Pufi 2010 (9) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Bea ce frumos cand mergi la primul eco,cand astepti cu sufletul la gura sa-i auzi inimioara
sa dea Dumnezeu sa fie totul bine
cat despre sora-va fi bine si la ea in cele din urma,chiar daca acum nu mai crede
pacat doar ca sotul nu pare a fi tocmai tatal ideal pt copilul ce va veni si zi asa -te-ai apucat de o noua odisee? acum esti dintre mamicile cu experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

sorina n-am vrut prin povestioara despre cunostintele respective sa fac vreo aluzie la cineva sau ceva deja discutat
in cazul lor nu prea mi s-a parut ca ar face tot posibilul ca fetita lor sa accepte o alimentatie mai echilibrata
ceea ce am vrut eu sa subliniez este ce ei insistau f mult pe un aspect legat de alimentatie si scapau din vedere ansamblul

Dastefa....offf, cred ca nu e bine nicicum...nici daca nu fac parintii eforturi, nici daca fac, dar copilul nu coopereaza..
Cel mai bine ar fi sa fie situatia ideala: parintii sa faca tot ce pot sa fie bine, si copilul...sa coopereze si el, macar putin, daca se poate. Daca nu..suntem in "survivor", ca la noi..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata,

Multumiri pentru cafea Sorina. E tare buna.

PS N-ai incercat si cu Iris? Poate de-asta refuza mancarea ca o excluzi din ritualul de cafea .
Da'stiu ca te chinui cu ea.

Musai s-o tratez si pe ea....nu mi-a trecut prin cap pana acum..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

neata!

eu cu stresul ca maine mergem sa vedem samburelul, si sper sa fie okkkkkkkkkkkkkkkkkk
ooooooof am niste emotiiiiiiiiii de mor pana maine............
doamne ajuta!!!!!!!!!

cred ca apare in sfarsit dupa doua luni maseaua no 5.........of offffffffffffff

Bea...bine ca ai dormit bine..
Bafta maxima sa ai maine la doc! Sa iasa coditzele clar in poza!
Pupam Ivanelul chinuit de maselutze...bine ca a mai iesit inca una...raman mai putine de iesit, de acum incolo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Eu sunt nerecuperata si nu stiu daca duc o lectura lunga azi. O sa ma delectez cu poze delicioase! Deja am inceput.
Ma simt ca si calcata de tanc, de la starea mea. Nu pot vorbi, nu pot inghiti, nu vreau sa ajung la antibiotic...parca m-a calcat un tanc, pe gat. De 2 ori pe gat si 1 data pe cap.

Miki...sorry de starea nashpa!
Ce crocobauri nebuni, in primavara asta!
sa treaca repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ehe slaba activitatea...

venit de la munca....jiji adormit greeeeeeeeeu de tanti....am fc mancare....s-a trez....
vad k n-a tabarat pe tt....ink....cat n-o vrea evit sa-i dau...desi...mmmmmmmm....mi-e greu....cum ziceam je nu sunt intzarcata ink...

trecem noi peste toate....

bea....ce frumos...cine spunea k e cea mai frumu perioada cea de sarcina? cu bune si rele....tu o iei de laa capat....i i pocneste ranza
tinem pumnii sa fie bine la eco

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Bea
Tinem pumnii sa fie totul in ordine.

Sorina ms de raspunsul cu maslinele, si eu ma uit la emisiunea aia, din fericire mi se si permite.

Dece sa aveti pofta si sper sa gasesti timp sa le faci pe toate. Tu oricum esti super fast in toate.

Dastefa pupam fetele frumoase.

Micki sa stea crocobaurii departe de kiti, multa sanatate, sa scapi repede!

Nyny cum sunteti? Sper ca mai bine.

I-am luat bereta mandrei sa o tina in mana. De cand cu caldura am mai lasat-o doar cu gluga pe cap si de atunci isi scoate toate caciulile.

Mergem sa facem mancare.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Bea samburica/samburelul este de nov-dec?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

MIRELA, cum e bereta pentru Mara ta? Am si eu una de la H&M de care sunt incantata de numa' (mov).
BEA bafta maine la eco! Sa primesti vesti minunate!
MICKI incearca cu leacuri naturiste pentru gat: gargara cu gaz (eu am intamplari haioase pe aceasta tema), felii de cartofi stropiti cu apa si spirt, pusi intr-o esarfa, batic si legati in jurul gatului.
Am vazut minunatiile pe care le lucrezi. Ai maini de aur!!!

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salut fetele,

abia acum reusesc si eu sa va scriu. Am avut muuult de munca la serviciu azi, se pare ca s-au trezit toti cu chef de munca, in toate tarile
Noi l-am dus pe Dani la Ferma Animalelor in uichend. A fost incantat, a pus mana pe toate cele, am luat oua si lapte, daca nu batea vantul era o dupa-amiaza ideala.
Iar duminica a fost zi de leneveala si de jucat cu copilul. Bine, am facut si mancare, am iesit in curte sa mai curatam pe ici pe colo, trandafirii, am mai transplantat niste rasaduri....dar asa, lejereanu.
M-am uitat nitel pe ce ati scris in uichend, imi pare rau ca sunt pufi bolnaviori.
BEA - bafta la eco. E un super sentiment. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat.
Dece - bine ca ai timp sa le faci pe toate. Bravo!
Micki - sa te faci bine repede si sa nu ii dai si lui Cristi crocobauri. Poate daca ti-ai pune masca....nu ar fi mai safe?

Eu tot citesc pe aici ca ies maselele la pufi. Al meu n-are nici o masea. Oare de ce? Dar....ii vor iesi si lui pana la urma, nu?

Mergi la inceput