Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

alynta, imi pare tare rau de asa vesti. e foarte greu... mai am 2 prietene care sunt in aceeasi situatie. una dintre ele are si un copil cu fibroza chistica si da 2000 de lei/ luna numai pe medicamente . la voi, cu 3 copii, numai asta va lipsea. sa dea DD sa gaseasca repede. eu, in 15 ani, am ramas doar o data fara serviciu 3 zile si am crezut ca s-a terminat lumea. acum o luna aflasem ca aproape sigur imi desfiinteaza postul din toamna, dar pana la urma m-au ocolit iar... a 3 a oara intr-un an jumate.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna buburuzelor !!

Nu Simina,nu m-am invoit ,tot intrru si ies, imi fac de lucru , mai impletesc,mai crosetez,mai ies cu Paul prin parc ... Am o stare mai blue asa,si de ce nici eu nu siu.Desi azi am cam gasit explicatia. Dr-ita mi-a spus ca am o lipsa de calciu,si ca asta imi da o stare usoara depresiva ,si ca nu imi poate da calciu sintetic acum,si ca ea ar vrea sa nu iau deloc asa,ci sa mananc legume si fructe bogate in calciu , sa beau lapte si iaurt ,dar pe astea nu le suport acum. Asa ca am dat un search pe nenea google si am aflat ca se gaseste chiar mult calciu in unele legume care mie imi plac,si in fructe.Asa ca de azi m-am pus pe rontait mai mult brocoli ,pe mancat mazare, susan,banane. Am aflat ca si sfecla rosie care mie imi place tare in suc are calciu,spaac si asa mananc cat pot de des,telina la fel,o tai felii si o rontai in loc de cipsuri. Habar nu aveam ca se gaseste calciu in atatea.Eu aveam impresia ca e mult numai in lactate si ou ...

Deci,dupa ce o sa ma indop bine cu d-astea cu calciu o sa fiu din nou hiper-activa,o sa bantui p-aici si o sa va bat cand pasiti pe pagina 2 ....

Va imbratisez pe toate,dar in special pe Lavi si pe Alynta , noapte buna.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

buna buburuzelor
atat is de suparata k imi plange sufletul....gaza mea nu vrea sa pape nimik,sta si 8 h fara sa pape mancare ,insa nu uita sa ceara Mc'D sau pufuleti,ma incapatanez sa-i dau ku speranta k v-a manca la urmatoarea masa,nimik...apa si doar apa.ce sa ma mai fak ku ea?vit ii dau pt pofta de mancare ,fara rezultat,am incercat mai multe...asta e spiritul ei,insa eu fak ku kapul!C sa va mai zik,e de o rautate incredibila,mergem la park vin copii la jucariile ei fake k trenul,urla da ku mana spre ei,dak nu-i nimereste pe ei o iau eu..si asa,nu va mai zik k nu bn se vindeca o buba k isi face alta,azi de ex s-a sucit pe topo si s-a lovit zdravan la arcada dreapta ,dar din frunte vanaitaia de satamana trecuta nu i-a trecut,va poate povesti si cuscra ce nora impiedicata are!!! de mana ku mn pica,dar dak nu as fi lg ea?
in rest .... nisip in ochi,maine merg la oftamologie ca s-a fakut ceva sub pleoapa si iar emotii,am stomakul in gat!

revin dupa ce va citesc din urma
pana atunci mmmm pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna seara dragi mamici,imi cer scuze de absenta si va pup pe toate.

Am fost cu gandul la voi,dar nu am reusit sa intru.Felicitari proaspetelor mamici Dana,Picky si Brya,sa va traiasca puiutii si sa creasca mari si sanatosi!

Brya,eu nu am reusit sa vad poze.

Picky,imi pare tare rau,sper macar ca de acum sa te puna doctorul pe picioare,te cred ca esti terminata,e crunt ca pe langa oboseala obisnuita sa te simti si rau

SIMINA,sa-ti fie de bine plimbarea,au fost putine poze cu tine,frumos rau pe acolo.

ALYNTA,imi pare tare rau de jobul sotului,multa bafta sa gaseasca repede!

CRIS,cum sunteti,e bine Miru acum?(am citit doar 10 pagini si nu stiu ce a avut fata)

LAVINIA,multa bafta sa se faca bine bebelusul!

GETIK,e bine fata cu piciorusele?

Si o pup pe DEEA,vreau pozee cu Darian.

Picky,eu tot de 24 ore stiu ca merge tinut laptele in frigider,sau il poti congela si tine mai mult.

