Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ciumpilika, ti-am trimis PM. Alabina, cand ai PM activat iti trimit si tie. Da-mi un PM cand reusesti.

37+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Nokianne, multumesc mult! Si tie, ca si celorlalte fete, iti doresc sa iti ajute Dumnezeu sa iti indeplinesti visul!

Alla

37+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

alla, nokianne multumesc pt raspunsuri. O sa vorbesc si eu cu medicul meu, dar vreau sa fiu informata bine, sa-mi pot sustine argumentele.
Ce gramaj ati luat? Din a cata zi? Cand l-ati intrerupt? Scuze ca va bat atata la cap, dar ....stiti si voi cum e.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nokianne spune:

Ciumpilika, fetele de aici sunt asa alaturi de tine fiindca fiecare dintre noi stim ce simti tu acum...
Eu datorita lor am facut din proprie initiativa la Synevo mutatiile trombofiliei(Profil trombofilie ereditara;GenaPAI si FactorulXIII) care sunt intradevar...al naibii de scumpe insa doar asa am aflat ca am gena MTHFR HOMOZIGOTA!
Din cate stiu eu la Fundeni nu se fac mutatiile si analizele de acolo iti pot iesi f. bine! Asa mi-au iesit mie analizele in timpul celei de-a doua sarcini(ca dehhh..nu am vrut sa fac trombofilia ereditara ca am zis ca eu nu am asa ceva) si am pierdut si a 2-a si a 3-a sarcina dupa care...m-am SUPARAT si m-am apucat sa fac o groaza de analize
Eu mi-am facut abia acum programare la madam U la Medsana si ma duc cu dosarul cu analize facut ca am lectia invatata de la fetele de aici!Ele au predat..si au am ascultat ca un elev silitor!

Suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nokianne spune:

Alexa78 eu am luat medrol la a 2-a sarcina FET si mi s-a dat sa iau 8mg din a 21-a zi anterioara CM-ului in care am facut FET pana la 12 sapt de sarcina.
Asa cum au zis fetele daca ti-a dat medicul tau stie el de ce;nu face rau la bebe in doza mica;
La sarcina in care am luat medrol eu nu am avut tratament anticoagulant dar...facand analize in acea perioada...am constatat ca homocisteina mea era fff mica!Acum e in limite normale.
M-ai pus un pic pe ganduri si ...

Mergi la inceput

Nokianne, ce inseamna daca homocisteina este f mica? Ai ceva informatii? Eu nu am reusit sa gasesc nimic, doar pt cazurile cu homocisteina mare. La Fundeni am intrebat si mi s-a spus ca e bine asa.

37+ DPN 15 aprilie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa78

alla, nokianne multumesc pt raspunsuri. O sa vorbesc si eu cu medicul meu, dar vreau sa fiu informata bine, sa-mi pot sustine argumentele.
Ce gramaj ati luat? Din a cata zi? Cand l-ati intrerupt? Scuze ca va bat atata la cap, dar ....stiti si voi cum e.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt
pai... schema pt medrol mi-a dat-o medicul cu care am facut FIV.
asa ar trebui si la tine sa se intample, medicul care iti prescrie sa iti si explice ce si cum. eu nu mai stiu exact,schema, am primit de 16 mg din ziua punctiei, cred ca vreo 5 zile, dar nu te baza pe memoria mea

Mergi la inceput

Pe unde umblati, mutante dragute???

37+ DPN 15 aprilie 2011
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

eu umblu peste tot:)))...pe la IAsi ieri si bebele este bine ca si sanatate numai ca sta in ,,garsoniera'' confort redus, pt ca nu stau linistita numai in pat, ca de....famelia ma crede super voinica si tre sa calc, mancare....etc...deci puiul nu statea tocmai confortabil si m-a chemat luni sa ma interneze sa-mi bage ceva perfuzii ca sa ne linistim. Peste asta am racit si -mi este nasul infundat si ma doare capul si ochii si nasul si ce sa mai....cine stie, cunoaste...care ati fost racite. M-am bucurat ca masuratorile la bebelica au iesit bune, toate organele erau normale. Asa ca de luni stam numai la orizontala si ne mai auzim dupa ce ma intorc. Amniocenteza nu mi-a recomandat-o pt ca DT si TT au iesit bune. VA pup pe toate si va doresc tot binele din lume, si celor care nu ati gasit raspunsuri la intrebarile voastre sa le gasiti repede si totul sa se rezolve urgent.
p.s. Am o prietena care a nascut bebe acum o luna si ea are grupa sanguina 01 si sotul A2 si bebele a facut icter puternic dar in spital nu i-au facut analize si abia acum are probleme si recomand tuturor mamicilor sa cereti cand se nasc bebelusii sa li se faca analizele necesare si pt asta ca uite sunt uneori mascate bolile astea si ies la suprafata abia acasa.

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 18+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, 1 acid folic de 5 mg/zi]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Suntem aici, Floricica, cu colici cu tot! Vroiam sa te rog sa ma ierti ca te-am bagat in sperieti cu hemoragia din timpul operatiei- mergi pe mana doamnei U., nu te ingrijora si fii increzatoare, fiindca e clar ca eu am fost un caz extrem de izolat( daca se permite superlativul) si ca a fost doar o intamplare nefericita.
Ti-a fixat data? Sa nu ne tii pe jar ( si nici tu, Brotacel scump)! Oricum, ne rugam pentru voi!
Pup toate mutantele!

Mergi la inceput