Liliac mai iunie 2010-LMA Eka,Iusti,Sabina!!! (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

]Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va bucurati parintii 1000 de ani de acum incolo!! O viata plina de bucurii si noroc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

LA MULTI ANI SARBOTORITELOR DE ASTAZI!SA CREASCA MARI, SANATOASE SI FRUMOASE.VIVELA:George are roseola(cred),am luat de la Damian prin internet?
Nici unul din copii stiuti nu au.La el a inceput cu febra mare si raguseala.Ziceau ca e laringita,dar nu are nici muci ,nici nu tuseste.La 3 zile a scazut febra si a aparut eruptia.Acum e somnolent,marait,mananca numai lapte si iaurt si e ragusit in continuare.Eruptia s-a extins si asteptam sa treaca.:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Theo
Ma bucur si eu sa vad ca ne scrii iar.

Carla cand am citit ce ai scris m-am cam ingrozit gandindu-ma ce ma asteapta.
Eu am noroc ca inca au 3 somnuri si in timpul asta apuc sa le fac mancarea, plus cate o curatenie, calcat,etc.
Dar la unul dintre somnuri au cam renuntat de cateva zile, deci raman doar 2, exact cum spui tu se cam reduce activitatea mea extra.
Daca vor renunta la aceste 2 somnuri sau se va reduce durata lor nu stiu cum ma voi descurca.
Faza cu plansul cand plec din camera ma termina si pe mine, uneori fug sa le duc scutecele si sa ma spal pe maini si e ff mare tragedie
Vroiam sa te intreb pe tine si pe Lumy cum faceti cand ii scoateti la plimbare , ma refer cum iesiti din casa , le luati pe amandoua deodata in brate pana afara la carut ?
Eu nu am avut curaj sa ies singura niciodata din casa ca ar trebui sa ii las singuri in casa, sa aduc carutul din garaj in fata blocului si apoi sa cobor cu ei si la intoarcere aceeasi problema.

Fug sa pregatesc ”bagajele” ca azi sper sa stam toata ziua in parc si am de pus o gramada de provizii
Va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

EKATERINA
IUSTINA
SABINA
SA CRESTETI MARI,O VIATA FRUMOASA;PLINA DE NOROC SI BUCURII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Buna dimi...

Intru sa urez si eu gemanutelor Iustina si Ekaterina, sa fie sanatoase, fericite, norocoase si implinite! LA MULTI ANI fete dragi!

Imi amintesc despre anul trecut, cum gravidoasa fiind, in asteptarea pastelui, am vazut mesajul ultim de la Sabina cu "mi s-a rupt apa"... ce emotii, ce frumos am trait in apropiere aceasta perioada!!! Am dat un sms catre sotul Sabinei (numar lasat pentru contact pe email) care atunci cind a putut, m-a sunat si mi-a dat detalii despre fetele lui, toate. Curind a intrat si Sabina in legatura cu noi, ne-a tinut la curent cu toate, si ne-a introdus in atmosfera maternitatii. Parca simt si acum mirosul de drob... va mai amintiti:)?

Va las acum, va pup frateste!
Sa auzim de bine!!!

Mary, lui Mateo,

daaaa!Imi amintesc ca avea Sabina pofta de drob cu ceapa verde

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI, gemenelor: Ekaterina si Iustina!
LA MULTI ANI, Sabina!
Sa fiti sanatoase, cuminti si sa aveti o copilarie frumoasa alaturi de parintii vostri!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

La multi ani!!

SABINA,EKATERINA,IUSTINA

Sa fie sanatoase,sa creasca mari,sa aiba parte de o viata frumoasa cu muult noroc si numai bucurii!!

fetelor eu sincer fac mancare pt bebe cam o data pe saptamana si congelez,imi este muuult mai usor asa,am timp si pentru altceva si putin timp si pentru mine....am tot citit despre asta si se pare ca ar fi ok,daca are altcineva o alta parere va rog sa-mi spuneti...

...ieri emma a facut primii ei pasi in viata,exact de ziua ei cand a facut 11 luni,o sa revin maine cu detalii si sper un filmulet,astazi e ziua exclusiv sarbatoritelor

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La multi ani fericiti celor e INA sarbatorite azi!

La multi ani EKATERINA!!!
La multi ani IUSTINA!!!
La multi ani SABINA!!!

pentru urari!!!!!!
Le primim cu drag si va dorim sa vi se intoarca inmiit.

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

La multi ani Sabina
La multi ani Ekaterina
La multi ani Iustina

Sa fiti sanatoase, norocoase, fericite muuuulti ani de-acum!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Cordelia am incercat si eu chestia asta cu carutul in disperare de cauza alarteieri, dupa ce incercasem 1h si 1/2 sa o adorm si - surpriza! - a functionat. Incepuse deja maraiala si era clar ca, daca mai statea nedormita incepea scandalul. Asa ca am pus-o in carut, am leganat-o putin si in 5 - 10, min. a adormit ca era epuizata. Mersi pt. sugestie .

Theo la voi merge sa gatesti pt. el ca gatesti si pt. voi. Dar la mine... Eu tin dieta, sotului nu ii place mancarea gatita, mananca mai mult prin oras sau gustari acasa. Asa ca fac doar pt. ea mancare. Dar nu forte elaborata. Cele mai elaborate feluri au fost cele dupa retetele nanei.

Ioanaact hai ca au picat bine retetele ca tocmai vroiam sa ii fac ceva Evei si ma tot codeam ca nu stiam ce. Multumim! Revin dupa ce ii fac mancarea, daca mai apuc.

Mergi la inceput