MADY,,a naibii problema,mie mi-a fost greu si sa o citesc (te inteleg cu piticul,ca si a mea e distrugatoare rau)

Si va pup pe toate,scuze ca nu scriu tuturor,LALI,EMA,SORI,AndreeaS,

Noi suntem bine,numai ca tata socru e in spital,a fost operat de urgenta,si i-au scos stomacul,ca avea o mare tumoare..acum se recupereaza binisor fizic.
Radu e bine,cu ale lui,gradinita,calculator,parc si certuri cu sor-sa
Si Andra e bine,dar o mare terorista,distruge tot ce prinde,si cu mare placere.Ne-a crescut si noua parul,promitem sa facem poze,si am inceput sa mai vorbim un pic.Acum sta calare pe birou si jupuieste niste carti de vizita ale lui ta-su

Promit sa revin,noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

SORI,am vazut filmuletele,ce mare s-a facut Razvan!!Si a vazut si fimea,sa vezi cum il mangaia pe burtica pe Razvan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Serviti va rog:!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaa haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

E asa frumos afara dupa atatea zile mohorate,dar nu am chef de nimic..sunt suparata ca a trecut ziua de salariu de cateva zile si s-au luat banii,deci am un chef de nu pot spune..

ninia bun venit!
otilia din fericire si-a revenit si cu scaunele ,deci e ok
lavi ce face nepotelul?sa ne ti la curent
simina multam de cafeluta
picky tinem pumnii azi sa decurga bine procedura
alynta imi pare rau ,hai nu disperati si ai sa vezi ca o sa fie bine,trebuie sa fie ceva pe acolo si pentru sotul tau
sori nu-mi spune de reluat mesaje kilometrice ca ma ia cu lesin,am si eu asemenea experienta..
clody eu zic ca e ok cat vorbeste,de fapt daca pui pe hartie toate cuvintele spuse ai sa vezi ca sunt mult mai multe decat crezi
lali asa deci...tu stai undercover si ne urmaresti..ia sa vaz eu 3 randuri pe zi ca daca nu vezi ca ridicam taxa de catizatie si la 2 zile intarziere aplicam si penalitati
yoanna incearca sa fi tare pe pozitie si sa ne cedezi cu pufuleti,biscuiti sau ce iti mai cere,decat daca,papa inainteAsteptam sa ne aduci vesti ce ati facut la dr.
elena[/b] pai nici eu nu stiu ce a avut,dar suspectez ca i s-a aplecat de la cat a bagat in ea in ziua aia si s-a trezit organismul in defensiva la 12 noaptea ca sa ma panicheze pe mine..acum suntem bine.Multa sanatate si recuperare usoara socrului,iar pe tine te asteptam cu pozici de-ale piticilor

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragelor

Ieri am avut o zi de leneveala. N-am facut nimik toata ziulica, dar am dormit la pranz cu juniorul (nu mi-a mai iesit figura asta de mult timp)
Acum ca e soare afara, am alta stare si ma apuc dupa ce termin de scris de sters geamuri (si am destule, mai ales la balcon - dar nu ma vait ca-mi place sa le sterg)

Ema ce stare mai ai, ca ieri scrisesem ca suntem in aceeasi oala, ca nici eu nu aveam chef de nimik.
Mady ai mai terminat curatenia, ca pe vremea de ieri puteai sa faci prin casa de-aveai starea necesara
serialbastre spor la cumparaturi pt reanoirea garderobei si buget cat mai mare, ca doar are tata 2 fete
Cris sarumana , daca-l papi, rogu-te nu-l papa de tat, mai lasa-mi si mie o lecuta...pizzzz
anna-mama
ninia bun venit
lavinia sa fie bn si sa reuseasca operatia, DD sa fie cu el. Sa ne tii la curent
Simina saru-mana, stii doar ca pt fiecare cioara puiul ei e cel mai cel, nuu?!?
Picky sper ca de data asta sa fie bn si sa te refaci rapid. Sanatate multa cat despre kg fetei, ce inaltime are, ca si al meu are 15kg si 95cm si nu e gras deloc
Alynta off mama asta va lipsea acum, sunt alaturi de tn si sper din suflet sa gaseasca sotul rpd de munca si sa va fie bn
Lali mate sanatate multa si revenire in forta
Yioanna lasa fata in pace, ca-i doar o perioada. Si al meu a avut-o si eram la fel de disperata ca nu manca nimik-nimik, doar apa. Si l-a tinut vreo 2-3 sapt daca-mi amintesc bn. Apoi a inceput usor usor sa ciuguleasca cate ceva, iar acum mananca iar bn. Nu-i mai da rontaituri si mai ales Mc'D, sanatate multa si nervi de otel
nicutatze sanatate multa si recuperare rapida socrului. Asteptam poze cu junioara cred ca a fost tare simpatica
Cris stii care-i marea probl, sotul a adus de cateva zile o tastatura si un mouse ambele fara fir si Razvan le ia si se joaca cu ele, dar sunt si astea conectate la calc, asa ca eu scriu si ma trezesc ca se muta paginile, se deschid foldere si chiar mi se sterge ce-am scris, de-mi vine sa fac cu capul

Merg sa ma apuc de treaba si mai intru cand fac pauze

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
va scriu in mare viteza....is intre drumuri....vin de pe unul, plec pe altul....a murit si laptop de aci, ieri am luat altul, azi intru in posesia lui asa ca pe maine mai revin.
citit in mare
sanatate multa picky....incredibil prin ce treci.
o salut si o pup pe ninia si-i urez bun venit la noi si o asteptam cand poate
in rest nu mai tin minte....a, simina, a stat, povestesc maine cim am procedat, ok????
va pup pe toate, fara exceptie, revin maine....acu plecam la tara, la mormantul bunicilor, sa-l improspatim
pupiciiiiiii

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput