Pufi de ian - feb 2010 (7) - felicitari Bea

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

mai dati pufilor vigantol???eu nu i-am mai dat, pediatra a zis ca vorbim despre suplimente dupa ce facem analizele care au fost ok si calciu si fier si toate alea... si asa nu mi-a mai prescris nimic. Ce fac? continui sa-i dau pana dau caldurile? fantanela e ok, inca nu inchisa dar pe care de a se inchide. Voi ce recomandari ati primit?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

pana la 2 ani se da zilnic. apoi, pana la 7 ani din septembrie pana in aprilie.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

povestea unei pastai...numita bbTo

cate picaturi? am fost pe 3... presupun ca acum ar merge doar una sau doua maxim?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:

mai dati pufilor vigantol???eu nu i-am mai dat, pediatra a zis ca vorbim despre suplimente dupa ce facem analizele care au fost ok si calciu si fier si toate alea... si asa nu mi-a mai prescris nimic. Ce fac? continui sa-i dau pana dau caldurile? fantanela e ok, inca nu inchisa dar pe care de a se inchide. Voi ce recomandari ati primit?

Da, ii mai dau vigantol ca nici la noi nu e inchisa fontanela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

si eu ii mai dau vigantol, pana la 2 ani stiu ca se da zilnic...asta iarna i-am dat 3 acum am redus la 2 picaturi ca e destul soare afara

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:

cate picaturi? am fost pe 3... presupun ca acum ar merge doar una sau doua maxim?

cate ai dat si pana acum... 2-3/zi

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:

cate ai dat si pana acum... 2-3/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

fetili,n-am disparut,da-s cam cu fatza la cearceafde asta nu prea scriu...incerc sa fiu la zi cu cititul

intarcarea a durat cam o saptamana...la inceput nu i-am mai dat ziua tztz,dar noaptea da...ca nu vroia alt lapte...cate 30-50-80 ml...de tot rasul...dar no,asta a fost...vreo 4 zile,apoi scos si tztz de noaptea,inlocuit cu apa(noaptea)
acum avem asa:100 ml lv la trezire,inca vreo suta ml pe la 14 si un bol de cereale milupa (cca240 ml)seara...astea sunt cu lp...si poate mai bea o suta de ml lv inainte de culcare,dar nu-i sigur...acum o suta..nu-i batuta in cuie...de obicei e un 90

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Intrebare: e vreun pufulet care a avut reactii adverse la ROR? Noi ne pregatim sa il facem saptamana viitoare si tare as vrea sa stiu daca toti pufuletii care l-au facut au fost ok.

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

DA, JIJI MEU LA 3 SAPT A FC RUJEOLA..SAU CEL PUTIN ASA CRED DUPA SIMPTOME

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Puiutmic

Cum reusesc sa intru si eu in comunitateA PUFICILOR ? Baietelul meu este nascut pe 10.02.2010 si stiu ca aici gasesti multe sfaturi utile.

www.puiutmic.ro

scrie repede 10 mesaje....pt ca esti moderata si tot ce scrii apare mai tarziu

povesteste-ne despre voi...despre..puiutul tau mic...

sunt sigura ca te vei simti bine printre noi...tot timpul vei gasi aici o vorba buna...si multe raspunsuri....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Am vazut la mai multi copii aici www.amazon.co.uk/Smart-Trike-1573400-Cow/dp/B003BNY8MO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1300817842&sr=8-4" target="_blank">asta si mi se pare interesanta (e de la 10 luni la 3 ani....cum se spune" creste o data cu copilul"...acum poate fi folosita in loc de carucior,copilul se obisnuieste cu ea si apoi folosita ca bike....)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Am vazut la mai multi copii aici www.amazon.co.uk/Smart-Trike-1573400-Cow/dp/B003BNY8MO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1300817842&sr=8-4" target="_blank">asta si mi se pare interesanta (e de la 10 luni la 3 ani....cum se spune" creste o data cu copilul"...acum poate fi folosita in loc de carucior,copilul se obisnuieste cu ea si apoi folosita ca bike....)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "

anul trecut si in ro si aici era nebunie cu astea....si mie una mi-i se par f f f scumpe

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput