Exista divorturi frumoase?
"Intrebarea mi-a venit intr-o zi, in timp ce navigam aleatoriu prin haosul virtual al internetului. Am corelat-o aproape instantaneu cu faptul ca in ultima vreme am asistat la cel putin trei povesti dureroase pricinuite de divorturi..."
Cititi aici continuarea articolului
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
Raspunsuri
espiritu spune:
in principiu nu e nici unul frumos(nu vad personal ce ar fi frumos).dar pot fi divorturi civilizate.
Dahriana spune:
Da , eu cred ca exista . Se poate intampla ca la un moment dat , intre tine si acea persoana sa se stinga flama aia , sa nu mai simtiti nimic , sa nu va lege copii si sa hotarati de comun acord ca nu mai merge . Se poate sa divortezi cu zambetul pe buze si cu o strangere de mana , fara ranchiuna si resentimente .
Sunt sigura ca exista !
E totusi o dovada de maturitate sa poti sa-ti iei ramas bun de la o persoana cu care ai jurat sa ramai impreuna , fara sa te incapatanezi sa o tii langa tine , desi nu esti fericit si nu mai simti nimic .
Tisina spune:
Eu nu cred ca pot exista divorturi frumoase. Ce este un divort? Moartea unei iubiri. Ce poate fi frumos la moarte?
Civilizate, da. Cu o strangere de mana, poatea chiar cu zambetul pe buze, dar nu pot fi lipsite de o oarecare tristete, amaraciune, ca ceva in care ambii au investit cu sufletele, ia sfarsit.
Nu, nu cred ca poate fi frumusete intr-un divort.
Rufus spune:
Cum sa fie frumos un divort? De cand un esec este frumos?
A, poate fi frumos ceea ce urmeaza unui divort, pe principiul "un sut in fund-un pas inainte".
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
AgnesLuca spune:
Nu am citit articolul, dar imi place intrebarea...
Da, exista, cel putin eu am trait asa ceva, un divort in care nici nu te prezinti la tribunal, ci iti trimit imputernicitii, care nu trebuie decit sa semneze ca sunteti de acord, ca partajul se face amiabil...
Evident e simplu atunci cind nu exista copii si cind ambii parteneri il vad ca fiind calea de iesire.
Mie mi-a parut bine cind am divortat, chiar am raspuns asta celor care imi spuneau conventional "imi pare rau". Durertea a fost mult inainte de divort, divortul a fost eliberarea care m-a umplut de energie pozitiva.
Gabi_K spune:
Nu exista, cred eu. Un divort nu inseamna doar divortul, procedeul juridic in sine, ci inseamna si drumul pana acolo.
Cat despre articol, nu prea da raspuns concret la intrebarea din titlu, doar prezinta cateva motive care pot "strica" frumusetea divortului.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
michelle-usa spune:
Nu cred ca exista asa ceva atita timp cat sunt copii si/ sau bunuri la mijloc.
michelle
monabella spune:
Divort frumos si baba frumoasa. Cum sa existe asa ceva? Termenul de divort e incompatibil cu frumos. Ce poate fi frumos intr-un divort/ Nimic.
lisssa_ana spune:
Nu exista divort fara suflete ranite, nu exista divort frumos. Frumos e sa iubesti, sa visezi, sa canti, sa dansezi, sa..., sa... . Nici intr-un caz sa te desparti, sa plangi, sa suferi
Mama de Ana si 25+
Fashion