Praline belgiene 51
Raspunsuri - Pagina 10
ror spune:
Miri, LA MULTI ANI sanatosi, cu multa fericire si impliniri si sa ramai la fel de incisiva, ambitioasa si plina de umor si peste ani si ani!
Ror
prixi spune:
Miri, La Multi Ani cu sanatate, fericire si multe bucurii! Tot ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca! Pup si distractie placuta deseara cu fetele!!!
Va urez la toate un we frumos si sa ne auzim cu bine! De luni Christian va merge la cresa si cum nu a avut decat doua zile de acomodare saptamana asta, nu stiu cum se va comporta...nu il duc eu, ca nu cred ca as putea sa il las acolo, o va face Adrian...Vine si mama duminica, of, bine ca vine, ca nu mai dadeam inainte cu casa.... Va pup si va urez la toate distractie placuta la karaoke!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
ardeiash spune:
la multi ani fericiti , mamica sexi , sa traiesti sa infloresti ca si pana acum.. multa sanatate si iubire-ti dorim din toata inima
nina... iar sunt la mana ta, fac cinste... ia-ma si pe mine la karaoke altfel nu pot ajunge
Antoanela23 spune:
Hello,
Cristos a inviat si bine v-am regasit!
Mirik, La Multi Ani! Sa fii santoasa si sa ai parte numai de bucurii si fericire alaturi de baietii tai.
Vin si eu diseara la kara, dar scurt ca lucrez maine de la 7 dimineata.
Noi ne-am intors marti seara din Rom, s-a mai dus o vacanta, sunt deja obosita, uf.
La munte am avut.... zapada, incepea sa ninga cand am ajuns si 48 de ore mai tarziu aveam 1 metru de zapada. Parca a fost pentru noi, compensare pt Craciun cand am fost bolnavi si nu am putut merge. Am niste poze superbe, facute pe 15 aprilie, cu brazii incarcati de zapada. Copiii s-au jucat, au facut cazemate, bulgareala, om de zapada.
Cand ne-am intors in Buc venise vremea frumoasa, soare, cald, primavara adevarata.
Cozonacii au crescut, ouale s-au colorat, masa in familie a fost ok, am fost si la Inviere la biserica noastra de suflet unde ne-am casatorit, una peste alta a fost tare bine.
Am avut si un eveniment neplacut, cu o zi inainte de plecare, sa va povestesc ca sa stiti de ce sa va feriti daca ajungeti pe acolo.
Eram in Herastrau cu piticii , cu sotul si cu sora-mea.
Am fost la un loc de joaca si inainte sa mergem la masina ne-am mai plimbat un pic pe aleile acelea late din mijlocul parcului.
La un moment dat apare o bicicleta din aceea cu 4 roti pe care stau doi oameni in fata si pedaleaza, nu stiu exact cum se numeste. Desteptii care erau pe ea mergeau repede si au pierdut controlul si brusc au schimbat directia, au traversat aleea si l-au lovit pe Victor care alerga dupa o minge. Toti tipam la ei sa-l fereasca dar parca l-au vanat, efectiv, cand am vazut ca l-au lovit si a cazut pe jos am crezut ca lesin. Nu stiam exact cate de rau l-au lovit, pana la urma il durea numai un picior, ii trecusera cu roata peste el. Nu pot sa va redau tipetele, atmosfera, copiii plangeau amandoi ca Sonia se speriase si ea.
Am fost la spital, i-au facut radiografie si din fericire nu era rupt, nici luxat, doar o contuzie si o mica entorsa. Doamne ajuta ca a fost doar atat, sperietura a fost cumplita, dar Doamne fereste de mai rau.
Imbecilii care l-au lovit si-au cerut vag scuze, ca nu puteau controla bicicleta, dar ce cautau pe ea sa mearga atat de repede pe unde e plin de copii mici nu e de inteles.
Dupa noi au venit la spital cu o ambulanta o familie cu o fetita lovita la frunte, avea un cucui cat un ou, mititica, cazuse in parc, tot pt ca a dat cineva peste ea.
Nu stiu, noi suntem prudenti cu copii, mereu ne uitam la ei si la locul de joaca stam langa ei, nu prea-i lasam singuri. Dar in mijlocul parcului sa se intample asa ceva parca e prea mult.
Asa ca aveti grija, problemele acestea pot aparea oriunde.
Pupici,
carmenstefi spune:
MIRI!! LA MULTI ANI SCUMPA DOAMNA!!!!!!!!!!!
DITRACTIE PLACUTA DESEARA!!!
Eu acum am reusit sa mai dau pe aici,am avut o saptamana incarcata,nu stiu cum ??dar a fost...pt karaoke imi cer scuze ca nu am dat nici un rapsuns dar nu aveam cum sa ajung,vom fi iar plecati si tot o vom tine asa pana lasf lui iunie.
va pup si va imbratisez pe toate!!!!!!!!!
carmen si stefi
ror spune:
Anto, imi pare rau pentru incident si pentru faptul ca v-a stricat ziua. Bine ca Victor n-a patit nimic grav si ca in rest ati avut o vacanta reusita.
Virginia, sanatate multa si sa treaca repede raceala. Pe noi ne-a ocolit deocamdata.
Ardeiash, inca o data felicitari pentru reusita!
Eu nu prea am ce sa zic, papusa creste (4.600 si 56 cm) si sunt fericita. E foarte vioaie, zambeste, si gangureste de-mi vine sa o pap. Cred ca o sa fie o vorbareata si jumatate, nu ca mama ei.
Ieri a avut primul vaccin iar azi are un pic de febra care o face sa fie cam letargica. A dormit toata ziua, exceptand orele de masa si a fost tare tacuta.
De luni incep serviciul si chiar n-am nici o tragere de inima. Imi doresc doar ca mama sa fie sanatoasa si sa reziste 9 ore cu Yasmine pentru ca inca nu avem cresa nici perspectiva pentru anul asta.
Pup fetele si weekend placut,
Ror
grati.ela spune:
Miri, la multi ani iti urez cu mult drag!
flacaiasii si te felicit pentru noul job, mami model!
Antoanela23 spune:
Shhh, vorbesc in soapta sa nu trezesc fetele care au dantuit aseara .
A fost super la karaoke, scurt dar intens.
Miha, ne-ai lipsit .
Ana, si tu la fel .
Madi, felicitari pt curajul de a veni singurica, tine-o tot asa .
Nina, Simo, Ardeiash, Bepii, Madi, si mai ales Mirik sarbatorit, ma bucur ca v-am vazut si ca ne-am zbantuit impreuna.
Rorutz, te pup, nu am apucat sa-ti spun dar ti-am admirat minunea mica pe FB. Nasol ca incepi serv asa de repede, dar bine ca o ai pe mama ta.
Pupici la toate pralinele si weekend frumos,
Antoanela23 spune:
Gagici, am luat bilete la concertul Ricky Martin, pe 8 iulie la Forest National. Sunt cu admisie libera, adica fara locuri fixe, deci daca va tenteaza ar fi tare frumos sa fim mai multi/multe, cred ca va fi misto. Biletele se vand pe sherpa.be . pupici