Aspirante optimiste(661) Felicitari Walkiria!!!
Raspunsuri - Pagina 18
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 greseala, e tot negativ gata, e sigur, nu sunt sunt doar cu capu` de mi-am indus toate simptomele astea eu una nu mai cred si nici nu ma mai pastrezasa tare ca sigur iesea daca era ceva ultimul contact l-am avut in pe 14 martie, adica acum doua saptamani fetelor, iertati-ma ca v-am stresat atat....si degeaba ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
of lore mai stai un pic...nu stii ca si mie primul mi-a iesit negativ?
eu ma rog la doamne doamne sa fie bebe la tine

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+7samburelul meu
mirunita1983 spune:
Katy ai grija de tine
;Lore poate e prea devreme mai asteapta un pic
;Sarah vezi ca daca esti la ciclu si faci bai fierbinti poti sa faci hemoragie apa calda dilata vasele de singe asa ca stai cuminte
cora79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunita1983
tu cum mai esti nu te-am vazut de multDoamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit ![]() |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
mirunita1983 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
of lore mai stai un pic...nu stii ca si mie primul mi-a iesit negativ? eu ma rog la doamne doamne sa fie bebe la tine ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7samburelul meu |
bebe sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor, sunteti minuntate
va multumesc mult pt srijin
offff mada, si eu credeam ca sunt.....stiu ca la cele doua sarcini s-a pozitivat mai greu dar atunci nu luam tratament, eu pe asta ma bazez..
ai dreptate, suntem cele mai bune prietene aici, nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu mi-a fost inainte sa intru la voi....in anii trecuti
ce sa mai zic....asta e
luna viitoare nu am nici o sansa ca e sotul plecat
fetelor, dar totusi, a trecut ceva timp de la presupusa ovulatie...mai ine de 14 zile
nu, nu mai sper deloc
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor zic eu ca sunt tare dar am o durere in suflet sfasietoare si mai sunt si singurica 

nu stiu daca sa plang sau sa ma abtin dar parca simt ca ma sufoc
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
cora79 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor zic eu ca sunt tare dar am o durere in suflet sfasietoare si mai sunt si singurica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu stiu daca sa plang sau sa ma abtin dar parca simt ca ma sufoc ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Ela82 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor zic eu ca sunt tare dar am o durere in suflet sfasietoare si mai sunt si singurica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu stiu daca sa plang sau sa ma abtin dar parca simt ca ma sufoc ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore, imi pare rau ca ti-a iesit testul negativ, dar cine stie, daca ti-a intarziat menstruatia, poate se va pozitiva si testuletul in curand.
Nu fi suparata, esti in prima luna de incercari, daca nu va fi data asta, va fi data viitoare.
O sa vezi ce repede va trece timpul si o sa vorbim iarasi de teste de sarcina.
Linisteste-te.

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
lorena_86 spune:
stiu ela, ai dreptate
doar ca sunt multe la mijloc...socrul are situatia cam grava si ne-am dori, daca nu poate sa-l prinda macar sa-i aratam o poza la eco sau sa stie ca sunt insarcinata
pt el ar fi o mare bucurie
si noi ne dorim enorm
de 2 ani ne tot chinuim, ba cu doua sarcini pierdute, ba cu investigatiile, ba cu tratamentul, ba ba.....timpul trece
iar luna viitoare sotul e plecat exact in perioada fertila
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
si e prima luna pe anul asta
ca asta vara am mai incercat vreo trei luni si nimic
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen