Pufi de ian - feb 2010 (7) - felicitari Bea
Raspunsuri - Pagina 20
micki_mica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Sa-ti fie de bine! Ai reusit sa mai recuperezi ceva somn? Cum a mai dormit Kiti? A avut efect eliminarea TV? ![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Ms!

Inca o noapte asa de somn bun si sunt refacuta complet.
Ca si asa in weekend ciuciu film (cumparaturi da) ca si mama si sotul raciti.
A avut ceva efect eliminarea tv. Ieri dimineata doar 1-1.5 ore. Pe zi m-am uitat putin cand dormea el. Si pe seara stirile si putin duck tv.
In schimb ascultam cutiuta muzicala
Sotul meu zicea ca are legatura si cu starea mea, starea lui. Ca inca suntem conectati. Si eu am dormit rau si in noaptea cand a tipat si nu se putea trezi, eu tocmai aveam un cosmar
. Si nici eu nu eram prea limpede la minte. A fost o senzatie aiurea.
Cristi NOUTATE: Cercei "Veselie"
Magazinul meu
bubu_bu spune:
neata!mai e cafea
offf ce rau imi pare ca mai sunt pufi bolnavi
mama lor de boli...mai sa nise urce in cap la propiu dar sa nu ai doara pe ei ceva.......offfff
sanatate tuturor
raul....ceva ceva si-a mai revenit....acum io stiu....am sunat si dr si ne-a zis sa continuam asa.....si daca nu trece in 2 zile sa merem sa-l vada....eu zic ca suntem pe drumul cel bun...doamne ajuta
felicitari iris draga si scumpa ce de lucruri face ea si ce le mai spune....super
caius la fel felicitari
pffff raulica e mai tacut se pare.....incearca el dar nu prea ies cuvinte nici pocite......
dar lasa-l ca are timp sa ne povesteasca mai incolo
felicitari mamicilor ce au reusit intarcarea doamne ajuta ca nu a fost traumatizant
nu mai stiu
o zi frumoasa !
plateea spune:
neata fetelor...
voiam sa va felicit pentru achizitiile fenomenale ale pufilor! 

si sa le urez celor bolnaviori muuulta sanatate!
si sa va mai spun ca este aici pe DC o sectiune dedicata copiilor, realizarilor lor... "Poznasii sunt mereu in actiune"
daca o sa scriem acolo mereu tot ceea ce fac pufii extraordinar, peste cativa ani le vom avea arhivate si ne vom aminti cu drag. nescrise, cele mai multe se uita. iar scrise printre capitole, e greu sa le mai purici pe fiecare, la nr de capitole pe care le adunam. am citit zilele astea cateva din mesajele de acolo si m-am amuzat fantastic. nu dati cu oo, e doar o parere!
o zi frumoasa va doresc, cu multa si perfecta sanatate!
gratiana77 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui micki_mica
Ms! ![]() Inca o noapte asa de somn bun si sunt refacuta complet. Ca si asa in weekend ciuciu film (cumparaturi da) ca si mama si sotul raciti. A avut ceva efect eliminarea tv. Ieri dimineata doar 1-1.5 ore. Pe zi m-am uitat putin cand dormea el. Si pe seara stirile si putin duck tv. In schimb ascultam cutiuta muzicala Sotul meu zicea ca are legatura si cu starea mea, starea lui. Ca inca suntem conectati. Si eu am dormit rau si in noaptea cand a tipat si nu se putea trezi, eu tocmai aveam un cosmar . Si nici eu nu eram prea limpede la minte. A fost o senzatie aiurea.![]() Cristi NOUTATE: Cercei "Veselie" Magazinul meu |
Noi nu prea deschidem televizorul altfel bubulina ar fi geana. Doar putine desene cand mananca sa stea cuminte in scaunel. In rest cutiuta muzicala. Recunosc, sunt rupta de realitate fara TV. Ii tot intreb pe altii ce se mai intampla in lume.Si se uita mirati la mine: Cum, n-ai vazut la TV?
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita mai dati pufilor vigantol???eu nu i-am mai dat, pediatra a zis ca vorbim despre suplimente dupa ce facem analizele care au fost ok si calciu si fier si toate alea... si asa nu mi-a mai prescris nimic. Ce fac? continui sa-i dau pana dau caldurile? fantanela e ok, inca nu inchisa dar pe care de a se inchide. Voi ce recomandari ati primit? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Eu l-am dus la pediatru la Medlife (altul decat pediatra noastra curenta) si mi-a zis ca pana la 2 ani Vigantol - 2 picaturi pe zi.
Acum ii dau Vigantoleten - februarie si martie - apoi revenim la Vigantol.
Nu e vorba de fontanela, e vorba de fixarea calciului in general.
Cica tot e mai bine cu Vitamina D injectabila - 1 injectie pe luna - dar nu i-am facut injectabil pana acum.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui simplicity Am vazut la mai multi copii aici www.amazon.co.uk/Smart-Trike-1573400-Cow/dp/B003BNY8MO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1300817842&sr=8-4" target="_blank">asta si mi se pare interesanta (e de la 10 luni la 3 ani....cum se spune" creste o data cu copilul"...acum poate fi folosita in loc de carucior,copilul se obisnuieste cu ea si apoi folosita ca bike....) Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. " |
foarte frumoasa chestia asta.
scumpa :), dar frumoasa.
nyny spune:
| citat din mesajul lui tomaca Nyny - sorry de pufi bolnavi. Incearca si la alt doctor, parca pediatra voastra v-a mai facut si alta data recomandari gresite Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |

Da... n-ar fi prima data...
Mamica fericita de Mara si de David
tomaca spune:
| citat din mesajul lui Puiutmic Cum reusesc sa intru si eu in comunitateA PUFICILOR ? Baietelul meu este nascut pe 10.02.2010 si stiu ca aici gasesti multe sfaturi utile. www.puiutmic.ro |
Bine ai venit. Sa ne povestesti mai multe despre voi.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Eu l-am dus la pediatru la Medlife (altul decat pediatra noastra curenta) si mi-a zis ca pana la 2 ani Vigantol - 2 picaturi pe zi. Acum ii dau Vigantoleten - februarie si martie - apoi revenim la Vigantol. Nu e vorba de fontanela, e vorba de fixarea calciului in general. Cica tot e mai bine cu Vitamina D injectabila - 1 injectie pe luna - dar nu i-am facut injectabil pana acum. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Si se mai gaseste injectabila? Eu stiu ca nu se mai gasea nici in Romania nici prin strainatate. Am cautat acum 1 an si ceva pentru fina mea si nu am gasit nicaieri. Se retrasese de peste tot forma aceasta de vitamina D.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

de Daniel, n.01.02.2010