Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**
Raspunsuri - Pagina 18
emanouela spune:
lali....maine sigur ajung la banca....am ajun si azi dar deja inchisesera la sucursala....stiam la 18 ca inchid....si uite ca la 4 juma era inchis....in fine, ma duc maine. mii de scuze ca nu am ajuns pana acu dar am avut o gramada de treaba
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
alynta27 spune:
Salutare!
Picky sa te recuperezi cat mai rapid! Gandeste pozitiv! imi pare rau de patanie!
Lavinia multa putere familiei vostre sa treceti peste acest necaz! Nu vati gandit sa-l botezati?! Se produc minuni cu copilasii increstinati! Cuvintele sunt de prisos in fata acestor cazuri... Cu DD inainte!
La noi bureaza. Trebuie sa ne bagam pe imunizare de acum. David e si palid de la atatea medicamente. Ia parut bine ca l-am dus la gradi azi.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
SoriLea spune:
uff la noi se innoureaza si se asteapta ploi, iar mie nu mi s-au uscat covorasele si nu am unde sa le usuc 
Ema ti-am vazut minunea de baiat cu ochi superbi 
ii sta ff bn tuns cheliuta. 

alynta eu sunt cu Razvan la a 2-a luna de Bronho-Vaxom, sper sa faca minuni si macar sa nu mai raceasca rau (cu toate ca el mi-a racit o singura data in iarna asta dar bn de tot). I-ai facut niste analize lui David?Sanatate multa la puiutii tai.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
lavinia.p spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt gandurile bune. Am aflat numerele de telefon a doi medici de la Institutul inimii din Cluj si maine dimineata vor suna acolo dupa ce li se va comunica exact diagnosticul micutului. Se pare ca micutul e grav, poimaine cel tarziu ar trebui operat iar cei din Cluj il poate primi abia peste o luna...ei nici nu stau bine cu banii, deci nu stiu cum vor face, poate rezolva cumva maine dc vb cu unul din acesti dr de acolo. Nu stiu mi se pare revoltator cand ti se pune nu te putem primi caci lista e lunga...bine bine e lunga dar daca bebelusul asta e grav chiar nu se poate face nimic decat dc ai avea bani, asta mi se pare revoltator in tara asta.
Va
si va multumesc inca odata
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
emanouela spune:
neata

is ca ieri deci....intelegeti voi....e si o vreme de sa te impusti in cap

sarumana Sorilea....is topita dupa chelia lui tzepoasa....ca acu inteapa ca un arici![]()

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
madyrizi spune:
helauuu!!!
mai, oameni buni, am muncit ieri si alaltaieri ca puscariasii de la carcera
. am inceput sa scoatem din casa haine, lucruri, mobile... ca sa incepem renovarea. avand in vedere ca e bucata din casa care i-a apartinut bunicilor sotului, am chemat-o pe socrela sa arunce si sa pastreze ce vrea ea. in 2 zile abia am scos jumate
. doamne, cate se strang intr-o viata de om!!!
am sapat si in gradina, am pus gazonul
, am mutat niste trandafiri pe care ii luau copiii mei in picioare la "shut, gol", am dat foc la toate crengile ce mai erau pe aici si... gratare, haleala
.
lavinia
sper sa fie bine micutul luptator.
ema, tu ai venit cu vremea urata din beljica?
getooo, ce face aricica? si mihaita are niste toaneeeee, de-mi vine sa-i rup bucile
, dar cand face boticurile alea imi vine sa-l musc de obrajii aia bucalati.
picky, medicii astia sunt din ce in ce mai dusi cu pluta
. imi pare tare rau ca nici acolo nu-s mai cu cap decat aici. sigur nu era vreun medic roman care a facut facultatea la f.f.?
sorina, vremea asta de pipi mi-a stricat si mie planurile
. ce baiat mare!!! 
revin... ca mihaita si-a urcat scaunelul in pat si vrea sa stea in picioare pe el 

Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Serialbastre spune:
Picky, multa sanatate iti doresc. Sper sa se rezolve repede si fara alte intervenitii.
Lavi, pot doar sa ma rog pentru nepotelul tau. 
Mady, vin si eu la un forbal pe gazon. ![]()
Simina, am vazut pozele ... of, vreau si eu o vacanta. Chiar si pe aici pe la noi, dar vacanta sa fie.
E oficial, pe 3 iunie ma prezint la scoala.
Stiu ca-s cu capul dar abia astept.
Am demarat si actiunea cresa, m-am invartit de trimitere pentru analize gratuite, acum sa vad cand ne-or programa.
La Suceava e rece, bate vantul ... nu miroase a primavara. 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
madyrizi spune:
andreea, te intorci ca sa intri in vacanta? 
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Picky_toto spune:
Buna fetelor
Aveti idee cam cat timp se tine laptele matern muls, la rece? Cate ore?
Nu de alta dar maine sunt programata la spital de dimineata ptr chiuretaj si trebuie sa ma mulg sa-i las copilei lapte pana pe dupa amiaza.
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
salutare gagici......
nu am avut net pana la ora asta,dar uitati-ma prezenta ca nu cotizez nici daca ma fugariti 5 km ![]()
picky deci nu-mi vine sa cred prin ce treci
.Sper sa scapi cu antibiotic si te rog eu mult de tot..cere parerea a mai multi medici,nu lasa sa te dechida iar
simina fata,ia mai spune alaro de la audit sa mai faca vizite si in alte parti,nu s-au plictisit sa vina mereu pe capul vostru?data viitoare sa le prindeti de pantofi niste carnati ca sa ii fugareasca cainii![]()
lavi offf, saracii parintii
asat e sitemul ramanesc din pacate..daca ar fi cu bani,ce suma ar fi necesara ca sa nu mai il puna pe lista de asteptare?
sorilea da-i fata incolo de rusi ca pleca ei in cateva zile si apar iar florile de primavara
.Daaaaaa,a facut ieri un monstru rahatos si eram asa de mandra de parca ziceai ca am castigat la loto

![]()
sorilea fataaaa,m-ai omorat cu carliontatul tau 

e asa de scump ca-mi vine sa-l pap

ema multam de cafea fata,ca tare buna mai e
sorilea eu ca ultima solutie de uscat,pun pe marginea de la cada si asta e..decat sa mi le ude ploaia,mai bine asa
mady pai acum v-a apucat fata renovarea?lasa-le mai incolo ca acus ploua si e noroi si e tare urat ...
andreea fata,zi tu mie care nu are ceva pasarele la cap in ultimul timp
.Lasa ca e bine sa prinzi cateva zile de munca ca sa mai schimbi din rutina asta si apoi o binemeritat vacanta![]()
picky 24 de ore il tineam eu pentru miru,pe usa frigiderului,si musai in doze mici sa fie tinut,ca odata baut laptic din sticluta respectiva trebuie sa arunci restul ce nu va papa .imi pare rau ca pana la urma tot la spital ai ajuns,dar macar nu o sa te mai deschida

Mirunel
terorista 

BAZAR