Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor un copil are nevoie de noi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162699

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

HAllooo sunt si eu pe aici, pri cate o pauza va mai citesc , dar nu reusesc sa si scriu. Poze n-am vazut nimik
Dar incerc sa-mi fac timp si sa vizionez. Seara cad franta. Ieri am spalat covorasele (care le mai am prin casa-nu multe-cat a doprmit Razvan, ca altfel eram in cada amandoi )
De multe si de toate sotul s-a apucat de-a dat bucatatia cu glet (tavanul), azi urmeaza shmilgheluirea si apoi lavabila (mi-a tras intr-un colt asta-iarna si a facut mucegai). Asa ca mi-am mai facut de lucru. Sa vezi prafaraie
Acum va las, merg sa intind rufe si pe la cratita ca zbiara dupa mn, ca n-are nimik in ea

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

sorilea vezi ca sporii de ucegai sunt inca in perete..dupa ce racaie bucata de acolo pana la tencuiala,sa puolverizati cu solutie antimucegai si abea dupa sa va apucati de reparatii
lavi ce ai patit mama,unde ai pierdut buna dispozitie?
lali ce te apuca fata la ora aia asa matinala sa intorci casa invers?lasa ca nu intra zilele in sac,si daca vine Papa de la Roma,s puna mana pe mop a poate il dior salele si auite asa face oleaca de sport ca sa nu mai aiba dureri
getik Miru impartea cu Dojo jucariile la locul lui de joaca si uneori el intra in cutiile lu Miru si stetea in ele si se juca

Copila mea se screme in sfarsit dupa 3 zile de necacaceala acum s-a apucat de fabricat ceva mirositor in papersi care sa imputa casa..dar nu mai conteaza,important e sa faca ceva odata ca nu-mi place costipatia asta a ei

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Scriu cateva randuri inainte sa vina asistenta ptr bebelina...am profitat de faptul ca socrii au fugit de acasa la plimbare prin Aldi

Aseara am fost la medic la cabinet ca intr-un final a sunat si ne-a zis sa mergem la el. Mi-a scos si atele...durerile..de ce le aveam..pai sa incep cu faptul ca se strang pungi de sange in uter si nu se elimina sau cu faptul ca operatia incepe sa se infecteze.. Mi-a scos el vreo trei seringi pline cu sange din uter si inca mai aveam...Nici el nu stie de ce se fac pungi de sange...deci doctorul lu' peste.. Ok, in fine toate la un loc..sunt pe antibiotic deja, pe niste picaturi ca sa ajute sangele sa-l elimine si pe cataflam dizolvat in apa (diclofenac). Maine merg din nou la control la el sa vada daca s-au eliminat pungile de sange, daca nu cica ajung la chiuretaj sau sa ma deschida din nou (asa s-a exprimat).. A umblat al meu la zeci de farmaci ptr antibiotic azi noapte si surpriza ca nu era recomandat ptr cei alergici la penicilina, asa ca inapoi la medic ptr alta reteta, comand-o la farmacie ca nu se gasea, s-a dus azi sa o ia si antibioticul acela nu se mai fabrica..suna din nou la medic ptr a da alt antibiotic..si uite asa un talmes-balmes ptr nepriceperea medicilor.

Picaturile deja imi provoaca o stare de greata si ameteli, trece si in lapte, darn u am ce face trebuie sa le iau..Acum sa vedem cum se prezinta antibioticul..ce reactii da...

Va las acum, ca imediat apare asistenta...va pup si sper ca dupa ce trec toate astea o sa revin in forta..Nu stiu cand ca din weekend avem copii 1 sapt la noi..deci o sa fie mai aglomerat si mai putin timp.

Gata, v-am pupacit o zi placuta la toate..
Aaa, vazut poziicle cu Malta ..Simina superbe, vreau si eu...

