Mamicile de fulgusori'09 sunt alaturi de A_driana!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Lady noi am fost afara. Eu am vazut acu vreo 2 saptamani explicatiile dnei Jurca care spunea clar ca indiferent de ce s-ar intampla in atmosfera norul ala n-ajunge la noi ca ar avea de trecut un ocean si nush cati km si pana la noi s-ar alege prafu de el. Spunea ca e imposibil sa ajunga la noi. E adevarat ca la stiri nu m-am uitatin ultima vreme. Noi am fost afara. Si in casa tot aerul ala il respiram.

Busy

Getik ma bucur ca ne mai dai vesti. Cristi al meu a pus rasad de rosii si ardei si le tine in bucatarie. De Paste plecam prin tara si cica le luam cu noi ca acum sunt copii nostrii. Eu mai rad de el si-l intreb daca trebuie sa vorbesc cu ele ca sa creasca frumoase. Ca daca e asa o sa ma stramb toata ziua la ele ca sa nu mai iasa.

A-driana soro eu stiam ca treb sa tii ceva regim. Mama manca branza de vaci slaba, si nu mai stiu ce. ca de la regimul ala a si slabit atunci o gramada. Ia intreaba tu ca eu nu cred ca treb sa mananci orie. cel putin nu rosii, vinete, d-astea cu seminte. Zic si eu ca asa stiam de la mama.

Oare ce face Pishko si cei doi puisori? Imi tot zboar gandul la bebei mici. Sper sa am rabdare sa ma duc si la munca vreun an inainte sa mai facem unul mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Eu abia astept sa vina WE sa-mi fac jardiniera cu ierburi aromate ...am cumparat semintele trebuie doar sa le plantez. Trebuie sa mai cumpar seminte de menta,din astea nu am,nu credeam ca-mi trebuie, dar azi am facut burgeri din linte cu sos de iaurt cu menta si a trebuit sa plec cu mucosii sa cumpar menta proaspata (scumpe rau minunile astea,in conditiile in care eu surplusul din pungulita il congelez,dar nu mai e acelasi lucru)

Dragos si Eva _30.11.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

alina mie chirurgul care m-a operat mi-a spus ca in 2-3 sapt trebe sa ajung la alimentatia dinainte de operatie....ca zici de rosii mie in spital la 2 zile dupa operatie mi-a adus salata de rosii langa felul 2...in prima zi dupa op. mancam sandvici cu sunca si branza topita si la amiaza ciorba de legume cu carnita de porc...si in a 3a zi dimineata, pe langa cremvusti si branza topita cu chifla mi-a adus ou fiert....le-am mancat pe toate si n-am avut nimic...
nu stiu ce sa mai cred... afara nu se tine regim deloc....se tinea regim 3-6 luni acum 20 de ani cand se opera prin metoda clasica, zic eu....acuma vad ca pune mare accent sa mananci de toate...
ti-am spus chestiile astea doar asa intr-o doara, sa nu crezi cumva ca m-a suparat mesajul tau, nici vorba...
doar ca mie doctorii asa mi-au recomandat, si banuiesc totusi ca nu vb prostii
lady mesajul gol a fost inainte de masa...cam pe cand ati zis voi ca plecati afara
gabitza spor la plantat mirodenii
geti mersi de intrebare...azi sunt destul de bine...deocamdata nu si-au facut aparita durerile ,criminale'...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna dimineata

Si eu am rasadurile inca in casa- in cateva zile sper sa ne plece constructorii din curte, ca sa pot sa le plantez in liniste. Va trebui atunci sa curat si fragii si capsunii.

Intre timp, trimit de zor resume-uri. Azi am primit 3 telefoane de raspuns si am programat un interviu pentru luni. Am mai dat cateva telefoane pentru referinte, si cateva pentru daycare pentru Sophia. Gradinita (de fapt un Licensed Family Day Care) la care a fost si Diana au ani in urma, unde speram eu ca va merge si Sophia, tocmai am aflat ca nu mai lucreaza cu licenta. Nu asta ar fi problema, ca o stiu pe doamna care are grija de copii si am incredere mare in ea, insa fara licenta nu mai are voie sa tina decat 2 copii, pe care ea deja ii are. Asa ca acum, pe neasteptate, trebuie sa gasesc un Day Care in timp foarte scurt.

Deci cam astea ar fi pe la noi. Fug sa scot painea din cuptor (v-am spus ca am achizitionat o masina de paine super, am mai descoperit si o reteta de paine frantuzeasca foarte buna, iar acum zilnic sunt brutarita?).

Mergi la inceput

Fetelor, ma ajutati cu o reteta buna de bulz? Am o pooftaaaa...

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza...

bultz...ce-i aia?!?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata

pai e un gogoloi din mamaliga cu branza de burduf si cred ca si niste afumatura la mijloc... se face pe la munte...poate Camy stie mai bine

Camy,tipa ucisa din Brasov e colega cu tine la serv?

Dragos si Eva _30.11.2009

poze

Mergi la inceput

'Neata, Lady!

Bulz e un gogoloi de mamaliga. Tocmai am primit o reteta care spune ca in mijlocul bilei se pune brinza, unt si o bucatica de carnacior- suna foarte bine, neaparat o sa incerc. O sa-i dau si Sophiei, dar pentru ea o pun ou fiert (parca bunica mea facea cu ou, dar nu mai tin minte prea bine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Lauriciu, eu am invatat sa fac bulzul in Maramures... Faci mamaliga, prajesti niste carnaciori si apoi pui intr-un vas de lut asa: un strat mamaliga, unul branza de burduf, unul carnaciori, apoi iar mamaliga... pana umpli vasul. Deasupra razi niste telemea si faci niste "cuiburi" in care pui ouale si dai la cuptor sa se rumeneasca A! si inainte sa dai la cuptor intepi toata smecheria pe toata suprafata sa se combine aromele.

Pofta buna

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Camy - m-ai molipsit... vreau si eu acasa la bb... dar nu pot fugi de la birou... Oare tu ai reusit sa scapi?

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

nu...ieri am ajuns acasa la 16:30

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput