Pufi de ian - feb 2010 (7) - felicitari Bea
Raspunsuri - Pagina 15
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
pana la 2 ani se da zilnic. apoi, pana la 7 ani din septembrie pana in aprilie. Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
cate picaturi? am fost pe 3... presupun ca acum ar merge doar una sau doua maxim?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
gratiana77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita mai dati pufilor vigantol???eu nu i-am mai dat, pediatra a zis ca vorbim despre suplimente dupa ce facem analizele care au fost ok si calciu si fier si toate alea... si asa nu mi-a mai prescris nimic. Ce fac? continui sa-i dau pana dau caldurile? fantanela e ok, inca nu inchisa dar pe care de a se inchide. Voi ce recomandari ati primit? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Da, ii mai dau vigantol ca nici la noi nu e inchisa fontanela.
ale1212xa spune:
si eu ii mai dau vigantol, pana la 2 ani stiu ca se da zilnic...asta iarna i-am dat 3 acum am redus la 2 picaturi ca e destul soare afara
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
plateea spune:
| citat din mesajul lui Ruxita cate picaturi? am fost pe 3... presupun ca acum ar merge doar una sau doua maxim? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
cate ai dat si pana acum... 2-3/zi
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
![]() cate ai dat si pana acum... 2-3/zi Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
mamidepuiuti spune:
fetili,n-am disparut,da-s cam cu fatza la cearceaf![]()
de asta nu prea scriu...incerc sa fiu la zi cu cititul![]()
intarcarea a durat cam o saptamana...la inceput nu i-am mai dat ziua tztz,dar noaptea da...ca nu vroia alt lapte
...cate 30-50-80 ml...de tot rasul
...dar no,asta a fost...vreo 4 zile,apoi scos si tztz de noaptea,inlocuit cu apa(noaptea)
acum avem asa:100 ml lv la trezire,inca vreo suta ml pe la 14 si un bol de cereale milupa (cca240 ml)seara...astea sunt cu lp
...si poate mai bea o suta de ml lv inainte de culcare,dar nu-i sigur
...acum o suta..nu-i batuta in cuie...de obicei e un 90![]()
decenuela spune:
| citat din mesajul lui gratiana77 Intrebare: e vreun pufulet care a avut reactii adverse la ROR? Noi ne pregatim sa il facem saptamana viitoare si tare as vrea sa stiu daca toti pufuletii care l-au facut au fost ok. de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
DA, JIJI MEU LA 3 SAPT A FC RUJEOLA..SAU CEL PUTIN ASA CRED DUPA SIMPTOME
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
| citat din mesajul lui Puiutmic Cum reusesc sa intru si eu in comunitateA PUFICILOR ? Baietelul meu este nascut pe 10.02.2010 si stiu ca aici gasesti multe sfaturi utile. www.puiutmic.ro |
scrie repede 10 mesaje....pt ca esti moderata si tot ce scrii apare mai tarziu
povesteste-ne despre voi...despre..puiutul tau mic...
sunt sigura ca te vei simti bine printre noi...tot timpul vei gasi aici o vorba buna...si multe raspunsuri....
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
Am vazut la mai multi copii aici www.amazon.co.uk/Smart-Trike-1573400-Cow/dp/B003BNY8MO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1300817842&sr=8-4" target="_blank">asta si mi se pare interesanta (e de la 10 luni la 3 ani....cum se spune" creste o data cu copilul"...acum poate fi folosita in loc de carucior,copilul se obisnuieste cu ea si apoi folosita ca bike....)
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "
alicredo spune:
| citat din mesajul lui simplicity Am vazut la mai multi copii aici www.amazon.co.uk/Smart-Trike-1573400-Cow/dp/B003BNY8MO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1300817842&sr=8-4" target="_blank">asta si mi se pare interesanta (e de la 10 luni la 3 ani....cum se spune" creste o data cu copilul"...acum poate fi folosita in loc de carucior,copilul se obisnuieste cu ea si apoi folosita ca bike....) Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. " |
anul trecut si in ro si aici era nebunie cu astea....si mie una mi-i se par f f f scumpe

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!