Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor neata am o stare urata alaltaseara am descoperit ca al meu barbat este un mare ticalos si ca atare nu mai a gram de incredere in el si nici nu il iert, de ce? pai l-am prins vb cu masa la telefon in soapta si ii spunea sa il sune dimineata pana in ora 2 ca atunci poate vorbi asa ca acu nu vb cu el orice ar face nu il iert.

am fost cu ary ieri la doctor si este bine cu piorusele incat dupa parerea lui nu mai trebuiesc nici ghetele ortopedice, dar le mai tinem sa fie totul ok. cu anlizele sunt destul de bune doar ca pe formula leucocitara unele sunt mai mari altele prea mici care nu stiu ce inseamna si are anemie are fieru mic.
fetelor sa va spun ce mandrete de ... si increzuta este soacramea nu cred dar in fine, ieri ma suna cez sa ii spun ce am facut cu fata la spital si ii spun ca are anemie, il suna masa si logic ca dobitocu ii da raportu si ea la el" de mama daca nevastata este asa de incapatanata ca nu a vrut sa ii cumpar feti un curcan sa manance" nu stiu care din noi este mai dar in fine gata cat m-am plans.

lavi doamne ajuta sa fie bine pentru nepotel

ninia bine ai venit

lali si eu azi de cautat alimente cu fe

alynta sa dea domnu sa gaseasca repede sotu servicii.

simina si cris buna cafeaua

sorina ce baiat mare si frumos ai ary cand a vazut filmuletele facea bebe bebe.

ema,

nicuratze suntem bine cu piiciorusele

piky bafta sa fine, asteptamm vesti ca esti bine , anna ce face? stefi?

mady aricica inca este tipatoare si rasfatata, acu sa va spun ce face cat eu scriu mesaju imi cara lemnele in casa din hol ca nu mai scap de ele

yoana si ary face cateodata la fel cui mancarea nu vrea sa pape si pace o las si la masa urmatoare vad eu cum o corup sa pape, stai tare pe pozitie si nu ceda

restul fetelor va

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Alynta, nici nu stiu ce sa zic. Bafta multa sa gaseasca ceva bun si cat mai repede.

Yioana, nu stiu ce sa te sfatuiesc cu mancarea, dar as zice sa renunti de gustari. Mai bine mananca mai putin spre deloc decat lucruri nesanatoase, gen MC'D.

Sorilea, nu prea e valabila treaba cu bugetul mare, din pacate. Daca ar fi mai mare, tot nu l-as da acum pe haine, ne trebuie repejor jaluzele la balcon, perdele si draperii in camere, ca vine vara si e un soare ... Noroc de Elena, ca are hainute bune si ieftine.

Elena, multa sanatate socrului.

Getik, bine ca e sanatoasa fata. Soacra ...da-o incolo (ca sa vorbesc frumos)

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Asa.....am luat a doua cafea si am zis sa intru sa va povestesc cum a fost la zumba-ffffffff tare.Mi-a placut tare mult asa ca mi-am facut abonament.Vreau sa ajung cel putin de 2 ori pe saptamana daca nu de 3.Sper sa si slabesc dar chiar daca nu slabesc tot e bine ca mai fac miscare,eu stand toata ziua pe scaun la birou va dati seama ca,cam simt nevoia.

Lavi-ma rog ptr nepotelul tau sa fie bine,sa se faca mare si sanatos!Sa ne mai tii si pe noi la curent!
Picky-sa dea Dumnezeu sa fie bine azi cu interventia!
Alynta-bafta sotului sa gaseasca repede un nou job chiar mai bun!
Sorina-super ca ai dormit ieri la pranz cu juniorul..Gata geamurile?Eu am in plan in week-end curatenia generala ptr Paste ptr ca sapt viitoare sunt Floriile si nu prea as mai avea cand......desi se anunta un week-end cam ploios,daca ar fi ca zi cred as avea mai mult spor.
Yionnna-te intelg ca esti stresata cu Stefi ca nu papa-din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau ptr ca depinde de copil-incearca sa-i dai ce-i place mai mult....
Getik-ma bucur ca Ary e bine cu piciorusele!Ptr lipsa de fier:ou,peste,spanac.....te descurci tu.Aaaaa si eu i-am dat lui Andutu fier sub forma de picaturi-cate 10 zile la 1 an si la 1an si 3 luni si osteocare(la recomandarea pediatrei).
Ema-sa stapanesti sanatoasa laptopul!
Cris-stiu ce rau e cand stii ca trebuie sa iei banii si nu ii iei-e ca si cand nu ca nu ti i-a dat ci parca ti i-a luat.Las ca vi-i da zilele astea!
Elena-sanatate multa socrului!De-abia astept poze cu Andra ca mi-e dor de ochisorii ei superbi!
Lali-deci starile de oboseala sunt cauzate de lispa de calciu.....ce tare...nu stiam-prin ianuarie ma simteam si eu mai mereu obosita si mi-am luat niste vitamax....dar tot cu cafeaua m-am mentinut.La doctor cand ajungi sa ne zici si noua ce ascunde burtik ta?
Ma intorc la treaba!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

Neatza la amiaz ...

Casuta noua ,cu numarul 12

Lali undercover ...

Mergi la inceput