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Offff Picky-prin cate treci......sper sa fie bine sa nu trebuiasca sa treci printr-un chiuretaj sau mai rau sa mai umble la operatie.
Cris-bafta sa gasesti un job potrivit.Asa e,eu am mare noroc cu mama si mamaia ca au grija de Andu si mama ne face si mancare deci sunt o fericita.Te inteleg ca esti stresata ca nu stii cum sa faci cu fata-stiu cum eram eu cand am inceput munk ca se pusese si la noi problema sa stea soacra cu baiatu .
Sorina-nici nu vreau sa-mi imaginez cum o sa fie cand o sa dea cu smirghel......ai umplut cratita? la Razvanel.
Getik-uite ce fetita cuminte ai,vezi?Tin pumnii maine la control sa fie totul bine.
Lavi-ce ai patit?cine te-a suparat?
Lali-tot curatenie?sau bagati nani sa recuperati trezirea devreme?
Ema-nu mai zici nik?Ai scutire?Mi-am facut si eu aseara o salata ca imi facusei o pofta .....
Mady-voi ce faceti?Probleme la mate?
Gata,imi continui treaba ca am auditul pe cap toata saptamana asta!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragele mele! Sunt la pamant, parca am simtit ceva, aveam o stare naspa si nimeni nu mi-a facut nimic doar ca nu eram in apele mele. Cumnata mea a nascut azi noapte. Toate bune si frumoase pana cand de dimineata bebele a inceput sa se invineteasca, iar acum m-a sunat soacra mea ca trebuie operat la inimioara , are doua vene incrucisate si nu circula sangele bine, offf, sunt asa de suparata caci un pui mic poate indura atata. Intrebarea mea catre voi este daca nu cumva stiti ceva doctori la Cluj sau Targu Mures care fac astfel de operatii sau dc nu ati auzit, doar acolo se pot opera si lista de asteptare e lunga si cica trebuie asteptat in ordine....sunt fara cuvinte

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Lavi off Domane cate probleme. Ma rog ptr nepotelul tau sa fie sanatos. Incearca sa deschizi un subiect pe forum, poate te ajuta cineva. Multa sanatate si sa rezolvati repede.

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Revin si eu dupa o zi...de tot rahatul pt mn. Mi-au venit si rusii asa ca va da-ti seama cum ma simt.

cris saru-mana pt inf. dar am dat cu solutie. Se pricepe sotul cu ce-i de facut, chiar daca nu-i de meserie, a furat-o. Noi am avut o firma de constructii, dar cum nu a mai mers am inchis-o. Cum e Mirunica, a trecut constipatia?!? te inteleg cu gradi, ca si eu am intors-o pe toate fetele si asa am hotarat ca-i mai bn la tara. Acolo ii are si pe ceilalti bunici, asa ca o sa fie un rasfatat, cred ca n-o sa ma mai inteleg cu el cand il voi aduce inapoi.

Simina vreau si eu in Malta. Mi-a placut ff mult si m-a dus cu gandul la Canaria, unde am stat 2 ani (si acolo mai vreau ) Am facut o varza calita si o ciorba radauteana (mia-mia, vb lui Razva )

picky off Doamne prin cate mai treci. Sper sa de-a rez tratamentul si sa nu fie cazul de ce-a mai spus medicul. Dar ce medici ai gasit si tu acolo, mai rau ca in Ro Poze cu pitica, cand ne pui?

lavinia vai ce nenorocire pe capul vostru , pietul pui prin ce trebuie sa treaca. Nu stiu nimik de asa ceva si imi pare rau ca nu te pot ajuta, dar cum a SPUS SI picky, deschide un subiect si ai sa afli ce te intereseaza. Sanatate multa si DD sa fie cu el

Fetelor trimit acum pe mail filmulete cu Razvan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Nu le poate trimite ca sunt prea mari
Le pun aici
https://picasaweb.google.com/sorilea73/RazvanLa1AnSi10Luni?authkey=Gv1sRgCPnltNWTvPGDDw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
eu is si mai aiurea decat lavi....is nervoasa, is indispusa, is ciufuta si mi-e si lene....misto de mine, nu????am citit in mare....
picky exact ce spuneam noi sambara, legat de infectie.....mama masii de treaba. sanatate multa fetita si sa iti revii cat mai repede cu antibiotic, fara alte interventii
lavi offfffffffff....mititelullll, nici nu stiu ce sa mai zic...ma rog sa fie bine si sa treaca cu bine etapa asta grea
simino mai inainte m-am strans de pe drumuri...de aia nu am intrat, nu am vz foto.....urmeza sa trimit mesajul si ma uit
pup si restul de fete

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput