Mar-Apr(186)Hai scrish! Bv anemi_b,anadomnica!
Raspunsuri - Pagina 11

anemi_b spune:
Buna dragelor,
In data de 18.03.2011 la h 02:30 dupa un travaliu de 3h a venit pe lume bebe Rares la spitalul Universitar, avem 3480gr, 51 cm si apgar9(circulara cordon).
suntem bine, de ieri acasa, papam, avem un pic de icter dar ne revenim
Va pupam
Ami mami fericita si Rares

antguess spune:
Buna dimineata
Am venit si eu la cafea dupa o noapte linistita.....
SCRISH- sa ne dai de veste te rugam.....
AMR: PUTIN
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si cu o
Evelinne luna a 9 a

millie spune:
Felicitari Anadomnica !!!Bine ai venit pe lume Paula!!
Ioanales pupam bebita din burtica sa mai stea cuminte un pic la caldura .Delia bine ati venit acasa! acomodare usoaramami de

madutza_bra spune:
Neata fetele!
miki, yasmi, aseara am cantarit fata are 4500 gr si 53 cm. Mi se pare ca a crescut putin in inaltime. Azi vine dr si o mai cantareste ea odata
, ii tot curge un ochisor de vre-o cateva zile...sa vedem ce imi da sa-i dau, in afara de ser fiziologic. Cica ii face acum controlul de 1 luna...
Cami, si Cristi al meu simtea orice miscare faceam in dreptul usii lui. Acum nu are treaba cu plansul surioarei noaptea; doar dimineata cand e aproape de ora lui de trezire sa mai trezeste la plansul ei, in schimb nu are treaba, nici la pranz nu o aude
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

sorinam spune:
Buna dimineata! vin si eu la o cafea. Eu miercuri merg la monitorizare si eco sa vedem ce mai face bebita. Poate fixam data nasterii, da tot cezariana va fi . In rest m-am capatat cu o tuse acum pe final. Sper sa treaca in cateva zile ca dc ma prinde nasterea nu ma vad bine cu tuse si operata.
sorina
mami de Tudor 4 ani , acum
38+

millie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anemi_b Buna dragelor, In data de 18.03.2011 la h 02:30 dupa un travaliu de 3h a venit pe lume bebe Rares la spitalul Universitar, avem 3480gr, 51 cm si apgar9(circulara cordon). suntem bine, de ieri acasa, papam, avem un pic de icter dar ne revenim Va pupam Ami mami fericita si ![]() |
mami de

madutza_bra spune:
Stiti ce as vrea sa fac eu maine? sa ma apuc de spalatul geamurilor. Oare e prea devreme?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze

madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anemi_b Buna dragelor, In data de 18.03.2011 la h 02:30 dupa un travaliu de 3h a venit pe lume bebe Rares la spitalul Universitar, avem 3480gr, 51 cm si apgar9(circulara cordon). suntem bine, de ieri acasa, papam, avem un pic de icter dar ne revenim Va pupam Ami mami fericita si ![]() |
Felicitari! Bine ati revenit acasa!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de

Poze

AllyLaur spune:
anemi_b, felicitari proaspata mamica!!! Bine ati venit acasa
!!!
Ally ,
Eduard 38+ sapt bebe
AMR 10 zile MAXIM !!!

AllyLaur spune:
Madutza_bra, si Laur a spalat geamurile joi ...deci, ce mai conteaza acum 1 luna?
Ce grasunica dulce ai tu mai, mai, mai!!!
Ally ,
Eduard 38+ sapt bebe
AMR 10 zile MAXIM !!!