Crin Antonescu vrea conditionarea votului diaspore
Raspunsuri - Pagina 13

capcaunul spune:
Sincer?
Politica romaneasca este prea putin importanta la scara geopolitica. Dupa Ceausescu, marile schimbari, fie bruste, fie lente dar de lunga durata (precum aceasta constanta apropiere de occident, putin perceptibila din interior dar foarte clara din afara), sunt hotarate din exterior. Romania a intrat in vartej odata cu caderea zidului Berlinului (impreuna cu toti cei din jur).
Nu avem inca acel politician care sa aiba puterea si sprijinul intern pentru a manevra carma tarii, asa cum a facut-o Carol I.
Presedintii postrevolutionari pot fi caracterizati cel mai concis prin propriile lor cuvinte:
Iliescu - Proprietatea e un moft.
Constantinescu - Securitatea m-a invins.
Basescu - Iarna nu-i ca vara.

Rufus spune:
Nu stiu cu ce vorbe de duh va intra Antonescu in "istoria" noastra, daca va fi presedinte (trag speranta ca nu se va intampla gluma asta), dar cu imaginea se pare ca am nimerit-o, din moment ce "ochi de peste fiert" se afla pe buzele tuturor admiratoarelor parlamentarului chiulangiu-sef.
Recunosc, ideea nu-mi apartine, am preluat-o de la sotie, dar este foarte sugestiva. Arata sigur despre cine e vorba...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

capcaunul spune:
Nici vorba! Cine l-ar vrea presedinte i-ar dori raul Pentru ca la Cotroceni se semneaza condica zilnic. Scrisori de acreditare, legi de semnat, medalii de decernat, sedinte de csat, vizite de stat, nu-i loc de chiuleala.

Rufus spune:
Ia sa vezi tu cum inventeaza si presedentia la fara frecventa!
Ce, crezi ca are vreo jena? Ti s-a parut jenat ca ia salariu degeaba din Parlament?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010