Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -
Raspunsuri - Pagina 20
Bigsister1 spune:
May3 - de obicei screening-ul pentru trombofilie nu cuprinde si mutatiile. Iti dau mai jos link-ul de la Synevo ca sa vezi ce analize au disponibile si ce cuprind ele ca sa poti face comparatie cu analizele ce se fac la laboratorul gasit de tine in UK:
http://www.synevo.ro/profil-trombofilie-screening/
http://www.synevo.ro/profil-trombofilie-ereditara-i/
http://www.synevo.ro/profil-trombofilie-ereditara-ii/
denisa220972 spune:
vali79 activeaza-ti PM sa pot sa-ti trimit nr. de telefon.
Am incercat pe email dar i-mi da eroare.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
floaredemac spune:
Denisa
, nu fi asa de egoista, da-ne si noua detalii despre printesa voastra: cum e cu ea in casa, cum s-a acomodat, cum v-ati acomodat voi cu ea, cu ce va bucura inimile, ce nazdravanii face.... lucrurile "marunte" care te fac fericita langa micuta voastra.
May, din cate am observat eu screening-ul de trombofilie (de la synevo) este exact ce iti va face la Fundeni (gratis
sau cu o suma modica). Eu am facut inainte de sarcina profilul de trombofilie ereditara II si asta: http://www.synevo.ro/profil-sindrom-antifosfolipidic-2/
Compara tu preturile de aici si cele de la voi si vezi care varianta te avantajeaza. Dar... nici aici nu sunt foarte ieftine 
Fetelor, in seara asta a fost preotul la noi pt o festanie (sau sfestanie, am auzit si asa). Acum pot sa nasc linistita, casa e pregatita pt venirea unui nou sufletel. Maine dimineata mergem la dr, va dau de stire imediat ce pot.
38+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
alla76 spune:
floricico, ma pun maine cand sunt mai odihnita sa bibilesc pt capitol nou. acuma ma distrez de catelul mic
viseaza si da din picioare si se agita (cred ca se viseaza in parc, fugind dupa minge
)
floaredemac spune:
Alla, cand poti tu!
Daca nu ma retine maine la spital, te poti baza pe ajutorul meu. Daca raman acolo... vezi tu ce faci, dar eu sunt convinsa ca iese bine.
Ce dulci sunt catelusii cand sunt mititei si viseaza... al meu si latra prin somn, avea o voce mititica de imi venea sa il mananc ![]()
38+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
aristica spune:
maitrei am vazut ca ti s-a raspuns. Eu sugeram pasii urmatori:
1. Ii scriai mail Uscateascai si-i spuneai ca esti gravida, ca esti in alta tara, ca vrei sa faci analize si ca vi la ea pe data de "x".
2. Te duceai pe data de "x" cu toate analizele pe care le ai tu, pana in acest moment, dar nu in original-ci in copie si le lasai acolo; Ti se si recolta la Fundeni, doar ceea ce se poate recolta la Fundeni.
3. Ceri o trimitere pentru Synevo care e peste drum tot de la DR. Uscatescu si te duci vis-a-vis sa recoltezi MTHFR-ul, PAI-ul, FACT XIII, Factor V...vezi si tu, ce ti-o da Dr. Uscatescu sa recoltezi.
4. Te intorci la Fundeni pe la ora 15:00-17:00 si deja primesti tratamentul (ca iti ies analizele recoltate dimineata la Fundeni).
5. Cand primesti rezultatul analizelor de la Synevo (adica dupa 14 zile de la recoltare), ii scri mail Dr. Uscatescu si-i zici ce-a iesit. Iar ea iti va modifica putin tratamentul, adica o sa-ti mai creasca putin doza de clexane, sa zicem...acum, iti dai seama ca nu stiu eu daca iti mai modifica sau nu vreo doza. Poate nu-ti mai modifica nimic.
Sper c-am fost coerenta...si uite ce-am omis: Felicitari pentru sarcina!
Iar clexanele se vinde in Ro fara reteta, deci poti sa-ti faci provizii pentru toata sarcina, la fel si cu progesteronul care se vara prin diverse orificii (ca ala injectabil nu-i de gasit la noi).
floricica sti ca astept![]()
alla m-ai spart cu piticul! Eu am un cocker care implineste 9 ani pe 27 septembrie si inca alearga si scanceste in somn
Motanul doarme cu burta-n scus, cracit, iar cei doi caini din curte dorm la fel de cracanati...zici ca asta a fost crieteriul de electie al lighioanelor de pe parcela noastra: care-a fost mai cracant, p-ala l-am luat
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
inna08 spune:
Buna fetelor.Eu am facut SAFL si gena MTHFR la Synevo in Craiova.
La Fundeni ce alte analize mai face dr.U(in afara de gena PAI,factorul V,factor XIII,factor II)?
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
vali79 spune:
Cred ca am activat PM, Denisa!
Multumesc!
+23
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 1/zi. Doamne ajuta-ne!
maria81 spune:
inna08
La Fundeni nu se face PAI,factorul V,factor XIII,factor II ci doar:
APCR (rezistenta la proteina C activata)
INR
APTT(activated partial thromboplastin time)
homocisteina
anticoagulant lupic (LUPUS ANTICOAGULANT)
antitrombina III
proteina C
proteina S
fibrinogen..............si nu mai stiu ce
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
inna08 spune:
Buna Maria.Pai atunci,fetele care sunt insarcinate de ce se duc in fiecare luna la dr.U?Sa repete ce?INR-ul?
Ca restul le faci la Synevo(cred ca sunt mai scumpe).
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.