nu reusesc sa raman insarcinata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina30 spune:

Racheel dar eu totusi nu inteleg de ce am avut doar 2 zile acel lichid? eu aveam acel lichid 4 zile, am mai citit pe unele saitur ca , atunci cand ramai insarcinata nu mai ai acel lichid, oare e adevarat ? am mai precizat pe 1 si 2 am avut acel lichid si pe seara am avut acel contact si lichidul a disparut, oare sa lipit ceva , simpt ca o iau razna nu mai am rabdar, ms mult racheel pentru raspuns

Mergi la inceput

Racheel am uitat sa mentionez , ieri am avut o durere acuta la ovarul stang , care durerea a durat cam 2-3 ore.Eu cand ovulez am o durere acuta cateva ore, luna trecuta am avut durere la ovarul drept.so fi prins ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui malina30

Racheel dar eu totusi nu inteleg de ce am avut doar 2 zile acel lichid? eu aveam acel lichid 4 zile, am mai citit pe unele saitur ca , atunci cand ramai insarcinata nu mai ai acel lichid, oare e adevarat ? am mai precizat pe 1 si 2 am avut acel lichid si pe seara am avut acel contact si lichidul a disparut, oare sa lipit ceva , simpt ca o iau razna nu mai am rabdar, ms mult racheel pentru raspuns

parerea mea e ca te stresezi mult prea repede
ai rabdare, cu stresul nu faci nimic

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Vasilasanita sa i-ti traiasca baietelul si tu sa fiti sanatosi tare bine o fi sa fii mamica eu nu am norocul asta asata e cum o vrea cel de sus , numai el ne poate face femei cu adevarat inplinite si realizate, poate se gandeste si la mine , si sper sa nu ma uite, fetelor dumnezeu va fi alaturi de noi si nu ne va uit va pup pe toata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

da iubita, cu siguranta ai fost la ovulatie, dar a trecut si nu ai cum sa ai aceeasi secretie, dar nu-i nimic, o sa treaca perioada asta si dupa multa dragosteeee si apropo' sotul trebuie sa nu fie obosit, trebuie sa fie odihnit ca sa-si faca si corpul lui la randul lui treaba. Nu trebuie sa o faceti zilnic, tre sa o faci o zi da si una nu, tocmai ca sperma are anumite proprietati, vitamine, de care tu ai nevoie, si atunci calitatea ei este una buna. deci...una da,una ba

Mergi la inceput

Gorgy sotul meu vine acasa doar o data pe saptamana , are un serviciu care nu prea poate sa stea pe acasa vine doar la sfarsitul saptamani si cand vine acasa pica mort de obosit , am zis ca o sa plecam in Grecia in vacanta de ziua mea , atunci poate e mai bine, dar acum trebuie sa i-mi socotesc zilele acela fertile sa plecam in vacanta cand sunt fertila , ca daca nu e taziu si e in zadar va multumesc inca o data de sustinere , chiar aveam nevoie,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Nu-ti pierde speranta Malina! Cu siguranta iti trimite si tie DD un scump

Am o prietena care are 33 de ani...s-a chinuit 8 luni sa ramana . A avut mici probleme de sanatate dar cu multa rabdare si cateva tratamente a reusit!

Fii optimista!

Mergi la inceput

Buna Mada , da asa e cu bunul dumnezeu trecem peste toata , sper sa fiu si eu luna asra insarcinata acum cum o vrea bunul dumnezeu, cum am mai precizat totul meu are un serviciu care nu prea poate sa doarma acasa, am apucat sa avem doar un contact sexual in perioada fertila , acum ce o vrea dumnezeu , Cm trebuie sa i-mi vina pe 19-20 aprilie acum astept sa vad ce va fi eu plec in tara de paste si sotul nu poate sa vina cu mine , din cauza serviciului , si iara nu o sa fiu cu el in perioada fertila luna viitoare dar sper sa nu mai am nevoie de luna viitoare poate sa prins ceva luna asta nu se stie va pwp fetelor si asteptam in continuare poate se intampla minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

malina draga mea nu te mai stresa nu e o tragedie 5 luni , eu am sotul acasa tot timpul si incercam de 4 ani si nimic.

problema voastra majora e lipsa de timp ,convingel sa vina mai des acasa ,o singura data nu e de ajuns ,sa schimbe serviciul faceti ceva sa mai scapati de stres si oboseala si aveti multa ,multa rabdare.
nu te mai stresa ca stresati bebelul ce urmeaza sa vina si ascultama ce-ti spun faceti-va timp unul de altul.

bafta multa iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

draga mea, o sa vezi ca o sa va intoarceti din Grecia, si o sa fi graviduta, caci acolo toate problemele dispar, si o sa fiti doar voi doi singuri ca doi porumbei

Mergi la inceput