LMA-Albinute & bondari mar-apr '07 (157)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani cu sanatate Razvan!!!!

Ooooo da ,facem bagajele

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Razvan!!!!

Hai sa bem cafeaua inainte sa ne facem bagajele!
Eu va asteptam acolo, de n-am mai fost pe aici, am dat cu matura, am pus cate un balon, cate o pancarta cu Bine ati venit!...
(Vedeti ce frumos stiu sa ma scuz de absenta? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La multi ani Razvi!!!!
sa fii sanatos si vesel mereu!

cred ca de maine in casa noua, il lasam pe Razvi sa isi primeasca toate felicitarile aici.

Tzuna daca ai un psiholog prin preajma intreaba despre cosmarurile Mariei, eu asa as face. mie mi se pare ca des viseaza urat si si pt un om mare nu e in regula sa aiba cosmaruri, dar pt un copil.....parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

LA MULTI ANI RAZVAN! SA FITI SANATOSI SI TU SI TOTI AI TAI.

Deci ne mutam? E bine ca eu acusi intru din nou in Clubul scutecelor si asa nu ma mai suprapun.

ROXANICI- am discutat cu psihologul de la gradinita (dar e o tipa tanara fara prea multa experienta)acum cateva luni cand tot asa visa urat si atunci a luat-o pe Maria pe la ea la cabinet... si mi-a spus ca e ea mai sensibila si ca o impresioneaza orice sau ca mai face asta si pentru ca se trezeste singura peste noapte si ne vrea langa ea si s-a prins ca numai asa doarme cineva cu ea. Ambele variante sunt plauzibile. Si a avut o vreme in care nu a mai visat urat. acum ca au revenit cosmarurile (desi eu nu le-as numi chiar asa ca uneori sunt de-a dreptul puerile doar ca o impresioneaza pe ea) trebuie sa vedem ce vom face. poate am noroc si-i trec la fel de repede ca nu prea am timp de umblat pe la psiholo acum plus ca sunt de parere ca tb sa gasesti unul f bun. Si teroretic am avea unul aici la policlinica de langa noi dar stiu pe cineva care a fost si au plecat de acolo cu tot felul de chestii care mai de care mai ciudate inclusiv cu pastile de linistire etc iar eu stiam ca nu psihologul prescrie somnifere. In fine.... Va tin la curent. De 2 nopti doarme tun asa ca mai asteptam mai ales ca acum ma apuc de facut bagajul de maternitate. Am avut acum dimineata contractii din 5 in 5 minute timp de 20 minute dupa care nimic. Asa ca astept sa vad ce urmeaza. E putin cam devreme sa nasc azi totusi ca abia intru in 37 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MUUUULTI ANI! RAZVAN!

Sa cresti mare si sanatos, sa ai viata presarata numai cu bucurii!

Fetelor nu-mi vine sa cred ca am ajuns la final de scutece, e o perioada un pic ciudata, ies cu STEFI si intru cu IOANA.
Am copii mari si eu nici nu realizez.

Am lipsit un pic, recuperez imediat, am facut niste amenajari prin casa si am cautat locatia pt concediu.

va pup si va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La multi ani Razvan.Sa fi sanatos,norocos si voios.Sa nu fi gelos p efratiorul tau si sa o ajuti pe mami

eu ma duc sa-mi fac bagajele bine?

Kitty mersi de cafea.Poat ein casa noua intri mai des sa povestesti de Giulia.

Ioana sa-mi dai un avans ca eu sunt scunda si nu ma pun cu fete inalte ca voi cu pasul mare iar cu Diana nici atat...si as vrea sa ajung odata cu voi.

Manuela punem galeria? Eu zic sa stai la pat si sa astepti macar 2 saptamani.Despre vise urate...nu stiu ce sa zic...ea nu are stimuli negativi din cate stiu eu de la voi.S-ar putea sa fie doar santaj emotional.Sa vezi dupa ce vine aia mica ce o sa patiti.Cu bebelina nu intri in clubul scutecelor ci inbebelusul primele 365 zile.Vezi sa nu patesti ca mine ca am cautat ursuleti vreo 3 luni pe la club si ei erau acolo unde trebuia

Alina despre metode de convingere iti scriu maine la casa noua. ca vreau sa scriu mesajul coerent in word cand vine titicu acasa altfel nu prea reusesc sa stau mult la comp.

Stefimic te inteleg perfect.Cresc copiii si noi imbatranim.... ce dragutza sunt ashea,nu?

Victor dragul e la gradi iar pentru matza pregatesc primul piure de morcov sa vedem cum reactioneaza.Pe 16 face 6 luni si incerc sa o obisnuiesc cu statul in fund si gusturi noi.

O zi linistita si fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Razvan !!!!!
Si eu ma pun pe impachetat !
Tzuna, scoatem motatele?
stup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Si ce luam cu noi?? putem lua si pe astia in scutec??? Adeca sugarii . Sunt zob , Cata e plina de muci , in greva foamei si Mihai in greva somnului, doarme 15 min si e fresh zici ca a dormit 3 ore . Abia astept sa vad ce mai ziceti , sfaturi pt astia mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani cu sanatate mezinului nostru Razvanel! Sa fii norocos, cuminte si fericit alaturi de parintii tai si de fratiorul tau ce urmeaza sa soseasca pe lume!

La buna mutare! Ne vedem in noua locatie

Vreme si vremuri bune va dorim!

PS

Tzuna: nastere usoara si bebelina sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

VA MULTUMESC DIN SUFLET PT URARI!!!!

Mami de Razvan (09.05.2007) si 24+

Mergi la inceput