Mamici inimoase de Constanta *146*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Bunaa!!
Se termina Martie... ce repede trece vremea

Sper sa reusesc sa intru si maine, nu ca sa va pacalesc, ci sa savuram cafeau lui Dodo, sa o sarbatorim pe Isa. Ma intorc la mandre acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Diana, imi place La Iani, intamplator e restaurantul unor prieteni...intial vorbisem la Dorna, unde am facut nunta, care este restaurantul meu preferat. Dar intre timp ne-am hotarat sa nu mai invitam atata lume si ar fi fost prea mare. Multi ar fi venit doar din obligatie si ar fi stat intepati la mese o ora-doua si tot gol ar fi ramas. Asa ca am ramas doar cu vreo 80 de pers mai apropiate cu care ne vom distra probabil mai bine.
Eu am si pitici legat de decoratiuni pentru ca vreau pene de strut si de paun in aranjament si pe unde am vazut e in jur de 30 euro unul sa inchiriezi, ceea ce mi se pare enorm. Ma costa mai putin sa-mi cumpar singura penele si vaze am pentru ca m-am ocupat si eu cu asa ceva acum cativa ani. Mi-am comandat si baloane de folie cu heliu, diferite forme, suzete, carucioare etc...sunt frumoase foc.

Referitor la formula, m-am hotarat sa o schimb, desi toate au adaos de fier. Am luat Lactana de la Topfer despre care am auzit lucruri bune in general si mai ales legat de constipatie. In seara asta incep sa i-o amestec cate putin cu Milumilul. Sper sa functioneze si sa-l accepte.

Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct

am lasat cate ceva pentru voi ,cu mare drag,de ziua huno-teroristei.

O zi frumoasa tuturor!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Isabella la multi ani domnisoara mica!! sa fii sanatoasa, sa fii fericita, sa ai numai noroc si bucurii in viata!! Gabi sa-ti traiasca junioara si sa va lumineze viata!
eu zau ca m-am saturat de vremea asta. imi vine sa fug, oriunde numai sa fug.
pup, revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

La multi ani Isa!!!
Gabi, mami eroina, sa ai parte de bucurii din partea copiilor!! Moaaamaaa ce de cafele ai pus!! Nu le vad, dar sunt convinsa ca e ceva frumos!

SI eu ma enervez pe vremea asta mohorata...azi dimi ne-am trezit toti la 7,20, fff tarziu!! De obicei ALexia e in masina la 7,30, va dati seama ce viteza la imbracat copila am avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna dimi!

La multi ani domnisoarei Isabella-Elena! Sanatate, fericire si un car de noroc! O viata fericita alaturi de fratior, mami si tati! Dodo, tie multa putere si sanatate, sa poti avea grija de ei

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
eu zau ca m-am saturat de vremea asta. imi vine sa fug, oriunde numai sa fug.

la fel si eu, ma simt "depresata", vb unei prietene din america azi parca sunt mai bine ca stare generala, nu ma mai doare chiar fiecare celula, dar imi sta ceva agatat in gat, care imi da o senzatie naspa de greata, bleax... cred ca trebuie sa iau niscai ACC pt fluidizare.

georgi, am vazut si eu aseara ce s-a intamplat la cimitir, cumplit intr-adevar; din pacate cred ca accidentele de genul asta se vor inmulti din cauza neglijentei si nepasarii cu care sunt tratate toate lucrurile in tara asta. am vazut si stirea legata de prima casa, eu nu mai inteleg nimic, cica nu prea mai sunt fonduri pt program, dar se extinde si pt cei care in prezent au o locuinta pana in 50 mp. d'ale guvernantilor, ca si plafonarea salariilor profesorilor, ca si asa erau f mari....

hai ca ma enervez si azi e vineri totusi. o zi buna va doresc

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

La Multi Anisori Isabella sa-ti traiasac fata Dodo si sa creasac mare si frumoasa

vladis lasa maica supararea ca ne ies riduri si e scump rau tratamentul asta antiridos

Eu azi plec la spital sa rezolv odata cu hartia aia de externare,asa ca urati-mi succesc tefelor ca sa mor daca nu ma infig in ele daca mai cauta scuze si azi

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Isabella! Dodo, sa fie sanatoasa si va aduca multe bucurii!

Am tras-o rau cu Vladimir cu viroza asta. Abia de ieri e un pic mai bine si azi noapte nu a mai facut febra. Dupa cinci zile de febra, l-am dus intr-un final la dr. , ca m-am speriat marti dupa amiaza cand l-am gasit cu febra mare si nu putea sa stea in picioare. Acum e binisor, dar iar e ametit, ca nu a baut decat lapte perioada asta, nici macar paine sau biscuiti nu a vrut sa manance.

Eu sunt zombi , cu zeci de treziri pe noapte, program full la birou. Azi vreau sa plec devreme acasa, ca nu sunt in stare de nimic.

Crixia, marti ne-am trezit si noi la 7 si 10. Nici nu stiu cum am luat-o pe Maria de o aripa si am zburat la scoala . mai ales ca la noi se lasa cu rugaminti firbinti dimineata, pana s eridic adin pat, pana se imbraca etc.

Pisoi, Milumil constipa intr-adevar. Eu am avut ceva probleme cu constipatia la Maria si Stefan, nu grave, dar oricum. Am rezistat totusi tentatiei de a le pune supozitor (daca nu ma insel, o singura data am apelat la el). Ai mei (cei mari ) nu au acceptat alt lapte. La Maria am incercat Humana, Topfer, unul japonez parca , Nan ... nu a vrut alceva. Milumilul e mai dulce. Lui Vladimir i-am dat pana pe la un an jumate Aptamil (i-am mai dat si Milumil, ca avea perioade in care nu mai vroia deloc lapte, iar acum bea tot Milumil) si el nu a avut probleme cu constipatia. In cazul in care nu accepta Topher-ul, poti incerca si Aptamilul. Pe de alta parte, nici sa ii schimbi formula cu una, cu doua nu e indicat (eu o zapacisem pe Maria ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cornelia, am auzit ca ati avut un eveniment simpatic cu Vladimir si un tub de crema....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Isa
Dodo,la multi ani Isei,sa fie sanatoasa si fericita!

Sanatate multa bolnaviorilor.

Ma enerveaza la culme vremea asta,zici ca sta sa ninga..Evident,in restul tarii,soare,cald si frumos,la noi zici ca vine iarna..ma depreseaza la maxim.

O zi faina va doresc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput