Pufi de ian - feb 2010 (7) - felicitari Bea
Raspunsuri - Pagina 12
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ayanna_xem wowwww, super tare!!! Bravo Ariana si bravo Simply...ca ati gasit momentul! Stiu ca erai stresata tare si uite ca ai reusit...nu i-ai bagat alt fel de lapte in schimb? Si noi suntem pe ultima suta de metri...ziua deloc, seara foarte putin, oricum am impresia ca nici eu nu mai am foarte mult laptic, dar nu stiu ce sa-i dau in schimb, ca LP-ul mi-l refuza...ia cateva guri si cah...in schimb face tumbe, frichineli, dar macar nu mai cere tzitzi...daca gasesc o varianta de menu ca sa am ce-i da dimineata scoatem si masa aia si gata.....dar eu sunt nostalgica...Conteaza foarte mult sa fii hotarat, eu inca ma intzarc pe mine, psihic vorbind...ma pregatesc... RUXI...hai ca inceputul e mai greu...trecem noi si peste hop-ul asta, rapid....si fara sechele... Legat de ulcer si cartea despre...poate nu ai cobit, ci ai intuit...ca tu oricum ai un al saselea simt bine dezvoltat... AL3CSA...felicitari pentru primii pasi! de-acuma sa te tii, ca urmeaza proba de alergat...viteza!!! Ma duc sa mai citesc din urma, ca m-am delectat doar cu ultimile pagini... _ Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata![]() |
Bafta cu intarcarea
si multumesc

Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "
simplicity spune:
| citat din mesajul lui alicredo simpli pana am terminat eu de recuperat tu ai intarcat-o pe Ari! felicitari tie! felicitari ei! felicitari lui tati care a fost alaturi! deci se poate! ma bucur ca ai scapat de un stres ![]() ![]() ![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |

...Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Simply...felicitari! wow, ce veste buna...bine ca a fost usor, si Ariana a acceptat repede si fara traume noua situatie!![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |

Mami de
simplicity spune:

Felicitari si tie,voua....deci in ziua nuntii cu siguranta putem sta si la o poveste,acum ca stim sigur ca nu trebuie sa ii alaptam atunci

Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui tomaca Felicitari si tie si ei! Uite ca te-ai pregatit constiincios si pana la urma ai vreusit sa nu fie traumatizant pentru niciuna. Bravo! Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |

Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui blue_flower SIMPLY - Dani inca mai apasa pe sani ca pe butoane cand ii vede. Eu cand vin acasa seara il iau cu mine sus sa ma schimb. Si cand ma vede....face ochii mari si se bucura, dar nu mai pune gura. La inceput mai punea gura, dar nu tragea. Si mai mult se bucura cand vede buricul. Felicitari ca ai gasit momentul potrivit pentru amandoua sa terminati si cu erapa asta. Vor veni altele mai frumoase!! de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |

Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui danasor Felicitari Simply si Ariana, asa mama asa fiica ! ![]() ![]() ![]() pui mic |

Mami de
simplicity spune:
Am facut spam,dar trebuia sa multumesc pt felicitari...
Felicitari Yannis(de Alecsa) pt primii pasi
Danasor,Ruxita bafta cu intarcarea ...sa gasiti momentul oportun si copii intelegarori
Mami de
decenuela spune:
simpli...felicitari...multumim pt detalieri...nici nu stiu ce sa zic...esti curajoasa..sau mai degraba hotarata....insa cred ca asta era momentul...pt ca amandoua v-ati ajutat...reciproc

mami
am inceput mesajul asta de 3 ore...
am av oameni la dat niste gauri...modificat..patul lui jiji...ca avea tendintze de kamikaze....acu il astept sa se trez si sa iesim si noi afara...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
In foile puse de Bea scria ca pt intarcare sa se foloseasca tetine cu gaura mica, sa curga incet, sa-si satisfaca si pofta de supt nu numai foamea - ar fi o logica si cu asta ; la noi la inceput chiar a mers..... acum chir daca bea si LV, tot pe all night o tinem , noaptea trecuta a fost chiar rau de tot ...Succes! Noi suntem in plin proces dar deocamdata singura realizare e ca bea LV, in rest ... pui mic |
eu am reusit azi sa-i zic pas dimineata (nu de draga dimineata la 6 cand ne-a dat trezirea ci mai tarziu pana in pranz). A tras de mine, de tricou, eu trageam de tricoul meu si asa ne-am inteles... prin diversiune i-am dat altceva... la culcare i-am data tzatza, ca inca n-am nerv de urlatzi... dupa amiaza l-am lasat sa suga, apoi i-am dat LV, acceptat si baut cu succes... a inceput chiar sa se joace cu tetina asa cum se joaca cu sfarcul... deci spuneti tetina mica... o sa cumparam biberon cu toarta si tetina daca asa sta treaba (am murit de ras intr-o seara de vorba spusa de Ela "daca asa sta treaba").
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

; la noi la inceput chiar a mers..... acum chir daca bea si LV, tot pe
all night o tinem
, noaptea trecuta a fost chiar rau de tot ...