nu reusesc sa raman insarcinata

nu reusesc sa raman insarcinata | Autor: malina30

Link direct la acest mesaj

buna ziua la toata lumea! Sunt noua aici si am intrat sa vorbesc cu voi daca doriti binenteles, doresc si eu un ingeras in viata mea si se lasa tare astept, sunt foarte trista,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

malina, bine ai venit
De cat timp incercati sa aveti un bebe?
Ce probleme aveti si ce analize ati facut?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina30 spune:

buna, incerc de 6 luni, am nuat aniconceptionale 2 ani si leam oprit, vreau si eu un bebeanalize nu miam facut inca , doar controale normale di 6 in 6 luni si papa nicolau, doamna doctor mia zis ca e totul ok , cand miam facut ecografie, dar parca nu mai pot astepta, am 30 de ani si carca a venit timpul si la mine,am crezut ca luna asta sunt si eudar nu a fost asa ma invadat rusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Malina bine ai venit pe forum, intr-adevar ar fi timpul sa faci un bebe, dar nu trebuie sa te sperii ca nu ai ramas insarcinata inca, sunt o groaza de fete la aspirante optimiste care inca incearca, si eu am luat anticonceptionale cativa ani buni, cu pauze de 2 ori pe an desigur, si dupa ce te lasi de ele, unele femei raman mai greu, altele raman imediat,eu am ramas relativ usor, dar dupa...am si pierdut sarcina...la fel de repede, insa ce trebuie sa faci tu este doar sa-ti faci niste analize sa fie totul in regula, cum ar fi complexul TORCH, clamydia, mycroplasma ureaplasma ex secretie col, si dupa toate astea si incercari de ceva timp...poti sa faci mai amanuntite sa vezi daca este vreo problema, dar eu cred ca nu trebuie sa te mai gandesti sa te stresezi si o sa ramai

Mergi la inceput

ms Gyorgy pt incurajariiazi am fost iara la control si se pare ca totul e ok incep de astazi sa iau acid folic, am inteles ca ramai mai repede acum na , o sa incerc si asta , eu incerc sa fac bebel de 5 luni , doamna dr mia zis ca dupa un an sa incep sa imi fac probleme o sa vad luna viitoare , poate, poate . eri am fost asa de dezamagita ca au venit uratiii. Va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine poate dumnezeu i-si intoarece si privirea in spre mine sper sa nu ma uite mia zis doctora ca sa muncesc luna asta mai mult, eu am menstruatie de 24 , 25 ,25 , mi-a sis sa prestez inainte de 14 zile de din inaintea menstrei urmatoare ca am un ciclu scurt , eu miam gasit ovolutia in ziua a 11, acum astept sa plece rusi si ma pun pe munca , o sa va tin la curent ,

Mergi la inceput

malina, intra tu la aspirante optimiste si sa vezi ce de fete dragute si intelegatoare gasesti gata sa te ajute cu orice informatie si sunt si alaturi de tine.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu

Mergi la inceput

sal Gacheel , chear i-mi doresc sa intru la aspirante optimiste dar nu stiu sa intru spre rusina mea daca vrei spunemi cum pot intra ca vreau sa vb si eu cu mai multe fete, ms

Mergi la inceput

Malina, intra aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162432&whichpage=18

Sunt fete aspirante care isi doresc un copil si nu reusesc Sau care au fost gravidute si au pierdut sarcina.Si eu am fost aspiranta 1 an de zile.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Bravo Malina, bine ca te-ai dus si te-ai mai linistit, ai sa vezi cate suntem in situatia ta

Mergi la inceput

Felelor va multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine cum v-am spus eu am un CM scute de 24,25,26 , ultimul a fost de 26 de zile , mai exzact luna asta a avut menstruatia pe 24 martie si a durat 5zile adica pana pe 28 , cum vam mai spus am inceput sa iai acid folic de pe 25. pe 1 aprilie am avut un lichid ca un fel de albus de ou eu cred ca eram in perioada fertila , voi ce credeti? pe 2 aprilie acel lichid era mai scazut in cantitate dar tot culoarea aceea de incolor era, pe 3 am avut un contact sexual si acel lichid a disparut in totalitate, acum am un lichid mai alb si gros , eu de obicei aveam acel lichid ca albusul de ou , cred eu ca e perioada fertila mai multe zile cam 4 zile cu aprocsimatie, dar acum nu i-mi explic de ce nu il mai am , oare am fost fertila doar 2zile? voi ce parere avetii? dupa cum am calculat eu pe net eram in periaoda fertila.Astept parerile voastre fetelor problema e ca sotul meu nu e acasa tot timpul , are un serviciu care nu ai permite sa fie mai mult timp acasa si am apucat sa avem doar un contact sexual doar o singura data era foarte obosit acum mai vine acasa togmai saptamana viitoare si atunci e prea tarziu nu mai sunt in perioada fertila.GORGY tu ce parere ai? de ce nu mai am acel lichid? va multumesc fetelor si i-mi cer scuze daca v-am plictisit cu problema mea dar i-mi doresc foarte mult un

Mergi la inceput

in acea zi ai fost la ovulatie, apoi a trecut.Ovulul traieste doar o zi.Malina atunci cum vrei tu sa apara copilul?Nu-ti mai stresa sotul, copiii se fac din dragoste nu din obligatie.Adica sotul tau are un serviciu care-l solicita si vine acasa mort de obosit si tu-i zici ca eu sunt in perioada aia trebuie obigatoriu sa Stiu povestea ca asa m-am purtat si eu cu sotul 2-3 luni, apoi m-am gandit si la el.

Eventual ia-ti niste teste de ovulatie ca sa-ti dai seama cand ovulezi.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu

Mergi la inceput