PRIETENE FARA TITLU (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA spor la treburi si bafta cu cv-urile!

Eu continui sa ma distrez de Tudor,chiar daca a fost azi toata ziua la mami - acum il astept sa vina sus macar cca jumate de ora,ca pe urma iar doarme la mami,ca maine-s dusa.
Cum ziceam m-am distrat,de ce mi-a povestit mami.Ieri i-a dat cartofi cu carne si a mancat f. bine. Azi nu i-a mai dat mami decat cartofi, ca i s-a parut ca ar fi cam veche pentru copii carnea aia si-a mancat-o taica-meu.Si Tudor cand s-a trezit cu farfuria cu cartofi in fatza,s-a uitat la ea si a intrebat-o pe mami: "CALNE UNDE ESTE?"
Si-alaltaieri acasa nu voia sa guste din carnea pane,zicea ca "NU TEBE" ,iar din ciorba dadea deoparte rosiile,varza si patrunjelul,nici zeama n-o voia,ci pescuia si manca doar cartofii si ... mazarea.Mazarea pe care cu numai o luna-doua in urma nici nu voia s-o vada ! Taaare sucit copilul asta

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-bafta maine!
Vazut pe Tudor cel istet si vorbaret, legat cat e de schimbator sua mofturic icu mincarea, cunoasteam,si mai au momente cand le tre buei si caut amincare singuri si se autoservesc,nu stau sa sufere-tipic masculin:)))

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

am reusit in sfarsit sa pun unul din filmulete. Nu ma intrebati cat i-a laut sa-l incarce 90 min. Moni eu am cont de mult pe dropshop dar nu reusesc neam nici macar sa incarc o poza dar-mite filme!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=15qTIk_xovE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salut

Sunt mereu pe fuga, nu-mi mai ajunge deloc timpul.
Azi am cules spanacul si l-am oparit. Il pun la congelator. Cred ca am vreo 3 kg. Oricum nu l-am cules din radacina asa ca o sa mai creasca. Noi mancam spanac cam odata la 10 zile deci ne va prinde foarte bine s cu atat mai mult ca este BIO Asta apropo de culturile noastre Moni. Si noi avem salata, ceapa, usturoi si ridichii, leustean, patrunjel deja. restu urmeaza sa creasca/iasa ca am plantat o gramada. Rosiile le vom pune zilele asteas. Este fun sa lucrezi la gradina.
Acum o sa fug sa iau copii de la gradi. Ieri Ioana a lipsit ca a durut-o burtica. Aproape ca n-a mancat nimic si cum incerca ceva cum voma. Azi era ok.
Moni tare istet este Tudor si daca omului i place carnea acum ce sa faci?? II dai carne!!
Ioana are 122 cm inaltime si 21 kg iar Rares are 108 si 16 kg, deci Diana mai aproape de Rares.
Mira am vazut filmuletul cu mica dansatoare. Tare draguta este.
Denisa imi pare si mie rau ca nu participa Emma la recitalul de balet!! Zau asa dupa ce a muncit atat cand sa culeaga laurii..pauza.

va pup pe toate!!!Fug dupa copii la gradinita!!

Mergi la inceput

Hello si de la mine!
MIRA vai ce mi-a mai placut Daria Mititica, dar zburdalinca fooooc Cu drop-ul e fff simplu: daca dai download la dropbox,iti apare in dreapta jos pe ecran o fereastra mica in care tragi cu mouse-ul cate una sau la gramada filmele si/sau pozele.Ala iti ramane si in bara de jos ,cand ai nevoie numai il deschizi si tragi cu mouse-ul.Se poate si cu upload,dar merge greu si doar poze am reusit asa si cate una.
DENISO hai la o cafea
DANIELA da mai, Diana mea are doar masurile fratiorilor mai mici (Rares,Alex,Razvan ...) Spor la treaba!
Si eu am o gramada de facut,dar acum cica-s in convalescenta,asa ca pot sa stau sa citesc - Diana e la gradi,Tudor la mami.Oricum am incalcat consemnul de a sta linistita si deja am pus la spalat/intins haine,butonez pe net - oricum am de facut si ceva plati online si alte chestii urgente.
Aseara abia dupa ora 22 am ajuns acasa,ca numai dupa ora 14 m-a luat la sala.Am dus probele la privat,pe marti or fi gata,numai bine cand ma intorc de la tara - ca sambata dimineata plecam,v-am mai zis.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Aha, Moni merci. Eu am incercat update si mergea tare greu sau deloc. O sa incerc cu mouse-ul.

......am spus da, in sfarsit. Ne cumparam casa. Nu suntem deocamdata deloc incantati nici eu nici Heinz. E muuuult de lucru. Mult de scos, mult de modificat, in fine.......... In august intram in ea si apoi ce putin 2 luni trebuie sa tragem tare sa o renovam. Si in octombrie probabil ne mutam.

Mergi la inceput

MIRA vai ce veste bunaaa! lasa si daca e mult de munca la ea si asta e o parte frumoasa cu multe planuri Si scuze in dreapta nu in stanga ecranului apare dropbox,am editat.
Io n-am vesti asa de bune,ca socru-meu e tot mai rau de vreo saptamana inoace,aproape nici nu mai mananca,nu stiu inca ce facem si cu plecarea la tara - oricum Ghita ramanea acasa cu el - dar si noi restul ar trebui sa ne intoarcem rapid in caz de ceva.Of si abia asteptam iesirea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-ma bucur ca tu esti ok, tin pumnii sa fie ok si socru si sa va tihneasca iesirea asta.
SI noi plecam maine dimi la cabana pt 4 zile. profitam de vrem ebuna, copiii o sa aiba de simbata companie si acum merg sa le iau o minuen goonflabil acu trambulina si tobogan ca sa isi consuem energia.

Daniela-si ai mei sunt la fel ca ai tai,Alex are 107 cu 16,5 kg si Emma 123cm cu 20.5 kg...legat de balet asta este, eu sunt multumita ca vrea sa faca innot is tenis, o sa o duca ai mei vreo 6 sapt aproape zilnic si apoi din septembrie am inscris-o la un club fain.

Mira-bafta cu casa, legat la cat e de munca, stiu si de aia si eu as vrea sa ne mutam dar abia la anul ne vom uita si eu prefers sa dau bani mai multi pe ea si sa imi ramana de facut mie doar zugraveala- in vara vreau si eu sa ne facem deck-ul si paote sa varuim si parterul in prima sapt din septembrie,mai greu e sa il urnesc pe colegu'..

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Saluti,am intrat sa va zic we placut si ca noi imediat decolam la tara.Numa' sa imi termin cafeaua
Se pare ca va fi caldura mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
la gashca.
Moni? Cum esti?
Noi suntem bolnavi. Evident?
"Noi" Razvi. Deja e horror treaba. Nici nu-i mai pot tzine socoteala. Nici nu mai stiu incotro s-o apuc.
Raceli si febra recurenta. Imi ia antibiotic si sub antibiotic de 6 zile, fce febra mare mare, infectie, amigdalita. Apoi suspiciune de scarlatina, dar nu a fost. Schimbat antibioticul. Si azi, la 5 zile dupa al 2-lea antibiotic, face iar febra. Stau si ma intreb ce sa fac si nu-mi vin idei. Joi la spital imi spune doctorita: "momentan eu zic ca-i amigdalita, dar poate s-o ia spre scarlatina sau spre mononucleoza. Daca-i amigdalita, cedeaza febra. Daca-i mononucleoza, nu. Orice ar fi, mergeti la infectioase, daca e ceva".
Fug sa-i dau antibioticul ca nimeni nu reuseste.

Mergi la inceput