Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)
Raspunsuri - Pagina 18
laurraa spune:
buna fetele!
narcisica, o veste extraordinara

beca, of of of, recuperare rapida......e aiurea cu operatiile astea si recuperarea dupa anevoioasa, dar ea e in crestere si se regenereaza usor organismul si va fi bine
laurao, Sebi vrea la olita? noi ne luptam cu asta![]()
otilia
dici, multumim pt tot ce faci

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
otiliap spune:
buna fetele!
beca, te asteptam cu vesti bune. 
narcisica, ne rugam sa dea rezultate bune tratamentul cu homeopate. ati fost la rmn?? 
lauraoana,
baiatul care va merge la gradi. 
miruta, chiar daca voua va e greu fara printesa, ea se simte bine. sta mult mai mult afara, la aer mai curat ca in oras. o veti aduce acasa in sau mai ramane la bunici?? 
laurraa, si noi ar trebui sa incercam cu olita, dar e tare greeeuuu...mai ales pt mami si tati.
ai pus floricele in curte?? 
alynta, ce mai fac copiii?? ati scapat cu totii de raceli? ce mai faci bun de mancare? 
serialbastre, am facut branza de vaci.... a iesit superrrrr... saru-mana de reteta. azi sau maine voi incerca si reteta de briose cu portocale. 
clody, razvan ce face? 
alic, maria bunica, nu ati mai trecut de mult pe aici... ce faceti?? 
otiliap spune:
noi am fost si astazi afara vreo 2 ore, acu matei doarme, iar eu vreau sa ma spal pe cap. am facut o ciorba cu carne de porc pt noi, un ghiveci de legume (cartofi, ceapa, morcovi, mazare, brocolli, ardei) pt matei, am facut si branza topita dupa reteta andreei (serialbastre) si mai am de calcat o tona de rufe, pe care sper sa le dau gata pana la 4, cand ma duc la dr de fam dupa reteta mea pt astm.
daca nu mai intru astazi, va urez un week-end cat mai placut!!
sper din tot sufletul sa citesc numai vesti bune, sper ca s-a terminat sezonul vestilor proaste!!! 

LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa laurao, Sebi vrea la olita? noi ne luptam cu asta |
sebastian face pe olita doar daca il pun eu..de cerut nu se cere singur decit fff rar..dar eu il pun cam de 3 ori pe zi si atunci sta pe ea..nu are treaba..daca are jucarii pe linga el, sta pe ea si se joaca..la inceput stateam eu linga el si ne uitam impreuna intr-o carte sau asa..acum sta singur si isi face treburile..foarte rar se ridica de pe olita fara sa fi facut ceva in ea

narcisica ma bucur mult ca nu e urgenta cu operatia! eu tot nu inteleg dece trebuie sa faceti rmn

Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.pngSebastian
CarlaV spune:
Narcisica, ma bucur pentru vestile mai bune
.
Ioana, sunt cu sufletul langa voi, o sa fie bine
.
Bebe Beca spune:
Din ciclul un necaz nu vine niciodata singur... am inceput ziua tare bine, mama lui andrei ne-a sunat sa mergem dupa fata, a primit acceptul de a pleca acasa... Si numa bine ce am platit spitalul si am scos branula fetei, ca a primit andrei telefon ca a murit unchiul lui, fratele mamei, un om tare drag noua... A facut stop cardiac, l-au gasit colegii mort, s-au dus la el pt ca nu raspundea la telefon si nu ajunsese la serviciu... Parca ar fi murit in somn, asa arata, stand pe canapea, in fund, uitandu-se la televizor. Am petrecut toata ziua pe drumuri si acolo, la tata nucu (asa ii spuneam) si m-am aflat si in ipostura de a-i da vestea asta trista fiului lui, de 11 ani... Cumplit moment, bietul copil. A trecut prin trauma divortului parintilor anul trecut si acum asta.
Si bebelanul meu a racit, ca sa fie toate cum trebuie.
Cu rebeca mergem la control pe 6 aprilie, pana atunci are tratament cu augmentin, ca si continuare a tratamentului intravenos. `Este fericita ca a scapat de spital, in seara asta a ramas la prietena ei.
Am vazut vestile bune ale NARCISEI, ma bucur tare mult pentru voi!
Ma duc la sara, nu doarme inca, da din gura in pat. Na ca s-a trezit si bebe
laurraa spune:
Beca, doamne ce necaz.....condoleante....of of; speram sa va fie ultimile suparari din viata si printului mic sa-i treaca raceala repede repede; ma bucur ca Rebeca e bine si ati luat-o acasa; va pupam cu drag
otilia, ei doamne
ce floricica, cand pamantul si curtea sunt vai de capul lor; acum vindem una din masini sa putem termina si noi ceva
mi-ar place sincer (ma minunez de placerile mele care inainte erau NIMIC
) sa imi pun niste vereata in curte-ceapa, patrunjel, marar, pe o bucatica de pamant langa bucatarie, dar mai eeeeee, in conditiile in care eu stiu desppre ele doar cum se pot achizitiona si de unde de la supermarket![]()
laurao, Maya nici atat; am pus-o pe wc si am zis "hai mama kk"
, si ea se scremea
si apoi zicea GAAATTTTAAA fara sa faca nimic
numai sa o iau de acolo![]()
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
oana_MVT spune:
Narcisica ce veste buna. Poate homeopatele vor face o minune.
Ioana ce bine ca iesit Rebeca din spital. Recuperare rapida si usoara.
Unchiul lui Andrei sa se odihneasca in pace. 
Lauraa am vazut filmulelui cu Maya pe FB, o dulceata.
Otilia e toata lumea bine la voi?
Va las ceva simpatic:
http://shine.yahoo.com/event/momentsofmotherhood/twin-baby-boys-have-a-conversation-2469953/
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
oana_MVT spune:
Am uitat sa va spun. Nu l-am mai alaptat pe Eduard de marti seara. Nu a cerut deloc 3 nopti la rand. Nu ma mai simt plina, cred ca nu mai produc lapte.
Eu am sentimente mixte legate de intarcare.
Eduard a reactionat surprinzator de bine avand in vedere cat de indragostit era.
Recomand cu incredere OTETUL celor care vor sa intarce copii.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
LauraOana spune:
oana felicitari pt intarcat!!
chiar ca a mers destul de usor intarcatul la tine...probabil era si eduard pregatit de intarcat 
pe data de 2 mai la ora 8:45 ne prezentam la cresa cu tot cu papucei de casa ![]()
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian