Mamici inimoase de Constanta *146*
Raspunsuri - Pagina 11
georgipuia spune:
Si eu am o stare de leneveala... mama mama... acum mananc... ca-mi scade si glicemia si ma blegesc de tot... daca mai completez si cu o cafea.. rezist cu brio pana la plecare...
Asta e vreme de facut copii.. aviz amatoarelor
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
simonapro spune:
Buna, fetele!
Sunt mai bine, la picior mai am inca o vanataie urata si aseara m-a lovit Lucian, m-a durut tare de tot
In seara asta ne-a convocat domnul care a provocat accidentul la o intalnire, sa vedem ce doreste
Cu Adinutza, am vorbit eu saptamana trecuta, e bine, nu a mai avut timp sa intre pe forum.
Si ai mei copii, inca mai sunt cu mucisori, dar mai putini ca zilele trecute, ne tratam cu Corizalia.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
diana2242 spune:
Neata nici nu stiam cum este afara daca nu va citeam eu am zis ca doar picura asa vad eu de la et 10 si acum sa incep cu ce?ca nici nu stiu Rares al meu de pa la 4 la 5 sau 5 si ceva nu a avut chef de somn s-a dus taica-su sa il culce ca la noi e cu schepsis seara adoarme cu tati si ziua cu mami si daca se trezeste tot tati trebuie sa mearga sa il aranjeze rpd ca eu nu reusesc si mai mult ne trezim toti nu stiu ce fac ei de adorm seara in 2 minute dar am incercat si eu intr-o seara si dupa 10 min de chin s-a dus tot tati sa-l adoarma dar azi noapte nu a vrut si nu a vrut au venit peste mine sa il pun pe picioare nici asa nu a mers deci chin si azi am dormit pana la 11 amandoi fiecare la el in camera dar ce sa fie?Mihai zice ca i-o fi urat singur si ce as putea sa fac in cazul acesta?Cat despre educatie nu stiu dar eu am un copil ambitios si razbunator nu stiu cu cine o semana ma intreb asa oi fi fost eu?ca taica-su nu a fost asa daca are de ex un pahar cu lapte si bea ce bea din el dar nu tot apoi vrea sa bage mana in pahar si eu il prind si nu il las se supara si varsa laptele pe jos si la orice daca vede ca nu este ca el si nu ii iese cum vrea el in secunda 2 vrea sa se razbune si sa imi arate ca el nu e mai prejos nici nu vreau sa stiu cum o fi mai tarziu.cu pedepsitul in camera lui la noi tine si se potoleste,cu bataia nu incerc pt ca am vazut ca nu tine ii mai zic eu uneori ca il bat daca face ceva si isi da singur la fun sau pe picior depinde cum ii ajunge mana deci constientizeaza ca nu e bine dar e doar pe moment.de aseara a inceput sa faca tumba singur(adica se da peste cap)pana acum se aseza in pozitia respectiva si te chema sa ii faci vant si aseara i-a iesit singur e f mandru cand il pui sa faca tumba.Acum
Rox am vazut pozele frumoase foc focNoi nu mai avem muci pt ca am inceput sa il pazesc sa nu maiumble fara sosete,ieri ca tot am pazit prm ul am citit telegraful mai fetelor numai anunturi de videochat cred ca suntem f dotati in astfel de sedii sau sali sau cum sa le zic chiar am ramas socata cred ca erau pe putin 20 de anunturi cu asa ceva.Pupici tuturor si insanatosire grabnica celor cu muci ca se anunta totusi caldura.
vladis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Asta e vreme de facut copii.. aviz amatoarelor |
io-s amatoare da' trebuie sa ma multumesc cu un vin fiert
lulu, sanatate la toata familia vlad e cam in acelasi stadiu, deocamdata pe tratament cu simptomatice, sper sa mearga asa.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
diana2242 spune:
citat din mesajul lui vladis [quote]citat din mesajul lui georgipuia Asta e vreme de facut copii.. aviz amatoarelor |
io-s amatoare da' trebuie sa ma multumesc cu un vin fiert
si io-s amatoare dar............ pe la anul abia asa ca ..............
lulu77 spune:
mai diana, m-ai facut sa rad, zau......toti copiii de varsta lui Rares si pe langa sunt ambitiosi, ceea ce f normal si sanatos.pe parcurs isi mai "pierd" din ambitie daca nu e "stimulata" de cei din jur.
razbunator nu cred ca este, nu are cum, nu cunoaste razbunarea INCA(la viata pe care o ducem, va lua cunostinta curand cu ea, probabil)dar inca nu stie ce este razbunarea.E vb de personalitatea lui f puternica.Bravo lui.Nu ii ingradi aceasta calitate.Nu inca.
Ai un copil puternic.
na, ca iar incep cu povesti din pct meu de vedere.
Aseara Luca mi-a tinut o lectie despre ...ceva combinatie intre medicina, nutritie, etc.
Manca mozzarela cu masline verzi si ardei kapia.
Mami, tu stii ca maslinele verzi sunt naturale si cele negre pictate?
Cum adik Luca, pictate?
Pai ele in copac sunt verzi si le culege un domn si le picteaza sa fie frumoase in vitrina.
Ei, nu e chiar asa Luca.
Eu stiu, ca merg la gradintza, tu doar la serviciu.Si mai stiu ca ardeiul gras are vitamine de fotbalisti si mozzarela ca e alba are calciu.
Wow, cate sti Luca, esti deja baiat mare.
Nu, sunt deja cavaler, si sa nu ma MINTZESTI( minti- in varianta lui )ca eu stiu ca e adevarat.Mi-a zis Babi( bunica)
vladis, te tii de prostii , sotul nu e la tura din cate stiu eu????
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui diana2242 Noi nu mai avem muci pt ca am inceput sa il pazesc sa nu maiumble fara sosete |
....pay cred ca sosetele nu au legatura cu mucii. Isabella sta doar desculta (fara sosete ,dresuri ,nimic - niciodata in casa nu tine ceva in picioare) si n-are muci.Iar cand a avut a avut ca afost virusata
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
....pay cred ca sosetele nu au legatura cu mucii.Caci Isabella sta doar desculta (fara sosete ,dresuri ,nimic - niciodata in casa nu tine ceva in picioare) si n-are muci.Iar cand a avut a avut ca afost virusata ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Blogul Speranta moare ultima Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
aaa, da clar, sigur nu au legatura sosetele cu mucii, cum nici inghetata nu are legatura cu amigdalita
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
vladis spune:
lulu, ce-mi plac mie dialogurile astea cu piticii sunt mortali! doamne daca am avea ceva sa-i inregistreze non-stop, ce ne-am mai delecta la batranete...sau sa avem suficient timp liber sa le scriem pe undeva. am si eu acasa una bucata cu care am conversatii elevate si care vorbeste intruna
citat din mesajul lui lulu77 vladis, te tii de prostii , sotul nu e la tura din cate stiu eu???? |
pai tu de ce crezi ca m-am apucat de baut
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
diana2242 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lulu77
aaa, da clar, sigur nu au legatura sosetele cu mucii, cum nici inghetata nu are legatura cu amigdalita Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare. Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul. Daca va fi sa plangi, plange de bucurie. Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale. Daca va fi sa furi, fura o sarutare. Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica. Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire. Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...” Pablo Neruda. sa il ajutam pe Bibi Faceti shopping- ajutati copii speciali Poze Mos Craciun DC |
mai noi cat am umblat fara sosete am avut muci zilnic din aia lichizi cum lua sosete cum nu mai curgea nimic cum le arunca cum iar curgea poate nu au legatura dar eu cred ca fara sosete i se face frig si incepe sa se prelinga ceva din nasuc.