Albinutze de Mai-Iunie 2009(106)
Raspunsuri - Pagina 17
otiliap spune:
buna fetele!!
cosminica, noi am iesit ieri afara, pana la urma. au anuntat la tv ca gaura de ozon va ajunge deasupra tarii in aprilia - mai. iar azi dimineata au spus ca mai intarzie cu vreo saptamana, adica se asteapta sa ajunga deasupra tarii undeva pe 7 aprilie. ![]()

ieri am stat afara de la 11 la 13,30 si de la 16,30 la 19. cand am ajuns in casa, aseara, a terminat castronelul cu mancare si mai voia. i-m pus putin si a mai luat vreo 4 - 5 lingurite. a mancat singurel in proportie de 90%. 
laurraa, e atat de simpatica maya!!! 

narcisica, capul sus!! totul va fi bine pana la urma, vei vedea. nu mai faceti rmn-ul?? ca ai spus daca va mai fi... asteptam vesti cat mai bune. 

otiliap spune:
am uitat sa dau cafeluta...![]()
dici, te respect pentru tot ce faci.. 
beca, ce face micuta?? cum se simte dupa operatie?? v-a dat drumul acasa?? 
va pup, ma duc sa pun rufele la uscat, ca tocmai s-a terminat programul. sper sa stam si azi cat mai mult pe afara. 
dicirstea spune:
Am primit raspuns de la Institutul inimii din Cluj, au actualizat formularul de donatie.
Il puteti descarca de www.institutulinimii.ro/fundatia-inima-transilvaniei" target="_blank">aici
Am facut un topic separat, dar sigur nu l-am denumit corect sau nu l-am pozitionat corect....desi sunt sigura ca daca era vorba despre divorturi celebre era gasit subiectul si in gaura de sarpe daca il puneam...intreband contabilii daca stiu ca exista varianta redirectionarii unui procent din impozitul pe profit in conturile ONG-urilor.
Eu am auzit o discutie la un momenta dat si am zis ca intreb contabila mea care, de ce ma mir...nu stie.
Si inca multi altii...
Voi stiti vreun contabil care stie??
Ma intereseaza baza legala si contarea, ca sa le pot da mura'n'gura tuturor.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Bebe Beca spune:
Pup fetele, am venit puti8n la birou, Rebeca este in continuare internata. Medicul ne-a spus ca a fost o operatie grea, locul arata urat si riscul de complicatii este prea mare ca sa ii dea drumul acasa. Poate luni, spune el. Eu as vrea sa mai incercam maine, totusi. Este prea obosita ca sa o mai tin. Si, la primul semn ca ceva nu ar fi in regula o urc in masina si in 10 minute sunt cu ea la spital. Cu toate ca nu da semne de probleme.
M-am uitat pe net dupa infomatii privind recuperarea si ce am gasit nu este prea roz. Se pare ca greul abia atunci va incepe, insotit de dureri foarte mari, in mod special in ceea ce priveste cotul. O sa vedem.
Oricum, abia asteptam sa o aducem acasa...
otiliap spune:
beca, suntem alaturi de tine si tinem pumnii sa fie totul bine in final. stiu cat e de greu sa-ti vezi puiul in spital. poate da bunul dumnezeu si u vor fi complicatii, iar manuta rebecai se va vindeca frumos, fara dureri si semne.
-am micuta viteaza! mamico, tu trebuie sa fii tare, atat pt rebeca, cat si pentru ceilalti 2 puisori. de la noi, un buchet urias de 
dicirstea spune:
Beca, pupam fata cumintica sa se faca bine repede si sa nu fie probleme cu recuperarea.
Cred ca ti-e foarte greu sa o stii ca sufera si e departe de tine
pentru tine.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
miruta spune:
Neata!
Va las 
IOANA....imi pare rau ca treceti prin asa ceva....sanatate multa si voua putere.Stiu ce greu e!
Fata mea e la tara de miercuri.Imi vine sa plang de dorul ei...maine dimineata ne ducem la ea.Ea ,in schimb,nu are nicio treaba...e fericita tare acolo...nu intreaba defel de noi.
LauraOana spune:
mirela merci pt cafea 
ioana ati reusit sa o luati pe rebecuta acasa? 
noi suntem bine...nimic nou..doar ca sar putea sa mil ia pe sebastian deja din luna mai la cresa..
se muta un copilas si se elibereaza un loc...stiu ca-i va place mult
oricum in prima luna va merge doar 2-3 ore..si eu voi incepe cu examenele
cred ca am uitat cum e sa invat 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
narcisica28 spune:
Am intrat sa va spun ca NU E NEVOIE SA NE OPERAM ANUL ACESTA.
Defectul e mai mare decat il masurase celalalt medic, dar deocamdata nu ameninta inimioara, urmam si un tratament homeopat, poate, poate...
DICI, un milion de 

, esti o draguta, multumesc din suflet pentru implicare; daca fiecaruia din noi i-ar pasa putin mai mult de lucruri care nu il afecteaza in mod direct si imediat, cred ca tara noastra ar fi la alt nivel...dar e alta poveste.
Raspuns la intrebarea ta : cheltuieli sociale se numeste ce vrei tu sa faci, se calculeaza inainte de impozitul pe profit, maxim 3/1000 din cifra de afaceri, e posibil pe declaratia 101; revin cu completari dupa ce verifica tatal meu (contabil) hartogaraia de specialitate.