LMA-Albinute & bondari mar-apr '07 (157)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

SIUTA- m-ai inebunit cu vitaminele alea si Maria ma face cu nervii de vreo 2 saptamani asa ca vreau detalii.
Cat despre copii ca nu plang dupa tine.... f bine. Oricum bona e o persoana destulde prezenta la voi in casa asa ca era normal sa fie deja obisnuiti cu ea.
Tu cum esti acum ca te-ai reintors la lucru? Cum merge diversificarea micutului? Laptic de la tine mai papa?

MARTA- cum e tatal tau? Banuiesc ca e tot in spital,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Apropo de mancat binisor, de vreo sapt si ceva si Vlad cere mancare si chiar mananca, ceea ce e exceptional. Imi spune el ce vrea sa ii fac de papa: "serpisori" (adica spaghete) cu ceapa si sos rosu (asta e felul cel mai iubit); mai cere spanac scazut cu usturoi, gris in lapte, paine cu gem si unt; supa de pui, cartofi cu pulpe si sos "alb" (mujdei de usturoi) etc

Krissy, mersi de idei. Teoria o stiu si eu in mare doar ca imi lipseste calmul in unele zile. Pe mine nu ma mai impresioneaza cu jelitul, in schimb taica-sau e socat si dl. Vlad stie tare multa psihologie si il joaca pe degete. No, asta e, ma rog doar sa am mai multa rabdare si tact.

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....va poftesc la o cafea cu lapte!!!

Noi il sarbatorim duminica pe Razvi la un loc de joaca si nu mai are rabdare abia astepata....
Mai fetelor dar nu ati mai facut album de 4Ani???

Marta cum e tatal tau???Multa sanatate va doresc!!!ce frumos povestesti de copiii,eu presimt ca Razvi o sa stea toata ziua calare peste bb...

Roxy ce mai fac flacai?

Rein tu cum esti?

O zi frumoasa va doresc!

Mami de Razvan (09.05.2007) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Hahaha,gand la gand, azi-noapte la 12 fara ceva intru sa zic LMA lui Razvi, aveam in creier ca e pe 5 dar m-am calmat si am vazut 9.ic pentru sinuzita si un pui de inflamatie pulmonara. Oricum i-au trecut toate.

Suntem bine, acasa cu amandoi, toata saptamana, Petru e cu antibiotic pentru sinuzita si un pui de inflamatie pulmonara. Oricum i-au trecut toate.

Trebuie insa sa mergem la gradi pentru stresul ala de poezie pentru serbarea de sfarsit dar apoi stam tot acasa ca sa fie sanatos macar o saptamana pentru vaccinul de 4 ani. Si sa ii fac si lui Canuta Prevenarul in liniste.

Fetelor, o intrebare: cat se mai da la un botez la restaurant de cartier, fara pretentii, fara legaturi prea mari cu nimeni pe acolo? deci minim de bun simt cat e?

va pup si va doresc w-end cu soare ca io una m-am saturat de activitati de interior, parca e mai interesant sa imi manance ficatii pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La noi inainte de somn functioneaza f. bine povestea, am niste carti din care imi place si mie sa citesc, om mare, nu le zic ca mergem la culcare ca se inflameaza, le zic ca mi-ar placea sa citesc o poveste, vor si ei sa asculte? si apoi li se inchid ochisorii, Calin dupa 2 pagini doarme dus, Petrisor sta pana la sfarsit apoi ii spun sa stam asa cu ochii inchisi putin, numai putin. Si in 5 minute doarme si el.

Si ei mananca bine acum, dar nu orice. ma cam enerveaza ca nu pot sa-i fac sa accepte si alte feluri de mancare dar cred ca vine si vremea lor. De exemplu nu accepta salata cu nimic. sau varza sau fasole sau mazare sau spanac. Am inteles ca Petru la gradi mananca dar acasa nu vor.
Aceeasi ciorba cu de toate e la putere, ou, cartofi, lasagna, paste cu branza, iaurturi, cereale si combinatiile lor.

Mergi la inceput

INTREBARE: copiii vostri viseaza urat? Si dc da in ce situatii si ce le explicati, cum ii linistiti? Maria viseaza uneori urat si plange rau si nu vrea sa se mai culce. Azi noapte de ex a stat 30 min in fund desi ii cadeau ochii in gura pe motiv ca ea nu vroia sa se mai culca sa nu viseze iar urat. Visase ca un om cu masca nu o lasa sa ajunga la mine. Si nu e prima data cand viseaza urat. Nu stiu dc e des sau nu (se intampla cam de 2 ori pe saptamana). Si nu stiu nici cum as putea impiedica aceste vise. Ea nu se uita la tv (acasa deloc, la gradi f putin)povestile sunt bine alese sa nu se intample mare lucru (chiar ma gandesc ca nu stiu dc e ok s ao feresc de toate), atmosfera in casa e ffff relaxata, la culcare o inchinam, ii facem masaj.... o si impartasim 1 data la 2 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Tzuna dar poate ca la gradi copiii povestesc diverse (la ai mei se intampla) cine stie ce poveste o fi insirat vreunul si de aici visele urate.Mie imi povestesc picii ce vorbesc ei intre ei la gradi si crede-ma ca sunt copii care privesc nu numai desene violente dar si filme,deasemenea se intampla chiar ca un adult sa sperie "in scop educativ",fireste,vreun copilas si el sa povesteasca si colegilor ce grozavie a aflat.
Cand se intampla sa viseze urat stau langa ei si ii asigur de iubirea si ocrotirea noastra,etc ,asta daca sunt treaza(deobicei sunt) ,daca m-am dus deja in pat(slabe sanse) vin la noi se cuibaresc langa mine si adormim impreuna.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

RALUALEXANDREI- ai dreptate cu gradinita ca oricum de acolo vine cu cele mai ciudate idei dar chiar si asa o tot intreb si eu nu prea-mi zice nimic care sa aiba sens desi creierasul lor mic asimileaza diferite chestii (au avut in vizita pompieri si politisti si li s-a spus si despre rapirea copiilor si a fost f marcata cateva zile bune indiferent cat am incercat eu sa o linistesc la momentul respectiv) si le scoate la iveala in cele mai ciudate situatii.

ASEARA de ex am sfintit si noi in sfarsit apartamentul. Si cum preotul il cunoastem Maria a fost f incantata si a pus intrebari despre sfintirea apei etc. Apoi am profitat de asta si i-am explicat ca patul ei cel nou fiind sfintit acum nu o mai lasa sa viseze urat. Si sincer nu stiu dc a avut sau nu legatura cu sfintitul dar am dormit tun cu totii (nici la baie nu a mers nimeni) pana la 8.30 azi dimineata.

Acum toti ceilalti dorm ca am fost vreo 4 ore in Gradina Botanica (e inflorit ciresul japonez iar serele pot fi vizitate gratis) si eram franti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Si Anastasia mai viseaza urat din cand in cand, desi nu poate sa-mi povesteasca niciodata ce viseaza. Se jeleste vreo 10 minute timp in care o tin in brate dupa care se poteleste ,se baga inapoi in pat si in 5 secunde sforaie. A 2a zi habar nu are ca s-a trezit peste noapte.
Vitaminele pe care le tot laud sunt de la amway.
Iar cu copiii , ce sa zic: sper sa ma descurc cu toate( servici, alaptat, joaca, mancarica...).Daca o iau razna sau sunt pe cale sa , va anunt.
Azi de exemplu am fost in parc cu un carucior, o bicicleta, punga cu jucarii, etc.Sper din toata treaba asta sa mai slabesc si eu ca tot fac naveta parter-etaj 3 de vreo 10 ori pe zi.
weekend placut dragelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!!!

La multi ani Razvan!!! sa ai parte de tot ce e mai bun si sa fi sanatos.

deci ... fetelor, impachetam???

Mergi la inceput