Praline belgiene 51

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetelor daca vreti sa va recensamantzatzi in romania http://rombel.com/stiri-romania/54731-comunicat-pentru-romanii-aflati-in-strainatate-privitor-la-recensamantul-populaiei-i-al-locuinelor-din-romania-in-anul-2011-.html

aveti ocazia chiar acum

ninuc sarumanusitele ... te pup dulce , tu esti ingerul meu pazitor

rorut multumesc mult , esti tare draguta.. sa stii ca nu am uitat sprijinul tau moral in vremuri grele
cum s-au descurcat fetele azi zingurele? m-am gandit la voi

antonela; te rog nu-ti mai uita la viitoarele kara sotul acasa.. mi-a placut groaznic de mult de el

fetelor am ramas dezamagita ca ati plecat o parte asa de devreme insa m-am bucurat mult sa va vad vineri... imi este tare drag locul asta

pralinelor ce n-au putut veni ---- va dau o imbratisare mare virtuala.. v-am simtit lipsa la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nora: va felicit pt reusita la scoala.. bravo , ai cavaler mare , deja ... hartiile-s nik , bine ca a intrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

Salutari de pe campul de "patati" unde trag la jug cu drag si spor!
Cu intarziere dar cu un ranjet intins pe tot botul, va multumesc din suflet pentru seara de vineri! M-am simtit iubita si apreciata si mi-a mai crescut o pereche de aripi de optimism intre timp:) Urmeaza sa ma mai si cadorisesc frumos - caci doar asa ne fu intelegerea:)

Una peste alta, MULTUMESC, si marilor absente - se cunosc ele insele, pe care le-am asteptat cu sufletul la gura dar care au ratat distractia:)

Madi, am p^rimit si savurat surpriza:)muuuah!

Si sa ne intoarcem la arat...
muuuah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

salutare!
ma chinuiesc de ceva vreme sa scriu un mesaj si nu-s in stare, ca de obicei.

pe 22 mai, duminica, facem botezul tilincutei. o sa fie la biserica sf nicolae, in schaarbeek, la orele 14. va invitam pe toate/toti care vreti si care puteti. tot la biserica se va desfasura si masa (un bufetel suedoaz:D), exclus dansu:)). nu va fi nik pompos, si nici de f lunga durata. ne-ar placea mult sa ne fiti alaturi; pt mine e un eveniment special si deja ma cuprind emotiile.
in principiu, as vrea si o confirmare ( ca la listele alea de karaoke):)), nu f stricta.

va pup

incerc sa creez un eveniment si pe fb, poate asa va fi mai usor

p.s. ingrid, cu gandul la tine

ana, mama Mariucai (11.03.2007) si a Tilincutei (06.03.2011)

Mergi la inceput

am editat ca sa schimb semnatura. oare s-a pastrat???

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

gata, cred ca am reusit!ia sa vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti scumpe pralinuteee,
Ana ,multumim de invitatie,incercam tot posibil sa venim,am scris si pe fb ca vom veni,dar in acel wek vom fi si in Olanda dar incercam sa ajungem cat se poate de rapid,la noi a inceput asa un pic vacantele,vom fi plecati de sambata,vreo 10 zile in Franta la catarat normal si de vizitat cat reusim iar apoi in iunie in Romania,dar vrem sa participam si la evenimente asa emotionante care vor veni
Miri,ffff frumoase poze vazui de la karaoke,ce mai????toate domnitele au fost la inaltime,jos palaria!!!!!!
Eu si Stefi va imbratisam cu drag pe toate ,va pupam si vom reveni cu pozici

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Bonjourici dragutelor,

Eu sunt tare fericita azi, e vineri, e soare, am terminat procedurile de inscriere, suntem sanatosi (ceea ce va dorim si dumneavoastra) si impreuna!
De cand am terminat stresule cu scoala, am un entuziasm in mine, ceva de speriat si imi doresc sa ramana asa!

In Romania am facut ce aveam de facut, mi-am facut timp sa stau la mormantul mamei si sa ma gandesc la ea si sa ma mai impac un pic cu situatia. E tare greu si nu cred ca o sa treaca vreodata dar nu am alta sansa decat sa merg mai departe.
Dupa ce am primit vestea buna de la scoala, m-am grabit sa spun la toata lumea si, la un moment dat, pentru o fractiune de secunda, mi-a trecut un gand :"Ups, am uitat s-o sun pe mama sa-i spun"...vorbesc mereu cu ea si o pastrez in suflet.
Ma uit la poze de acum cativa ani si ma minunez ce tanara si plina de viata era. Si ma intristez sa vad ce mici erau copiii atunci si cum nu ii mai poate vedea crescand...
Era asa mandra de ei, ii vedea asa frumosi si buni... si erau si mai buni si mai frumosi datorita ei...Acum cateva zile Victor a plans si a spus: Mi-e asa dor de bunica
Asa e, si mie mi-e dor de tine, mami drag, ma rog sa fii bine si fericita acolo...

Va pup pe toate si va doresc s-aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Bawww dragutzelor ; deci, o i-au in ordine cronologica:

Pralinutze + special Miri, mii de scuze pentru seara de la kara!!! am venit de la seminar cu talpile pline de basici , de la niste sandale noi, si continuand sa port tocuri pana la sfarisul seminarului, cate 20-22 ore pe zi ......ca nu aveam altceva de incaltat (cate adidasii..dar nu se potriveau ). Ma rog...dupa dormit cu picoarele in spir noaptea de vineri, si nu calcat toata ziua de sambata, dumi a fost mai bine...; deci, scuze si pupici, am vazut ca v-ati distrat supeeeeeer !!!

Antoanela - urata patania din Ro, bine ca nu a fost mai rau!!! Sunt incredibili de inconstienti....

Rorutz - scumpilica ta creste vazand cu ochii, ma amuzam cand citeam ce spuneai de cat de vorbareata este

Anamana - am confirmat, noi venim cu mare drag la botezul Ilincai!

Carmencita - eu plec in ziua aia in Spania, dar sa te anunt, poate gasesc o cursa mai pe seara...

Va PUP pe toate si va doresc un WE minunat!!!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Simonette, La Multi Ani, fericire, sanatate si multe bucurii! Aniversare frumoasa astazi alaturi de familie si de cei dragi!

Ana si Carmita, multumesc pentru invitatie si voi incerca sa fiu prezenta! Nu ratez eu asemenea evenimente pentru nimic in lume !

Antoanela, chiar ca urata intamplare, dar bine ca nu a fost mai grav de atat! Sper ca Victor e bine acum si ca nu va ramane pentru el decat ca un vis urat!

Nora, m-ai facut sa lacrimez si sa constientizez cat de fericita sunt ca o am pe mama aici cu mine...Sunt convinsa ca si a ta, de acolo de sus, va priveste si se bucura cu voi pentru toate reusitele voastre! Sunt convinsa de asta!

Fetelor, va pup pe toate si sper ca profitati din plin de vremea excelenta de afara!
Un we frumos tuturor!!!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput