Pufi de ian - feb 2010 (7) - felicitari Bea

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Neata..ma bag si eu la o cafeluta.

M-am delectat cu mesajele frumoase despre pufi...Isssss, bravo pentru tot, fetita isteata ca mama ei!
Ce-mi place ca pufii vostri sunt vorbareti...a mea e mutulica...de fapt, nu mutulica, ci putin scurtcircuitata ca nu prinde decat posturi straine...in general chineza si japoneza la gura ei...inafara de mama, tata, titzi, da, restul e foreign language.

Sa va zic si cu ce ma laud eu in dimineata asta?
De aseara pitica mea n-a mai papat deloc tzitzi...a avut o tentativa azi noapte pe la 4, dar am intretinut-o cu putina apa si am imitat toate animalutele ca s-o distrez sa nu cumva s-o apuce nervii...a adormit intr-un final cu fundul pe nasul meu, abia puteam sa respir, dar n-am indraznit sa ma misc prea mult, ca la cea mai mica schimbare de pozitie din partea mea era imediat in fund cu ochii mari si marait pe buze...a dormit pana la 8, cand a papat vreo 90 ml de LP din canita cu pai, iar acum ma pregatesc sa-i dau fructele...sa vedem diseara cum o fi...oricum, mie imi este foarte, foarte greu...ma simt nostalgica, mi-e dor s-o pun la tzitzi...nu va zic cat ma chinui sa ma tin tare pe pozitie, oricum ea nu mai e disperata ca inainte...dimineata cand m-am schimbat si a vazut tzitzi, eu le-am zis 'pa' si ea dupa mine facea cu manutza'pa' la tzitzi....mi s-a rupt inima...Probabil ca as putea sa scot si masa de seara fara probleme, dar nu cred ca reusesc eu sa fac asta...mai vedem....

Ma duc sa-i pregatesc papica acum cat mai sta linistita in patut cu cartuliile ei, ca daca apuc sa o dau pe jos nu mai am liniste...

Va pup.

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna dimineata si de la noi!

se pare ca stefan e pe drumul cel bun, nu a mai facut febra, insa tuseste cand si cand, il mai iau dintii, din astea. problema e acum putza, am reusit sa vad ca e crapata pielicica aia si nu sta sub nici un chip sa umblu si eu acolo, nici cu rivanol nu am reusit sa-l dau. diseara voi fi mai hotarata, o sa-l pun pe taica-su sa-l tina, sa scapam odata, daca tot am inceput! asa bine dormea aseara si asa bine ma instalasem eu la un film, cand a inceput sa planga in somn mititelu....of...

nyny, de ce totusi antibiotic pt rosu in gat? si al meu e rosu tare in gat si mi-a dat doar tantum verde. soacra-mea a intrebat-o pe doctorita daca ii da un antibiotic ceva si a spus ca nu e cazu, ca nu are ceva infectios. in fine, fiecare medic cu ale lui. sa treaca repede marei!!!! si am mai auzit de la un medic venit acasa sa-l vada pe stefan care urla de 2 ore intr-una si nu stiam ce are, ca multi doctori prea se grabesc sa dea antibio la copii chiar si pt un rosu in gat "si uite asa incep marile tragedii"

faina masinaria aia, simply, dar scuuumpa...si eu vreau ceva similar pt stefan, dar o sa caut variante mioritice

sorina, peste cativa ani o sa ne gandim cu nostalgie probabil la zilele astea cand stateau ca maimutza agatati de noi sa treaca si ia toata treaba ca pe un mare compliment, numai la tine in brate e fericita!

Bine ca e mai bine Stefan, cu gatul ...dar cu putza...offf, cat trebuie sa-l usture, mititelul.....offff... sa treaca repede durerea!
Cu..."bratzele"...stiu ca asa o sa fie, si ma bucur ca este asa acum, doar cand raman fara putere ma mai apuca damblaua...deh, femeie nebuna si eu...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Mandra mea doarme deja primul somn pe ziua de azi(deh, daca a intrat sch 1, la uzina, la 6 jumi...), mancarica e pregatita si o asteapta, am prestat ca pe plantatie shmotru ieri, asa ca bantui pe forum ...

Ayanna... de aprecieri, sunt sigura ca zgubi face mult mai multe decat mandra mea...
Felicitari pentru "pa, tzitzi", multa putere iti doresc....!

Gataaaa, s-a trezit...a dormit 40 min, asa ca ...."Run, Forrest, run"

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Buna seara...

La noi situatia incepe sa se complice. Mara abia a mancat azi la pranz, imi face febra aproape din 8 in 8 ore, e apatica, moale, tuseste...
Am fost cu ea la dr in seara asta. La plamani nu se aude nimic, se pare ca are rosu in gat si mi-a dat antibiotic Azitromicina-4ml/24 ore pe stomacul gol , erdomed 2ml/12 ore si aerosoli. Farmacista mi-a spus ca este cam puternic antibioticul pt un copil de 3 ani, plus ca am citit si pe prospect ca pt greutatea ei ar fi trebuit sa-i dau in jur de 2,5-3 ml nu 4 ... ce sa mai... cred ca nici nu o il dau...
Pana la 9 seara n-a mai vrut sa manance absolut nimic. I-am facut niste paste cu branza si m-am chinuit cu ea o jumatate de ora sa i le dau ca sa nu se culce cu stomacul gol. Dupa ce a terminat de mancat a inceput sa tuseasca si a vomitat tot ce mancase.
Nici nu stiu incotro sa o apuc maine... ce tratament sa-i dau. Dupa ce ca nu poate sa manance, ii mai dau si antibioticul asta... o termin si cu stomacul
As vrea sa ajung maine la Stanciu. Sper a reusesc sa fac o programare la urgente.
Ca sa nu mai zic ca ii calca si David curand pe urme. A inceput si el sa tuseasca, stranuta, ii curge nasul si inainte sa il culc era si un pic caldut... si are si un dinte pe teava

sa vedem ce-o mai fi in noaptea asta... Doamne rau e cand sunt bolnavi

Mamica fericita de Mara si de David

Offf.
Incearca cu Tantum verde, face minuni la rosu in gat. da-i de vro 4-5 ori pe zi plus antitermice.
Si vezi ce mai zice si alt dr.

Bafta!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Sorina sarumana de cafea. Tot citeam si ma minunam... ce fetita isteata e Iris. Spune si face o gramada de chestii. Super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

Multumesc de cafea, Sorina!Felicitari pentru reusitele lui Irissunt multe si importante!Imi pare rau de perioada "maseloasa"...

Ayanna, sa treceti cu bine peste perioada asta mai greuta

Nyny, sanatate multa piticilor!

Ana, imi pare rau de suferinta lui Stefan, cred ca e crunt sa nu poi face pipi de frica...piticul ochios

M doarme si ea primul somn, tot la 6,30 a intrat la uzina....

sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Nyny..bafta, sa gasiti loc la guru azi, sa-i faca bine repede pe Mara si David!
Puiutmic...bun venit!
Simply...super frumoasa (si utila, cred) tricicleta...dar eu am o pb, cu mandra: nu sta in nimic, de cand se stie: bouncer fisher price-nu, leagan electronic graco-sweet peace-nu, premergator brevi-nu, carutz quinny-nu, scoica-nu, scaun masina inglesina-nu...deci am bagat o gramada de banishori, fara sens. Tot bratzele mele sunt de baza. Poate daca as putea sa incerc una, la alt copilash, sa vad daca sta in ea ...ca si asa sunt gata sa-mi deschid un magazin, cu cate am adunat degeaba...
Bea...super Ivanelul! Ce intelegator si cuminte si gospodar e el!
Gratiana....daca ati avut rosu in gat cu temp asa mare...eu as incerca sa mai aman o perioada Priorix-ul, sa aiba timp organismul bebelunei, sa se refaca...nu da cu rosii, zic si eu...
MP...da' ce-ai mami cu cearceaful? Lasa-l, ca a trecut si luna neagra, si tot!
Ruxita...da, si eu ii dau vigantol in continuare, desi analizele sunt super-ok. Felicitari pentru Kay intelegator, si pentru bunul curs al intzarcarii!

Fug la treaba, ca mandra s-a trez la 6 jumi!

Pt ROR suntem programate de-abia la sfarsitul saptamanii viitoare. De rosu in gat am scapat in totalitate. Ieri am fost la control si s-a confirmat ca e ok.
Stai linistita ca nu dau cu rosii. E bine sa afli si alte pareri. Altfel nu intrebam. Si in plus...sunt cam scumpe rosiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:

se pare ca stefan e pe drumul cel bun, nu a mai facut febra, insa tuseste cand si cand, il mai iau dintii, din astea. problema e acum putza, am reusit sa vad ca e crapata pielicica aia si nu sta sub nici un chip sa umblu si eu acolo, nici cu rivanol nu am reusit sa-l dau. diseara voi fi mai hotarata, o sa-l pun pe taica-su sa-l tina, sa scapam odata, daca tot am inceput! asa bine dormea aseara si asa bine ma instalasem eu la un film, cand a inceput sa planga in somn mititelu....of...

nyny, de ce totusi antibiotic pt rosu in gat? si al meu e rosu tare in gat si mi-a dat doar tantum verde. soacra-mea a intrebat-o pe doctorita daca ii da un antibiotic ceva si a spus ca nu e cazu, ca nu are ceva infectios. in fine, fiecare medic cu ale lui. sa treaca repede marei!!!! si am mai auzit de la un medic venit acasa sa-l vada pe stefan care urla de 2 ore intr-una si nu stiam ce are, ca multi doctori prea se grabesc sa dea antibio la copii chiar si pt un rosu in gat "si uite asa incep marile tragedii"

faina masinaria aia, simply, dar scuuumpa...si eu vreau ceva similar pt stefan, dar o sa caut variante mioritice

sorina, peste cativa ani o sa ne gandim cu nostalgie probabil la zilele astea cand stateau ca maimutza agatati de noi sa treaca si ia toata treaba ca pe un mare compliment, numai la tine in brate e fericita!

_
mama lui Stefan, pui scump

Si noi am intrebat de ce antibiotic. Angina care circula acum e foarte rezistenta la medicamente si daca e in forma grava, cu febra mare, nu raspunde decat la antibiotic. La noi nu a fost vorba de un simplu rosu in gat. Am avut si din asta si l-am tratat cum zici tu fara antibiotic. Poate si la NYNY e vorba tot de angina acuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

_
mama lui Stefan, pui scump

Ana ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun. Poate ii trece repede si usturimea de la putza

Antibiotic ne-a dat pt ca face febra si are muci verzi... semn de infectie. Mi-am adus aminte ca aseara Mara se plangea si ca o doare o ureche... si dr nici nu s-a uitat la urechile ei. Nu stiu ce se intampla cu unii medicii in ziua de azi.... mai e si pediatru.
O sa iau si Tantum verde sa-i dau si lui David ca azi noapte a fost jale mare cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Nyny - sorry de pufi bolnavi. Incearca si la alt doctor, parca pediatra voastra v-a mai facut si alta data recomandari gresite

Ana - bietul Stefanel. Stiu cum este. Dar sa-i pui musai rivanol. Trece mai repede. Pune-i de cateva ori pe zi si mai ales imediat ce plange. Desfa-i scutecul si pune-i rivanol si neopreol.

Sorina - fata frumoasa si desteapta ai. Ce sa mai

Gratiana - noi n-am facut reactii de la priorix. Bafta si voua (se pare ca este un lot mai milde acum si nu sunt asa multe cazuri de reactii adverse semnificative)

Ayanna, Ruxita - bafta cu intarcatul. Se pare ca mai aveti putin

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput