Mamici inimoase de Constanta *146*
Raspunsuri - Pagina 12
pisoi_aluna spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns, nu mai stau sa le insir acum, se stiu ele...
Problema constipatiei inca persista, desi am inceput sa-i dau si Debridat dar tot nu face fara supozitor. Nu am inima sa il las sa chinuie in halul asta, cu scremete si urlete. Plus ca daca nu face nici nu mananca si nici nu doarme...
In alta ordine de idei, stie cineva de vreun topic activ legat de botezul in Constanta? Am dat de unul cautand pe google dar ultimele posturi erau prin 2007...
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
dandusa spune:
Lulu,
si eu pe aici,cam obosita.cred ca cel mai obosita de cand sant mamica.asta este pentru momentul asta situatia si trag de mine cat pot...,n-am incotro.copiii sant sanatosi,noi la fel,slava domnului.
mai bag un ochi din cand in cand la voi dar tot timpul citesc in fuga si va salut in gand
Pisoi,
restaurantul unde l-am botezat pe Raducu acum doi ani,a fost Cozia.undeva pe la casa de cultura.asta ca idee,ca preturi,meniu alea,alea,nu mai stiu nimic...
ps:incearca sa crezi ca apa ii va opri sughitul si ai sa fii uimita ca asa se va intampla.doar lamaia are efect pentru ca doar in ea crezi!citrice eu nu i-as da la varsta asa.de fapt,daca ma intrebi pe mine,citricele n-au ce cauta pana la vasrta de 12 luni(+/-)...
emaaimee spune:
Rox, ce poze frumo. amandoi au crescut
si la noi a ploat ieri, dar tot mi-am facut plimbarea de vreo 35 min pe jos cu umbrela in mana. a burnitat marunt de fapt. ma duc sa iau fluierul cu lant al fetei ca il smotoceste Mari(pisica)e si scoala toata casa.
io am venit jos sa beau apa, deh, am uitat sa imi iau aseara.
lulu77 spune:
Mneatza,
dandusa, ma bucur ca sunteti sanatosi, oboseala...trece, vine si tot asa.Asta este meseria demama, frumoasa dar si grea.
pisoi, poate este mai bine cu Debridat decat cu supozitor invatat.Sanatate si voua...si scaune usoare
ema, ce misto..mie imi place plimbarea in ploaie, dar sa fie cald afara si sa nu bata vantul
Revin, fug sa imi injectez cafeaua.
O zi frumoasa va doresc.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
cris_82 spune:
neata feteleeeee....
am vazut pozici cu pitici asa frumosi ,sa va traiasca fetelor,aveti niste copilasi superbi
Miru vad ca e bine,nu mai varsa,dar tot o sa-i fac un set de analize si o sa cer si grupa sanguina.
Mirunel terorista
BAZAR
roxanaz spune:
neata dragelor
Pisoi, da debridat continuu, pentru ca asa isi face efectul.
Cris, sanatate multa Mirunei, sa se refaca rapid. enteroviroza a fost?
mai pe mine ma deprima ingrozitor vremea asta, zau. cu cine vobresc in tara... zice ce frumos a venit primavara. numai la noi zici ca vine noiembrie.
ma duc sa mai beau o cafea si sa muncesc
o zi minunata tuturor!
diana2242 spune:
Neata si pt ca tot citeam ce zicea cineva putin mai in urma te intreb pisoi bebita bea si apa sau ceai?sau doar laptic?ca poate are nevoie de apa al meu nu a avut nevoie pt ca ii dadeam san dar la formula eu zic ca s-ar putea sa ii fie si sete dar eu nu as mai folosi supozitorul pt nimic in lume(am o vecina care are o fetita de 5 ani cred si nu face treaba mare decat cu clisma a fost la toti doctorii a incercat sa o lase si o sapt fara clisma si nu a facut singura si cica toti doctorii o invinovatesc pe mama ca i-a bagat supozitor cand trebuia sa o lase sa se chinuie putin,mie asta mi se pare ingrozitor scuza-ma ca am indraznit sa iti povestesc asta dar si al meu sot mai zice uneori ca e Rares constipat si chiar este in ultima perioada face o data la 2 zile si cand ii vine se face tot rosu pana iese dar il las singurel numai la vecina mea ma gandesc cand imi vine vre-o ideie sa il ajut,inteleg ca al tau este mult mai micut si neajutorat dar mergi la un doctor sau incearca sa schimbi lapticul)Cu botezul si noi tot la Cozia am facut a fost mai convenabil si nu am fost nici multe pers doar vre-o 50 pers,am mai fost la botez de fite la Zodiac,la botez normal la Gara La bunicuta cred ca se cheama in Mamaia la o fosta casuta prima sau a doua cum vii din parc La Iani se cheama si a fost super este renovat anul trecut f frumos si cam atat din ce stiu eu.Pupici tuturor.
cris_82 spune:
roxi crede-ma ca atunci cand mi-au spus ca nu-i vor face nici o analiza fara bani,le-am cerut sa imi spuna cat ma costa,ca poate nu aveam in acel moment suma necesara in portofel si nci ca au mai pomenit de vreio analiza,ca sa zic ca nici nu au mai vrut sa-i faca.Deci,inca nu stiu 100% ce s-a intamplat cu fata mea..
diana nici eu nu am folosit niciodata suporzitorul si a fost o perioada in care treceau caeva zile pana sa aiba uns caun si se inrosea ca racul pana fabrica ceva in pampersul ala.Masajul pe burtica cand era micuta si suc de morcov si piure de para dupa ce am inceput diversificarea ne-a ajutat.Asa ca sunt de acord cu tine
Mirunel terorista
BAZAR
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 roxi crede-ma ca atunci cand mi-au spus ca nu-i vor face nici o analiza fara bani,le-am cerut sa imi spuna cat ma costa,ca poate nu aveam in acel moment suma necesara in portofel si nci ca au mai pomenit de vreio analiza,ca sa zic ca nici nu au mai vrut sa-i faca.Deci,inca nu stiu 100% ce s-a intamplat cu fata mea.. |
mama dar pe biletul de externare ce scrie? trebuie sa fie un diagnostic acolo.
pisoi_aluna spune:
Dandusa ii dau lamaie (2 picaturi nu va inchipuiti ca-i dau cu lingura) pentru ca altceva nu functioneaza, Nu vrea nici ceai, nici apa, nimic cand sughite si nu pot sa-i dau cu forta. Nu ca i-ar placea lamaia...
lulu, roxana ii dau Debridat de 3 ori pe zi cate 1,5 ml, cum mi-a recomandat dna dr. dar degeaba.
diana bea ceai de musetel sau de colici, la formula nu merge fara ca la tzitzi ca e mai gros laptele. Si bea destul, adica nu ar fi din cauza lipsei de lichide. Am studiat toate posibilitatile...
Nu pot nici sa-l las sa se chinuie 2 zile, cum spuneti, pentru ca se inroseste de urlete si nici nu mananca nici nu doarme pana nu face...
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...