Pufi 2010 (9) - Felicitari Bea!
Raspunsuri - Pagina 8
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 MIRELA, cum e bereta pentru Mara ta? Am si eu una de la H&M de care sunt incantata de numa' (mov). BEA bafta maine la eco! Sa primesti vesti minunate! MICKI incearca cu leacuri naturiste pentru gat: gargara cu gaz (eu am intamplari haioase pe aceasta tema), felii de cartofi stropiti cu apa si spirt, pusi intr-o esarfa, batic si legati in jurul gatului. Am vazut minunatiile pe care le lucrezi. Ai maini de aur!!! R, mamica lui L si a M I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Rebiana cred ca aia e, doar ca e gri.
Are un model cu gaurele si un mot. Eu cand am vazut-o prin septembrie pe site-ul din UK aveau si varianta mov, ieri in magazin era doar cea gri.
celei mai mici Marutze._
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
dastefa spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Eu tot citesc pe aici ca ies maselele la pufi. Al meu n-are nici o masea. Oare de ce? Dar....ii vor iesi si lui pana la urma, nu? de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
sigur nu ramane fara dinti sau masele
Miruna are deja 4 masele si sunt pe drum caninii-2 stau sa iasa,deci ii cumva mai precoce la cap asta
dar asta nu inseamna ca e vreo problema daca ii ies mai tarziu
tot ce conteaza este sa iasa cu cat mai putin "cantec" si sa-i pastreze cat mai bine pana vin definitivii
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui miremia Bea samburica/samburelul este de nov-dec? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
dapppppppppppppppp
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta!

micki_mica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Miki...sorry de starea nashpa! Ce crocobauri nebuni, in primavara asta! sa treaca repede!Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |

Cristi www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/60-set-clivia.html" target="_blank">NOUTATI - A doua oferta de Paste: Set "Clivia"
Magazinul meu
micki_mica spune:
citat din mesajul lui miremia![]() Bea ![]() ![]() Tinem pumnii sa fie totul in ordine. ![]() Sorina ms de raspunsul cu maslinele, si eu ma uit la emisiunea aia, din fericire mi se si permite. Dece sa aveti pofta si sper sa gasesti timp sa le faci pe toate. Tu oricum esti super fast in toate. ![]() Dastefa pupam fetele frumoase. ![]() Micki ![]() sa stea crocobaurii departe de kiti, multa sanatate, sa scapi repede!![]() Nyny cum sunteti? Sper ca mai bine. ![]() I-am luat bereta mandrei sa o tina in mana. ![]() De cand cu caldura am mai lasat-o doar cu gluga pe cap si de atunci isi scoate toate caciulile.![]() ![]() ![]() Mergem sa facem mancare. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Multumesc Miri!
Sa va fie de bine cumparaturile!
Pup micuta poznasa!

Cristi www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/60-set-clivia.html" target="_blank">NOUTATI - A doua oferta de Paste: Set "Clivia"
Magazinul meu
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 MICKI incearca cu leacuri naturiste pentru gat: gargara cu gaz (eu am intamplari haioase pe aceasta tema), felii de cartofi stropiti cu apa si spirt, pusi intr-o esarfa, batic si legati in jurul gatului. Am vazut minunatiile pe care le lucrezi. Ai maini de aur!!! R, mamica lui L si a M I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Saru-mana de sfaturi. Cunosc cartof+spirt calde la gat (intr-un batic de finet)...gaz....mi-e frica, sincer. Mai incerc si cu lamaie+miere (ca o pasta f moale) din care iau din cand in cand, lichide multe.Si siropuri naturiste. Inainte nu trecea fara antibiotic, dar de cand cu sarcina am aflat ca se poae si fara antibiotic.

Si multumesc pentru aprecieri! Acum lucrez la o bratara

Magazinul meu
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Rebiana cred ca aia e, doar ca e gri. Are un model cu gaurele si un mot. Eu cand am vazut-o prin septembrie pe site-ul din UK aveau si varianta mov, ieri in magazin era doar cea gri. celei mai mici Marutze._ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Daaa, aceea e!! Eu am comandat-o toamna trecuta si abia asteptam sa-i vina cat de cat (am luat pt 12-18 luni); am luat-o mov pentru ca i-am mai comandat si o rochita tricotata, cu dungi, in ton.
Intoarcem pupicii tizei Marei si mamei

.R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Salut fetele, abia acum reusesc si eu sa va scriu. Am avut muuult de munca la serviciu azi, se pare ca s-au trezit toti cu chef de munca, in toate tarile Noi l-am dus pe Dani la Ferma Animalelor in uichend. A fost incantat, a pus mana pe toate cele, am luat oua si lapte, daca nu batea vantul era o dupa-amiaza ideala. Iar duminica a fost zi de leneveala si de jucat cu copilul. Bine, am facut si mancare, am iesit in curte sa mai curatam pe ici pe colo, trandafirii, am mai transplantat niste rasaduri....dar asa, lejereanu. M-am uitat nitel pe ce ati scris in uichend, imi pare rau ca sunt pufi bolnaviori. BEA - bafta la eco. E un super sentiment. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat. Dece - bine ca ai timp sa le faci pe toate. Bravo! Micki - sa te faci bine repede si sa nu ii dai si lui Cristi crocobauri. Poate daca ti-ai pune masca....nu ar fi mai safe? Eu tot citesc pe aici ca ies maselele la pufi. Al meu n-are nici o masea. Oare de ce? Dar....ii vor iesi si lui pana la urma, nu? de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Sa va fie de bine plimbarea la Ferma Animalelor.

Masca am mereu in casa si port si eu. Si dau si cui vine in vizita si e cu crocobauri. M-a luat de la vantul de sambata...
Maselute, nu iti fa griji. Apar ele!
Spor la treburi sa termini repede!

Magazinul meu
Beatrice1982 spune:
fetele mersi.......
sper sa vin cu vesti cat se poate de bune.............
inca nu se vad coditele............dar sa fie bine, asta imi doresc
am un car de emotii...............ca nu e la fel sarcina cum era ci ivan, cel putin nu pana acum..................
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
4+ de fetita cu codite...
Doamne ajuta!
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 fetele mersi....... sper sa vin cu vesti cat se poate de bune............. inca nu se vad coditele............dar sa fie bine, asta imi doresc am un car de emotii...............ca nu e la fel sarcina cum era ci ivan, cel putin nu pana acum.................. Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...Doamne ajuta! ![]() |
traiesc emotiile alaturi de tine!

Magazinul meu

de Daniel, n.01.02.2010