retete anti-colesterol?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Silvi, i-a iesit 290. Eu nu ma pricep, dar cica este foarte mare (el are 37 de ani - ca idee). Pe langa regimul alimentar, am inceput sa ii dau tinctura de plante anti-colesterol. Ma gandeam (eu, ca medicul l-ar fi bagat direct pe tratament - pentru restul vietii ) sa incercam si cu Omega3. Prin luna mai va repeta analizele.
Multumesc pentru sugestii! Le gasesc foarte utile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Tisina este chiar mare ...dar eu zic ca se va regla cu dieta, tratament naturist si un regim de viata mai controlat. Intereseaza-ta ce ceaiuri si adjuvante naturale ai mai putea lua de la plafar pentru colesterol, daca nu face trat medicamentos. Eu va tin pumnii si dupa o luna de regim sa repete analizele. Ma bucur ca ti-au fost de folos sugestii mele, eu mi-am facut din asta un stil de viata si asa incet si fara sa fac vreun efort am pierdut si toate kg in plus si mi-am reglat si colesterolul.
Daca te mai pot ajuta cu sugestii sau retete nu ezita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCiornei spune:

Legat de colestarol, am gasit in revista "Formula as" (nu stiu daca am voie sa spun numele revistei, insa in cadrul ei pot fi gasite multe sfaturi utile) urmatoarea recomandare:

* Doua linguri de miere si trei lingurite de scortisoara pudra, amestecate cu 450 ml de ceai, daca sunt administrate unui pacient care are colesterolul mare, vor reduce nivelul acestuia cu 10% in interval de 2 ore.
* Ca si in cazul pacientilor cu artrita, daca remediul se administreaza de trei ori pe zi, reduce nivelul colesterolului.
* Conform unei informatii publicate intr-o revista medicala, mierea pura consumata zilnic inlatura problemele legate de colesterol.

Totusi, pe langa atentia la alimentele consumate, nu trebuie neglijata activitatea fizica si mai ales, mare atentie la nivelul stresului si la managementul lui.

http://retetadelicioasa.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

In sarcina am avut 391 valoare colesterol.Acum n-am mai repetat analiza, dar cred ca tot mare este. Ce as putea manca tinand cont de faptul ca alaptez si Tudor are numai 4 luni?Colicii au trecut dar inca n-as risca cu fasole etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Gabriela, majoritatea alimentelor care mi-au fost recomandate pe pagina anterioara. Tot ce e sarac in grasimi animale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tisina

Gabriela, majoritatea alimentelor care mi-au fost recomandate pe pagina anterioara. Tot ce e sarac in grasimi animale.

Tisina

Multumesc !
Sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Foarte bun pentru scaderea colesterolului este ceaiul de papadie, 3 cani/zi. Eu iau si Omega-3 extra 1000 mg 1/zi.

Pe linga dieta, conteaza mult si sa faca miscare: mers pe jos, bicicleta, dans, ce-i convine mai mult.

Mergi la inceput