Mamici inimoase de Constanta *146*
Raspunsuri - Pagina 15
CRIXIA spune:
Da Ledi, si pe mine tot asta ma oftica! Stau cu ochii cat cepele la meteo sa astept o veste buna, si vad in toata tara vreme frumoas,a temperaturi ...numa vorbe bune!
Nu pot sa spal, ca se usuca in 2 saptamani....cred ca iar ajung rufele prin casa, pe calorifere
pisoi_aluna spune:
Dodo la multi ani pentru domnisoara!
Cornelia am luat aseara Topfer si am inceput sa-i bag cate o masura in Milumil. Pana acum a mancat bine, sper sa il accepte in continuare si acum si cand o fi fara Milumil. Stiu ca nu e bine sa incerci prea mult tipuri de lapte ca ii dai peste cap stomacelul. Daca n-o sa-l vrea pe asta ma gandeam sa incerc Hipp, am auzit lucruri bune si despre el. Eu stiam ca Nan costipa...
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Cornelia spune:
Da, Rox, si-a facut freza cu o cutie de Sudocrem . Nu e la primul "incident". Pana acum a consumat cateva cutii pe haine, covoare, mobila . De data asta si-a facut o super freza, de a trebuit spalat de doua ori pe par, ca nu ii mai iesea crema .
Ai aflat si ca viroza i-a pasat-o var-su? Darnic de mic . Doar ca sora mea, mama cu experienta, nu ca altele , a rezistat 6 zile si nu i-a dat antibiotic.
Ma tot uit si eu la prognoze si nu imi vine sa cred. Astia pe Accuweather anunta duminica max. de 6 grade . Sper sa se insele.
Cornelia spune:
Pisoi, succes cu Topfer-ul! Da, si Nan constipa. Aptamilul in schimb, nu. Bine, nu stiu daca e universal valabil.
CRIXIA spune:
Cornelia, eu inca ii dau Anei Aptamil, un singur bibe seara. N-am avut prb deloc cu constipatia, si la mine a fost un criteriu.
In schimb acum, de la ultima raceala, nu o mai pun pe picioare cu scaunul. Am incercat Extract de merisor, acum Debridat, cred ca o trec pe prebiotice.
Fug la scoala!
roxanaz spune:
asta cu laptele praf care constipa depinde in 90% de copil. mitul urban era ca Nan-ul constipa, face, drege, etc. ai mei amandoi au baut dupa 6 luni Nan (Patrick ocazional si inainte) si nu au avut absolut niciun simptom.
Cornelia, bestial . de viroza n-am aflat dar am ras de poze... ca Bogdan le avea in telefon si mi-au fost relatate super tare sora-ta, felicitarile mele!!
simonapro spune:
La multi ani Issabela Elena, sa ai o viata frumoasa si fericita alaturi de familia ta
Gabi: sa va traisca puiutul drag si sa va duca multe bucurii
Si noua azi dimineata nu ne-a sunat telefonul si a intarziat copilul la scoala, ne-am imbracat intr-o viteza
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
cris_82 spune:
salutare lume,am venit e la spital si sa vedeti ce sistem de 2 bani avem..plec pe semnatura duminica noapte,ma cheama a doau zi ca sa-mi ridic hartia de externare..ma duc ca tot amul si ciu-ciu hartie si idem si dr. .Ok,trec peste si ramane ca azi sa revin..azi mi se prezinta situatia.."doaman,ati semnata ca plecati de la noi,nu avem ce bilet de externare sa va facem" ..pai bine,dar nu au putut sa nu ma mai puna pe drumuri aiurea?..raspunsul "ne pare rau dar am uitat ca ca nu mai elibereaza daca plecati la cerere" .Asta ca sa nu mai spun ca nici nu stiu de ce am stat acolo?nici un diagnostic..nimic
Mirunel terorista
BAZAR
georgipuia spune:
LA MULTI ANI TERORISTEI...
Gata, implinii 2 anisori? sa va traiasca si sa va bucurati de ea si de fratiorul mai mare Dodo! Sa va dea Dumnezeu sanatate maxima!
Noi iar nu am avut net juma de zi... cu control de mediu la una din firme, fara fax, fara mail... am zis ca innebunesc...Normal firma aia nu e in grija mea, dar pt ca lipsea colega am acoperit-o eu...
Citat: |
citat din mesajul lui vladis georgi, am vazut si eu aseara ce s-a intamplat la cimitir, cumplit intr-adevar; din pacate cred ca accidentele de genul asta se vor inmulti din cauza neglijentei si nepasarii cu care sunt tratate toate lucrurile in tara asta. am vazut si stirea legata de prima casa, eu nu mai inteleg nimic, cica nu prea mai sunt fonduri pt program, dar se extinde si pt cei care in prezent au o locuinta pana in 50 mp. d'ale guvernantilor, ca si plafonarea salariilor profesorilor, ca si asa erau f mari.... |
Ce sa mai zic Vladis... nu mai zic nimic... pe 3 aprilie avem 4 luni de cand am depus primele acte la banca... ma bate Dumnezeu daca as da vina pe banca, pentru ca au avut proprietarii probleme cu niste acte si au trebuit sa scoata terenul din circuitul agricol, sa refaca cadastru si intabularea si numai asta ne-a lungit cu vreo 4-6 saptamani, plus ca am prins sarbatorile, ei lucreaza in ture si au fost saptamani cand nu au putut face nimik ca erau la munca... dar la banca au spus ca "banii nostrii sunt pusi bine" din moment ce banca si-a dat acordul final. Numai fondul de garantare sa-si mai dea acordul...
De guvernanti nu mai zic nimik si nici nu-i mai ascult... nu ma mai intereseaza subiectul din moment ce mi s-a spus ca lipsa fondurilor nu ne afecteaza pe noi ci pe cei care depun de acum incolo... mi-as toci nervi sa-i mai vad pe Boc si ai lui contrazicandu-se
V-am povestit cumva cat ne chinuim mai nou cu polipii noaptea? ii vibreaza si-l gadila si stranuta si tuseste in somn... saracutul plange si vine la mine in pat... nici eu nu pot sa dorm langa el cu zgomotul pe care-l scoate polipul ala... el zice ca are un muc mare si incearca sa-l scoata cu degetul, vrea batista bebelusului, dar eu i-am spus ca nu iese nici cu degetul nici cu batista... doar la operatie il scoate dr... deci nu are rost sa aman operatia ca se chinuie si el noaptea si eu pe langa el...
Referitor la vreme... nu va lasati demoralizate... o sa vina soarele si la noi... abia nu ne afecteaza gaura din stratul de ozon...
Sper sa ne mai auzim azi
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
.. si pentru ca azi e ZIUA PACALELILOR, iata o poezioara:
Lumea-ntreaga e o "farsa"
Da-o altora s-a o "pasca"
Fi tu astazi mai istet
Sa nu cazi de ... pacalet
Ce am eu de oferit si/sau vandut?