Aspirante optimiste(661) Felicitari Walkiria!!!
Raspunsuri - Pagina 19
greentea spune:
Salut viitoarelor gravidute.
Sper sa aveti gura aurita si sa se implineasca banuielile ca sunt insarcinata.
Acum fac exercitii de vointa f mari, incerc sa aman momentul testului de sarcina, macar la aproape 2 sapt.
Sanii ii simt destul de tari si fierbinti, parca tot corpul este fierbinte dar nu tot timpul. Simt si jos acea durere ca atunci cand trebuie sa imi vina. Normal trebuie sa imi vina in jurul datei de 6.
De somnolenta nu imi dau seama, imi e somn tot timpul dar asa sunt de cand ma stiu.
Sunt momente cand simt sigur ca sunt insarcinata. La toaleta ma duc des dar eu beau foarte multe lichide si mi se pare normal.
Va pup fetelor.
corina_s spune:
lore, eu tot cred ca bebe vrea sa te anunte ca e acolo de ziua ta
stiu ca e greu, fiecare dintre noi am trecut prin faza asta, dar la tine nu e inca sigur ca nu o sa fie testul pozitiv
oricum spoting nu ai..de intarziat au fost luni sa depaseasca 30 de zile?
in oricare din situatii, suntem alaturi de tine

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
Monique77 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mirunita1983
![]() te inteleg perfect si eu am avut acelasi hobby in decembrie pina mi sa acrit de am zis ca cel putin un an nu mai vreau sa aud de medici si analize dar lasa ca trece si vine bebe![]() Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit ![]() |
eeeee
stai asa ca maine ma duc la analize (cum ziceam)
si sa vedem ce mi-o mai da dupa ai de facut... ca evident ca va mai fi ceva de facut.....
oricum simt ca ceva se intampla cu endometrul meu...adica e o jena...si nu cred ca-i normal asa
sper sa nu am endometrioza
are simptome endometrioza? ia sa ma uit pe net
Oricum! tot inainte!
corina_s spune:
katy 

nu cu visusei..i-am selectat
ca si sunt racita 
am luat doar vitamina C efervescenta si oscillococcinum
cora 

imi pare bine sa te mai vad pe aici..poate intri mai des 

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
lorena_86 spune:
cori cu exceptia lunilor cand am fost insarcinata, mi-a sarit peste 30 cred ca de maxim 2 ori de cand ma stiu....o data in luna a doua de dupa chiuretaj (cand am perdut sarcina a doua)
dar am dureri ca la ciclu, sper sa nu ma fi dereglat
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
Lore, nu esti singurica, ne ai pe noi
JUR!
stai cat mai mult aici cu noi, o sa ajute
o sa treci si peste asta
si eu am o amaraciune in suflet si imi doresc mult sa apuce bunicul meu sa il vada pe bebe...
are emfizem pulmonar, cu 25% functionabilitate a plamanilor, are 82 ani si m-a crescut impreuna cu bunica mea pana la 18 ani ca un tata
amandoi imi sunt ca niste parinti
mi-as dori enorm sa apuc sa ii arat unh bobocel si stiu ca si el isi doreste enorm
Bunica se tine mai bine,. cu bunicul am tot avut probleme
si asa mult mi-as dori....
poate ne ajuta Doamne Doamne.......
lasa Lore, ca ne descurcam noi
daca vrei, imi zici, iti dau nr. meu de tel. pe PM si cand te simti mai singura si ti-e mai greu, poti sa ma suni
cu incredere ![]()

lorena_86 spune:
moni esti o dulce
asa se acumuleaza in suflet durerea
of fetelor, cat sa mai rezistam

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
offf fetelor nu imi place deloc cand se asterne tristetea peste aspirante optimiste
.
voi sunteti puternice fetelor si ati demonstrat-o de n ori. nu va pierdeti increderea in Dumnezeu o sa vedeti ca el stie cand e momentul potrivit sa fitii mamici.
hai fetelor capul sus si mergem mai departe...
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+7
samburelul meu
Monique77 spune:
Ia uitati ce am gast despre endometrioza
e un site destul de complex
in dreapta aveti mai multe sub iecte referitoare la endometrioza
http://www.medical-endometrioza.com/
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique77 Ia uitati ce am gast despre endometrioza e un site destul de complex in dreapta aveti mai multe sub iecte referitoare la endometrioza http://www.medical-endometrioza.com/ |
aveti tot in dreapta tratamente naturiste
foarte misto, o sa salvez situl asta