PRIETENE FARA TITLU (77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Moni multa sanatate la toti va doresc, sa plece virusii repede de la voi.

eu sunt azi acasa, si ca deobicei nu stiu pe ce sa pun mai intai mana. E dezastru aici. Marti am lucrat amandoi, ieri Heinz a fost cu copii la ziua prietenului lui David, asa ca toata treaba a ramas pe azi.
A plouat putin si la noi azi, si s-a mai racorit, dar e o vreme de iulie, umblam la tricou si pantaloni scurti. David vrea la strand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hellauuuu se vede ca a dat caldura ca ati disparut cu toatele
MIRA sper ca ai biruit toata treaba Mersi inca odata de crema aia azi a ajuns la mine,ca au trecut Ingrid si Genu pe la noi (pe fuga ).
Mersi de urarile cu virusii,dar se pare ca la Diana nu-s (numai) virusi ca la Tudor,ci si bacterii,asa ca am inceput de-aseara cu antibioticul.Azi inca mai face febra 39 ...
In rest, ca sa ma laud ,azi am cules si papat din prima recolta: RIDICHI,CEAPA VERDE SI SALATA Am mai semanat castraveti ,marar (noi suntem mari mancatori de marar ) , varza si ceapa rosie.Taica-meu a mai inlocuit cateva rasaduri "lesinate" de rosii si vinete,am mai plivit pe-acolo,cu udatul e responsabil "colegu" Doar morcovii/patrunjelul nu prea au iesit decat pe ici colo,o sa trebuiasca sa mai semanam o tura in rest toate au iesit:ceapa,usturoi,salata,ridichi,mazare,sfecla rosie ,telina, gulii etc. Urmeaza sa iasa castravetii,dovleceii ... aaa si a rasarit si IARBA mea Am semanat si niste floricele colorate,sa vedem de-or iesi.
Maine plec la Cluj la eco - am scris si dincolo ca s-a mutat programarea pe maine in loc de saptamana viitoare.
Incolo merg cu masina,iar inapoi o sa vin cu trenul de data asta, ca frate-meu si prietena vor sa mearga in Alba Iulia la o prietena de-a ei si stau pana duminica seara. Dupa eco o sa am vreo 3 ore de pierdut prin Cluj pana pleaca trenul si cum se arata vreme buna o sa incerc sa bantui cat mai mult pe jos prin oras ca nu l-am prea vazut decat pe fuga ,din masina.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Sorry, dar iar sunt coplesita. Deh, oamenii maniacii ori au, ori isi fac de lucru.
Moni, cum fu la doctor azi? Ai terminat?
In sfarsit a fost cald cateva zile. Si de cald ce-a fost, parca tot gros m-ash imbraca, sa acumulez caldura.
Virusuri si bacterii? Dar avem si noi! Ca de obicei: ne aduce Ana o tulpina ceva, o dovedeste rapid, ca ea e rezistenta, insa baietii o prelucreaza si o prezinta intr-o forma modificata. Cu Razvi am ajuns la doctor, probleme, antibiotic, respiratie proasta. Eu am avut vineri de prezentat o lucrare, la tzol festiv, cu masina in orash, apoi val vartej la noi acasa, adica la tzara, sa iau baiatul sa mi-l vada doctorul. Minunat.
In rest, cu copiii e prea distractiv! Ash avea atatea de povestit.

Mergi la inceput

BRANDUSA nu azi ci sambata am fost la Cluj la eco (s-a devansat programarea) si miercuri dimineata voi merge iar la chirurg,ca si ecografistul asta a vazut cei doi ganglioni mai suspecti si mi-a recomandat si el ca mai bine sa ii scot, mai ales ca a captat PET CT ceva in zona aia.

Acum trag tare cu actele,sau cel putin incerc ,ca sambata vrem sa mergem la Bihor la botezul nepotelului si vrem sa mai stam cateva zile,deci in plan ar fi de sambata pana marti,macar.Se pare ca vor fi in jur de 25 de grade Abia astept,ca o fi iar plin de puradei

Diana e ok si ea deja (mai putin ceva ramasite de muci plus raguseala),dar azi n-a avut chef de gradi,ce-i drept ploua cu galeata la ora trezirii ,asa ca a ramas acasa.

Am vazut-o pe FB pe Ioana Danielei la un concurs de inot,zicea Daniela ca a luat si doua medalii
BRANDUSA sper sa mai scapi de treburi si sa ai timp sa ne mai povestesti una alta mai ales de strumfi.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna seara prietenele mele fara titlu:))

Cam ai dreptate Moni. A dat caldura si nu mai stam deloc prin casa. Mie nu-mi mai ajunge timpul. Am atatea de facut...Nu-mi ma ramane pentru siesta si pentru calculator(au reusit cei din jurul meu sa ma faca sa le sacrific si pe astea:((
Cum va spuse si Moni, Ioana a avut primul concurs din viata ei de sportiva:)) Mare distractie ca inca nu inoata bine liber. Pe FB am pus filmuletul cu proba la spate nde se descurca onorabil dar ala cu crawl neee. Incerc sa-l incarc in drop sa vedeti chinuri pe fata mea. dar chinuri chinuri dar a iesit prima. Cu ea acolo inoata o fetita de 7 ani care nu a mai avut loc la grupa ei si au bagat-o aici sa nu inoate singura. Cele de o varsta cu ea sunt mai in urma:)
Mai dar ca un facut cele de-o varsta cu ea sunt asa de mici la inaltime!!!! O sa bag si o poza cu podiumul improvizat sa vedeti urmatoarele ei oponente ce dimensiuni aveau
Si noi am fost un pic virusati, inca mai avem secretii destul de uratele, la Ioana in special(s-au intretinut cu inotul, par ud..etc. Eu i-am tratat cu aerosol in general, aparatl acela ne-a cam scutit de antibiotic.

Mergi la inceput

DANIELA pai Ioana ta e inalta pentru varsta ei zic eu (la fel e Emma si cred ca si Anuta si ele cu tatii inalti ,cred ca de-acolo li se trage) Sunt curioasa sa vad si celalalt film.Pe primul i l-am aratat si Dianei evident
Io ma impart de zor intre jucat remi cu Diana,integistrat facturi si facut+papat spaghetti al olio (adica cu usturoi ) ...
Cu Diana acum seara am jucat remi in premiera si dupa ce am batut-o la rand de 3 ori (daca tot nimeream si jolly ) a reusit si ea sa ma bata odata si s-a mai calmat ca inainte tuna si fulgera.Spaghettile-s papate deja,iar acum am prins un moment de respiro ca a ramas Diana cu ochii beliti la TV la ceva film la care se uita taica-su nu de alta.Dar ma cheama ea imediat iar la raport,la remi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

.........si eu asa scurt pe seara.
tocmai ce am ajuns acasa, am fost la fitnes, am facut o ora de zumba si am mai alergat pe step inca juma de ora. Acu dadu-i gata un porumb fiert si o cana de lapte cu cafea.

si eu niste filmulete de sambata, (pe picasa nu le pot pune, cum sa le pun pe youtub??) fetele mele au dansat. Daria a fost asa de dulce, era cea mai mica din grupa mare, dar nu se lasa de loc. Selin cu piticii si ea pe acolo. din pacate a plouat si s-a tinut in sala, trebuia sa se tina afara. Au avut peste o ora decalat pogramul, asa ca am asteptat o ora si jumatate pentru 10 min de dansat.

va doresc numai bine, noapte buna..........am treaba cu finatele acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salut

Moni, am pus ceva poze sa vezi diferenta de inaltime! Pai nici nu stiu daca sa ma mandresc ori ba cu Diplomele Ioanei. La inot concursul se face pe varste/ ani de nastere. Pai prichindutele alea desi erau de-o varsta cu Ioana erau jumatate cat ea!!!!
Miraa si tu mergi la aerobic! Super, si eu merg, imi propusesem sa merg in fiecare zi, mai putin sambata si dmnica dar m-a dovedit. Este mult prea epuizant si apoi trag chiulul. Acum am ziz sa ma duc totusi de 3 ori pe saptamana, in zilele in care nu merg la inot cu Ioana.
Ieri am fost si le-am facut pasaport copiilor. pe 13 iunie zburam in Italia pentru o vacanta scurta:)
Eu am carnetul de condus luat pe trei luni ca m-au prins cu viteza in localitate. proasta eu ca n-am scos spaga! acum trag..m-am nscris la examen pe 24(cica trebuie sa fac 13 intrebari din 15 din legislatie si o sa mi-l dea mai devreme(la o luna) ca n-am mai avut abateri in ultimii 2 ani.
Fug ca am o gramada de treaba. A venit si la noi caldura si m-am apucat de aranjat sifonierele.

Mergi la inceput

Saluti si de la mine.Si io-s zombie,numai ce-am sosit acasa ... Aveam de mers pana in cealalta parte a orasului sa ridic sandalele Dianei ,dar in drum am mai trecut prin centru pe la doua amice ,de la una sa iau si alteia sa ii las ceva.Si cand ajung la ala cu sandalele imi zice ca nu-s gata Ca-s gata peste vreo ora abia.No hai inapoi in centru,am intrat in Kaufland la ceva cumparaturi si iar inapoi dupa sandale,apoi la socru-meu (care e tot mai rau pe zi ce trece ) si abia pe urma acasa.Am "parcat" un pic pe net,ca dupa ce iese Ghita pe-afara cu strumfii iar ma apuc de acte.
La Diana la gradi maine-i iar nu stiu ce inspectie,iar le trebuie echipament alb,ca le mai da doar ceva fusta si executa ceva dans.Iar vineri e excursia pe Valea Muresului - Manastirea Radna,Baile Lipova si la monumentul eroilor de la Paulis.
DANIELO m-am distrat de diferenta dintre Ioana si fetitele alea,dar cred ca nici Diana mea nu-i foarte departe de ele ... acum are 112 cm si 16 kg.Ioana cati cm are? io zic ca trebuie sa te mandresti oricum ,mai rau era doar daca ar fi intrecut-o vreo prichindea din alea Cat despre inotul crawl,ce vrei ma ca e greu ca naiba,s-a descurcat ff bine,eu nici 3 m nu as putea inota crawl si as si obosi.
MIRA mi-ai facut pofta de porumb fiert pana la urma ai pus undeva filemele alea? Fa si tu cont pe dropshots ca merge f rapid,mai ales incarcatul la filme/poze cu dropbox ala.

Bafta la amandoua cu gym-ul
INGRID nu ne zici cum fu la zoo la sarbi?

Am plecat sa pap ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Intru si eu pe fuga ca am fost tare ocupati si mai sunt ca au venit si niste prieteni din romania sa viziteze, am cateva ziel fara ei ca sunt pe l aottawa si montreal.
Daniela-felicitari Ioanei, super fain inoata, noi abia acum in vara ne apucam serios si din septembrie merge la club,doar ca ea ca si la balet va fi cea mai mica...dar asta e,sper sa se ambitioneze.
Moni-tin pumnii sa fii sanatoasa si sa treaca toate si sa aveti fun la botez.

Emma a aflat ca nu o sa fie in recitalul de balet, e putin trista, dar o sa o filmez sa vedeti ce fain face si ce bine se tine dupa fetitele de 7 ani care toate au cate 2 ani de balet si ea are 7 luni de cand a inceput:)) -profesoare e tare ofticata ca nu va fi in spectacol dar nu e vina mea,ci a directoarei care nu a vrut sa schimbe data, eu avioanele nu le pot controla cursele cand zboara in europa, eu le-am explciat si na,la anul sper sa fie ok.

Am fugit la treburi ca am si de gatit si de spalat si sa mai trimit niste cv la 2 firme..

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput