Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 55 -
Raspunsuri - Pagina 19
floaredemac spune:
Multumesc, Ruxandra!
Al meu dr amana momentul ca sa nu intervina prea mult in cursul natural al sarcinii, din cate am inteles eu. Daca ne ajuta Dumnezeu, trecem de saptamana asta si in saptamana 39-40 sa avem cezariana.
38+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
QiaoBing spune:
floricico iti inteleg nerabdarea si eu as fii la fel (dac nu chiar mai rau
). eu tot zic ca bebelina o sa apara in sapt 40, asa ca stai linistita, mai este doar putin-putintel.
aristica ce ai facut pana la urma cu Omega3 ? eu am avut un drum la fundeni si cum eram acolo la o ora imposibila (de matinala) i-am facut o vizita si dr U care cum m-a prins cum mi-a mai luat niste sange. aseara am luat rez si la tratament mi s-a adaugat Folowise care vad ca este acid folic + DHA (acid gras Omega 3). cu ocazia asta am scos din meniu pastiluta de acid folic
am reusit sa ma lamuresc si eu in sfarsit cum e cu valoarea lui ProC Global. trebuie sa fie mai mare sau egala cu cut off-ul de 0.8.
pupici la toate mutantele dragi 

sa recuperez zilele cand nu apuc sa intru - sunt pana peste urechi cu treaba la servici si cand ajung acasa sunt satula de stat cu ochii lipiti de monitor.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt
mrnscmnc spune:
Felicitari Brotacel!! Sa traiasca bebelina si mamica luptatoare. Laptic mulltttt si fara colic rau!

Va pup pe toate dar nu prea am timp sa intru ca bebe imi ocupa timpul intreg.Pup si asteptam vestea minunata de la Floricica.
aristica spune:
Qiao eu, momentan adun informatii pe care sa le "scuip" dintr-o data in fata maretului doctor grizonat - asta se va intampla marti, saptamana viitoare, cand iar ma gaureste...cred c-a dezvoltat o slabiciune pentru abdomenul meu: cum ma prinde, cum imi mai da o gaurica mica-mica (si de fiecare data imi spune ca a lucrat "atent", ca sa nu lase urme....vorbe

)
floareeeeeeeeeee de azi intr-o saptamana astept balerina![]()
![]()
![]()
alla sar'mana. Am gasit progesteronul prin bunavointa unei fete care stie ce inseamna problemele in sarcina si, care se pregateste sa devina mamica de fetita
Vezi cum trag eu tot la mamici de fetite? O fi un semn si la anu ne-om plimba si noi progeniturile in rochite roz
vio am vrut sa-ti zic ceva si-am uitat, deci inchid postarea asta si reiau...scuzeeeee
May vezi ca rezultatele analizelor de trombofilie vin in 14 zile de la data recoltarii. Deci oricum nu le vei avea sa i le arati Domnei Dr. Uscatescu. Mai bine la faci la Synevo, ca-i un cabinet cu "renume", e si vis-a-vis de Fundeni, dupa ce te duci la Fundeni si recoltezi tot ce se poate recolta la ei, poti cere trimitere pentru a recolta restul analizelor chiar de la Uscateasca. Asa impusti doi iepuri dintr-o lovitura. Si ii spui Uscateascai ca-i trimiti rezultatele pe mail, iar ea iti va mai "umbla" putin la tratamentul pe care ti-l va prescrie (ca o sa-ti prescrie tratament in aceeasi zi, dupa ce ies analizele recoltate la ei, la Fundeni)
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
gata vio, hai c-am citit
Ce sa termin? ooooo, nici pe departe, da-i superb! Aseara am fost la lectii de dans si al meu consort misca din buci si solduri de zici ca-i cel putin Shakira ...Eu? Bata complet! Dar nu ma las![]()
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
May3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aristica [ May vezi ca rezultatele analizelor de trombofilie vin in 14 zile de la data recoltarii. Deci oricum nu le vei avea sa i le arati Domnei Dr. Uscatescu. Mai bine la faci la Synevo, ca-i un cabinet cu "renume", e si vis-a-vis de Fundeni, dupa ce te duci la Fundeni si recoltezi tot ce se poate recolta la ei, poti cere trimitere pentru a recolta restul analizelor chiar de la Uscateasca. Asa impusti doi iepuri dintr-o lovitura. Si ii spui Uscateascai ca-i trimiti rezultatele pe mail, iar ea iti va mai "umbla" putin la tratamentul pe care ti-l va prescrie (ca o sa-ti prescrie tratament in aceeasi zi, dupa ce ies analizele recoltate la ei, la Fundeni) ![]() PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite |
stati asa ca nu inteleg.
Floaredemac a zis la pagina 17 ca mi se fac analizele si mi se dau rezultatele si un eventual tratament in aceeasi zi.
dar pentru analizele geneteice,a dica mutatiile alea, sa merg la synveco.
care dureaza 14 zile? analizele genetice?
ca m-am bulversat.
n-are cum sa-mi umble la tratament dupa aia, ca in UK nu se gasesc aceleasi chestii ca in Ro.
de ex duphastonul si arefamul nu se mai fabrica. asta ca si idee.
merci

14+http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
carmen_ch_12 spune:
Qiao, zi-mi si mie, te rog, care-i treaba cu prot.C globala.Mie mi-a iesit 0.6 si n-am intrebat-o pe dr. U nimic, am vazut dupa ce am plecat...
MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, doua IA nereusite, sotul- OATS
simonia spune:
prima sarcina a fost naturala 
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
floaredemac spune:
May, asa este, analizele genetice dureaza 14 zile fiindca se prelucreaza in Germania. Dar tratamentul ti-l va da d-na dr in functie de rezultatul la analizele pe care le faci la Fundeni. Aceste analize de la Fundeni arata daca organismul tau este afectat de eventuale mutatii sau SAFL. La unele persoane mutatiile nu se manifesta, sau se pot manifesta mai tarziu in sarcina. Sunt si cazurile la care se manifesta chiar de dinainte de conceptie si apoi pe tot parcursul sarcinii (daca nu se opreste sarcina in evolutie). Apoi, daca iti ies mutatii, este posibil ca d-na dr sa iti modifice ceva la tratament, de-asemenea va trebui sa ii trimiti mereu ecografia pe mail si ea iti poate modifica ceva daca e cazul. Cel mai probabil iti modifica doza de clexane (sau Lovenox in alte tari, sau alt anticoagulant LMWH), daca iti prescrie asa ceva. Restul tratamentului consta, din ce am vazut eu, in Femibion (sau Omnibionta in alte tari) - vitamine prenatale, acid folic, vitamina C, omega 3, folowise sau eventual baby aspirin. Acestea le poti lua oricum fara reteta si in alte tari, din cate stiu eu. Pentru Clexane (sau Lovenox sau altceva) iti va trebui din pacate reteta, daca va fi cazul va trebui sa ajungi la un hematolog si unde locuiesti tu, sau... nu stiu cum altfel se procedeaza la voi.
De obicei se fac intai analizele genetice, apoi cele de la Fundeni. Cele mai multe dintre noi asa am facut. Dar, fiindca la tine este o situatie de 2 ori speciala (esti deja gravi si ai hematom, plus ca locuiesti in alta tara), e important sa le faci cat mai repede pe alea de la Fundeni, ca sa vezi cum stai cu coagularea.
Of, nu stiu daca am explicat destul de clar....![]()
QiaoBing, multumesc! Eu incerc sa o iau usor, nu ma mai stresez - cat pot! Maine vedem ce mai zice dr-ul, eu sunt pregatita oricum.
mrnscmnc
Pupici si baietelului curajos!
Aristica, am inteles... sa traiti! 
Alla, sa te pregatesti de capitol nou
Eu o sa te supraveghez
din umbra.![]()
38+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
May3 spune:
Multumesc frumos floaredemac 
Am inteles acum...
Am gasit o clinica particulara aici care face trombofilia screening.
Costa enorm, dar ma gandesc sa le fac si ii trimit email dr dupa. Mi-au zis ca dureaza 3 zile.
Acum mai trebuie sa intreb daca screening trombofilia cuprinde si analizele astea genetice.
ma gandesc ca nu, daca dureaza 3 zile sa-ti dea rezultatele.
daca stiti ceva de asta, va rog 
multumesc frumos si scuze ca va bat atata la cap 
vitamine prenatale cu acid folic, vitamina C si omega 3 iau deja.
ultimele doua de capul meu. nu ca mi-ar fi dat astia pe aici ceva. astia m-au trimis acasa sa ma relaxez si atat...
14+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii