen zilnic cu miscari de yoga care decompreseaza vertebrele si fac coloana mai flexibila. O data pe saptamana ma duc la innot care de asemenea ma ajuta. Iti doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Exclusive

Dana Podeanu - imi pare rau sa aud de problemele cu spatele. Eu am scolioza (din nastere) si acum vreo 3 ani mi-au mai descoperit la X-ray si L3-L4 degenerated disk disease. M-am dus la chiropractor ca ma durea spatele rau de tot dar nu stiu cum m-a tras ca nu m-am mai putut misca deloc... Apoi m-am dus la un fizioterapeut si la un osteopat care mi-au corectat oarecum problema. Am schimbat salteaua intr-una de memory foam, mi-am schimbat incaltamintea, nu mai stau picior-peste-picior la servici sau acasa, iar cand ma mai apuca vreo durere noaptea- imi pun o perna intre picioare cand ma culc pe o parte De atunci am un regimen zilnic cu miscari de yoga care decompreseaza vertebrele si fac coloana mai flexibila. O data pe saptamana ma duc la innot care de asemenea ma ajuta. Iti doresc multa sanatate!

_ Everyone's duty is to feel and look great! _

Chiar ca mi-e frica acumCind ma ajusteaza nu reuseste deloc sa-mi trosneasca oasele, cred ca stau eu incordata de frica si apoi ma rezolva pe masa aia orizontala.(sa nu credeti cine stie ce-nu stiu eu prea bine sa explic de ce masa e vorba)
Am saltea cu memory foam, de perna intre picioare mi-a zis si masoterapeuta mea, de exercitii nu stiu inca. Nu-mi da voie nici sapt asta sa merg la sala, tocmai ce ma inscrisesem la un curs de tenis-il tai si pe ala. Acum ca ai zis tu, innotul face bine?
M-as inscrie la innot. Merci oricum ptr cuvintele frumoase.

Mihaela, noi am fost la Piramide anul trecut, cam 2-3 ore de condus cu autocarul din Playacar de unde am fost noi (si Simonna).
Eu m-am simtit mai in siguranta in mexic decit in Jamaica unde ne-a insotit in excursie unul cu arma.
Am fost sa fac plingere ptr ochelari si se pare ca din cauza ca sunt progresivi. Oricum mi schimba cu unii normali.

La Niagara urmareste specialurile la hoteluri mari si scumpe chiar din fata de la cascada. Noi am fost la un motel uitat de lume, jegos ca dracu (pe net arata super) la 79/noapte camera (asta acum 5-6 ani) si un amic a gasit oferta chiar la un zgirie nori din ala, parca la 120/noapte la etajul 20 , vedea noaptea toata cascada luminata in diverse culori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

gtexro - ti-am lasat un mesaj privat privind french immersion program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor dragi
Cristina (cge) si Alina (Exclusive) - frumoase cadouri ati primit! Bravo copiilor vostri
Dana - multa sanatate iti doresc
Doina - imi pare rau pentru ce-ati patit... bine ca sunteti toti sanatosi si nevatamati
Simona - bine ati revenit din vacanta!
Miki - imi faci "pofta" de iesit prin parcuri la soare ... si cred ca am sa profit de ocazie... ca avem 22 de grade azi... iar de joi vin din nou ploile si frigul

As avea si eu o "problemuta" si as indrazni sa va cer sfaturi si sugestii
Gabisor a noastra (care in curand implineste 7 ani, si pe care o definesc cuvintele: JOACA, fun, citit - dar si "my way or the high way"/defiance) nu se simte de loc atrasa de karate - chiar daca ii place f mult profu (e un om f calm, cu multa rabdare si talent pedagogic). De ce am ales karate? Pentru ca inseamna disciplina, respect (de sine dar si pentru colegi si sensei), self-control, de-asemenea inseamna miscare (dintr-o ora - primele 30min sunt dedicate jocului organizat, apoi fac exercitii de flexibilitate, etc) - dar si pentru ca e la 10 min de casa . Copilei ii plac doar jocurile si flexibilitatea... dar kata e "boring". Incercam s-o motivam prin carti si vizionare de filme cu ninja, karate, samurai (ii plac) cat si prin promisiunea de rasplata atunci cand trece exameul de centura(o jucarie/carte/DVD pe care si-o doreste, o vizita la un parc de distractii/muzeu la alegere). Si totusi... chiar daca vad ca se straduie cata-cat (focusare)... ceva nu functio... pentru ca e "boring" sa repeti acelasi lucru (acum sunt la kata Heian Shodan - pentru centura portocalie).

Gaby este "mini-me". Adica nu-i place nici un sport ... In schimb ii place sa deseneze, sa citeasca, sa cante si sa asculte muzica, povesti, sa se joace cu zanisoarele si PetShop, sa priveasca la TV (comedii, desene, Animal Planet, NatGeo)... Dar nu-i place nici un fel de sport... Stiti ca nici eu nu ma dau dusa la gym... prefer sa ma plimb alene si sa fac poze la gaze si flori decat sa dau o tura de alergat (nici la ora actuala nu stiu sa ma dau pe bicicleta... si nici nu simt nevoia... desi sotul ma tot imbie)... Inotul ii place cat sa se JOACE in apa... dar cand e vorba de tehnica... auguri!... Nu imi pot permite sa o las sa nu faca nimic pentru ca are exact aceeasi tendinta de a "prinde forme" ca si mine... Eu marturisesc ca bucuroasa as renunta la activitati si as sta acasa dupa-masa si i-as citit sau am iesi in parcurile din jurul casei (imi este mie greu sa ma mobilizez sa mergem la inot si karate - daramite ei) - dar realizeze ca nu-i fac nici un serviciu cu asta... Miscarea pe care o face in parc e total insuficienta... zic eu...

Deci - daca aveti idei cum sa o motivez sa continuam cu karate-le - va rog frumos nu ezitati . Multumesc frumos!

Va tzuck cu drag si o zbughi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

Dana P, innotul face foarte bine ptr. ca nu pune presiune pe nici un muschi. Atunci cand innoti, iti indrepti coloana vertebrala fara a tensiona alti muschi de care vei avea mai apoi nevoie ptr. o postura corecta. Chiropractorul meu a venit highly-recommended dar eu am stat crispata la el si de frica si ptr. ca nu-s prea flexibila. Sper ca tu sa ai noroc Si mie mi-a spus la inceput -cand eram in faza acuta -sa nu fac yoga/ exercitii de spate deloc. Cand imi aduc aminte ... cand plecam de la el nici nu ma puteam aplec sa-mi trag fermoarul la cizme. Dar sa stii, ca intr-o zi te va lasa durera asa cum te-a luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Simona bine ai revenit din vacanta.

la multi ani de ziua mamelor si din partea mea.Eu am primit o vaza de flori frumoasa,ca simbata de ziua sotului am primit asa multi trandafiri galbeni de nu am avut vaze suficiente.

Eu nu pot veni vineri. Am niste probleme cu coloana in ultimul timp si vad chiropratorul de 2 ori pe saptamina.Vineri am tocmai seara la 18 rv.Ma simt bine dupa ce plec de la el, dar asa mi-e frica cind ma ajusteaza.

In alta ordine de idei mi-am pus si eu ochelari de citit. Eu vedeam si inainte f bine, mai rau cu instructiunile de pe cutiutele de medicamente, dar doctora a zis ca e timpul. Azi de dimi i-am pus sa citesc ziarul si m-a lovit o stare de greata de nici cu gravol nu mi-a trecut. Acum stau cu portocala linga mine ca altceva nici sa nu vad. va intreb pe cele care aveti ochelari E NORMAL? Poate ptr ca nu sunt obisnuita?

Born to shop, forced to work.

Sarumina de urari. Eu zic ca ar trebui sa o suni pe dr. ca nu e normal. Nici neobisnuita cum esti sa ti se faca asa rau.... poate sint prea tari, poate ca intr-adevar nu aveai nevoie... E o perioada de ajustare da' in halul asta... Pe de alta parte, sint sigura ca ai niste ochelari me-se-ri-asi :)

Re: intilnire. Nu poti veni vinerea ASTA sau in nici o vineri? Ca aminam un pic daca e numai vinerea asta...

Eu nu pot sa sufar ziua mamei... Sa ma sarbatoreasca si fara sa li se spuna!

Mihaela, Chichenitza era departe, fo 2 ore parca au zis, Tulum era mai aproape, o ora. Parerea mea: Marc e prea mic pt. Chichenitza... excursia dureaza o zi intreaga, va bate soarele in cap... numai sa-l lasati in kids club si sa mergeti voi doi. Dar poate el are mai multa rabdare decit a avut Radu la virsta lui :)

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Exclusive

Fix asa si subsemnata. Coloana strimba si scoliotica :) Gianni corectat problema, il iubesc pe osteopatul meu. Perna aia pe-o parte la picior face minuni. Eu mai putin cu yoga, streching. Tu cind mai faci si asta? Ca nicicum nu reusesc sa le bag in program in mod constant. Ce saltea?

_ Everyone's duty is to feel and look great! _

Donia, tu vii pe forum sa ma oftici pe mine? Aer de Timpa... Mor de invidie! Sa aveti o vacanta frumoasa. Fa o poza si din fata de la Padina in sus spre etajul patru... :)

S.

Mergi la inceput