Mamicile de fulgusori'09 sunt alaturi de A_driana!
Raspunsuri - Pagina 15
My_Lady0091 spune:
bun..deci o sterg cu copil afara.vreo ora..
apoi o aduc la papa si somn![]()
camy..si geta..imi pare rau pt pc-urile voastre, dar cum de s-au stricat?
busy si geta..toti copii au aceste tantrum-uri
, la nivele de manifestare diferite, caci nu toti simt la fel.nu e nimic anormal
, un link: http://www.heptune.com/tantrum.html ,sunt sigura ca stiti despre ce e vorba..dar nu strica un remember niciodata.
aici, iarasi niste sfaturi pertinente: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1075
si aici: http://www.gandul.info/sanatate-food-drink/cum-calmezi-crizele-de-isterie-pe-care-le-fac-copiii-5604374
si sunt foarte multe articole din care sa va inspirati, plus carti ale unor psihologi avizati!
la noi tamtrum-urile sunt manifestate la un nivel inferior si ne calmam repede, deocamdata.nu ne dam cu capul de nimic..doar tipam, isi mai aplica vreo palma peste fata sau peste cap, se izbeste cu fundul de pamant, parchet..plange usor...dar ne calmam repede!
ady, ma bucur ca te-a linistit rox.
apropos rox..nimic nou sub soarele Roamniei?
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
getik1 spune:
neata![]()
lady pai nu a fost noru si saptamana trecuta?
eu o scot pe ary pin curte
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui getik1 neata lady pai nu a fost noru si saptamana trecuta? ![]() eu o scot pe ary pin curte ![]() getik mami de mica aricica 29.12.2009![]() povestea unui aricy bijuteriile lui getik |
a fost el noru'...dar nu pe deasupra tarii noastre.
pe la noi e de ieri si pe parcursul zilei de azi.
sapt trecuta a plecat pe deasupra Americii..si apoi spre Europa.

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
cred ca plec acasa...oricum nu's in stare sa trag 2 linii 

si eu ma intrebam ce si cum sa fac legat de norul ala...dar desi e f frumos aici la noi, Fla s-a ales cu o raceala, nas plin de mucisori, asa ca azi zic "pas" iesirii pe afara...
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:
lady mama, Beccuta ta i-a trimis ceva mesaj codat la fiu'meu, pe telu meu?
ceva inteles doar de ei doi?
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui A_driana lady mama, Beccuta ta i-a trimis ceva mesaj codat la fiu'meu, pe telu meu? ceva inteles doar de ei doi?Adriana, mamica pufarinului David |
nu..dc?!?Rebecca doarme acu'

mai suna lumea dar mesaje nu a trimis pana acum..asa de EINSTEIN nu e inca

vias spune:
maaaaaaaaaaaiii..Fla a trimis cateva mesaje goale pana acum...si nici el nu e Einstein ![]()
inca sunt la servici, cand sa plec...hop a venit sefu' 

dar sper sa plec repede-repejor....vreau acasa la puiul mic 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
busymummy spune:
Tocmai am vorbit acasa... copilul meu este in parc
... distractie maxima![]()
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
getik1 spune:
lady fimea daca prinde cosmoteu trimite mesaje la greu nu stiam eu de ce am mereu aprope 5o de centi mereu mapa am descoperit
, si triite la al 3 lea numar ca primele 2 sunt "a" si "aa" fara numar si ea trimite la altreilea care este orange, asa ca se intelege de la sine ca sunt intelijenti copii nostri
.
pai eu auzisem ca sapt trecuta parca vineri a venit noru la noi
eu cu stirile sun in pom ca de 2 sapt nu a tv si tel fix
si pe tvr1 nu pre ajung sa vad stiri.
adi ce faci cum mai esti azi?
gata fug ca copchilu doarme si ma duc sa pun mazarea, rosiile, fasole si sa vedem ce mai am in cutia cu seminte
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
busymummy spune:
Camy - m-ai molipsit... vreau si eu acasa la bb... dar nu pot fugi de la birou
... Oare tu ai reusit sa scapi?
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD