LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf
Anamariame , da treb sa vad cum le pun...
nici ariana nu prea mai mananca din cauza ca bea lapte 1 litru aproape pe zi(dim+seara). am zis sa mai golesc biberonul dimineata si scutece?numai ariana mai are?
cum stati la capitolul asta?
astept sa se mai incalzeasca s-o las efectiv in chilotei, face la olita, reductor, dc o pun, de spus, spune rar, sau dupa ce a facut.

Kiar ma gandeam astazi la tine, ca nu ai mai intrat de multishor. Cred ca eu te-am kemat.

Nici eu nu vad pozele... si iegzist pe feisbuc...

Adela a renuntat la cantitatile industriale de lapte, dar tot baga vreo 500ml: adik un bibe la culcare, unul cand ne culcam noi, eventual unul peste noapte (dar vaz ca incepe sa mai renunte la asta) si ceva laptic cu miam-miam dimineata, inainte de a pleca la gradi. Nu bea (aproape) niciodata tot lapticul din biberon, astfel incat ajunge cam la 500ml, fata de 1000 cat obisnuia.

Nici noi nu am renuntat la scutecel, kiar daca atunci cand e acasa spune cand face (aproape mereu), ba isi exprima si dorinta de a face la olita /reductor. (bine, nu cu cuvintele astea ) La gradi, plimbare, somn, scutecelul e baza.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
anamariame - cum va mai este?si noi ne-am luptat in dec cu traheita acuta de am ajuns sa fac o psihoza si cu tuseanoi ne-am tratat cu aerosoli - baza fiind ventolinelesiropurile de tuse mai mult rau ne-au facut (la stomacel, ca la tuse nu s-a vazut cine stie ce efect)ce ne-au mai ajutat - uleiurile de pin /eucalipt/cimbru (in diverse combinatii, dupa inspiratie si stare) puse in umidificatorGianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si unsprezece luni
Gianina, , doar tusea ne mai sacaie si pe noi. E afurisita rau. Si eu ii fac aerosoli, dr a zis doar cu ACC si ser, la sfatul tau am luat fluimucil sau cum s-o fi chemand Are crize de tuse destul de suparatoare noaptea. O linistesc cu ceai de scai vanat cu miere si zeama de lamaie. In rest e foarte bine, se joaca, mananca binisor. Oricum, sunt si eu paranoica numai la gandul unei raceli. Luni seara, dupa o zi in care a fost ragusita, mi-am pus ceasul din ora in ora sa sune, sa o aud ca si cum respira, ca nu are febra etc. Intre timp m-am mai linistit, pentru ca situatia s-a mai imbunatatit.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

anamariame, lasa burtica fetii, doar nu o vrei manechina de-acum???!!

Izia are 3 mese principale si una sau doua colatiuni:
_ la 8-9 un bib (cca 300ml) de lapte (de fapt e lapte de vaca nedegresat indoit cu ceai de musetel) si doua bucatele de piine. Am incercat sa ii facem tartine, dar nu merge, se spoieste toata.
_ un fruct daca ii e foame pina la masa
_ la 12-13 masa de prinz, care are fel principal si desert
_ la 16-17, dupa siesta, un iaurt ori un bib cu lapte si un biscuite
_ la 19 masa de seara cu fel principal si desert.

Intre orele-astea nu maninca nimic altceva, nu roade, nu vede mincare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Eu sint curioasa daca a renuntat vreun BB la scutecel si cum fac cind sint la plimbare ori in masina si BB cere pipi/kk??!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Kea, iti inteleg perfect supararea, am trecut si eu prin asta de atatea ori, de altfel asta e si unul din motivele pt care m-am decis sa nu fac nicio petrecere cu copii/parinti de ziua Evei. Sunt de-a dreptul satula de vorbe rastalmacite, de ochi curiosi etc. Ar fi perfect daca am putea sa nu punem la suflet.
[...]
Fetelor, da' ghioceii vostri mananca si dupa-masa si seara? Eva ultima masa o ia pe la 4-5, si apoi doar lapticul de nani. Apropo de asta, cat si cand mai papa bebeii vostri lapte din bibe? Tot praf le dati? Eu o data-de doua ori pe saptamana il inlocuiesc cu lapte de capra, acum merge uns, ca e foarte bun pt tuse. Totusi, mi se pare ca are burtica maricica si ma gandesc ca e de la lapte, ca in rest nu exagereaza cu mancatul.

He-heeeee! Pe mine m-a apucat o frenezie cu ziua Adelei, de-mi vine sa ma apuc de acum de pregatiri! Nu as rata ocazia pentru nimic in lume! Nici nu ma mai intereseaza ca am aflat ca s-a nashparlit treaba in campul muncii unde va trebui sa ma intorc kiar cu o zi inainte de petrecere! Eu numai petrecerea puiului meu o am in cap! Deja imi fac planul de retete bebelushabile... Ne-am "procurat" toaletele, acum lucram la accesorii!
Deja au inceput sa soseasca si cadourile! expeditorii!
Hi-hi, kiar ca m-a luat valul!
Revenind la subiectul cu mancare, si Adela tot pe la 5 papa ultima masa... de fapt variaza destul de mult, ca ei la gradi mananca la 12:30 masa de pranz. Daca a mancat multumitor acolo, ii dau sa manace pe la 5-6, daca nu prea a mancat, ii dau mai devreme. Noi am trecut pe lapte de vaca de la 1an si jumatate, rar mai folosim lapte praf (deplasari).

Mergi la inceput

Chato, sigur ca nu o vreau manechin (acum ), doar ca eu cand eram ca ea eram plinuta rau si apoi m-am tot chinuit cu kg in plus, nu as vrea sa treaca prin acelasi chin si ea. Eu ma gandeam ca mananca prea mult lapte, dar vad ca nu e deloc asa si m-am linistit. Ea serveste la nani 250 ml laptic si dimineata (optional) inca 150 ml.Dar mananca bine de tot in restul zilei : -dimineata MD serios (omleta/ou fiert/paine cu unt si cascaval si masline etc)-pranz ciorbita-la trezire felul doi (carnita cu inca ceva)Si lapticul pe care l-am mentionat deja. De rontait nici ea nu prea rontaie, mananca fructe intre mese, dar le trec la cele 2 gustari ce trebuie sa existe printre mesele principale.La scutec nici vorba sa renuntam (s-au scumpit rau Pampersii )Astept si eu sa se incalzeasca si sa o las in funduletul gol.Ai vostri au trecut la "eu"? Adica mai vorbesc inca despre ei la pers a 3-a? Eva a zis dimineata cand s-a trezit: "Vine fultuna si o fula pe eu" , cine stie ce-o fi visat!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Nici nu ma mai intereseaza ca am aflat ca s-a nashparlit treaba in campul muncii unde va trebui sa ma intorc kiar cu o zi inainte de petrecere! Eu numai petrecerea puiului meu o am in cap!

pe 6 ar trebui sa te intorci la munci, cand e petrecerea?

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Denisa, ce lapte de vaca folositi? Din sursa cunoscuta sau de targ?Sa stii ca si eu eram la fel cu entuziasmul dinaintea petrecerii, aveam si eu menu-uri intregi pregatite, dar m-am sucit. Sigur, sunt sanse sa ma sucesc la loc, doar mai e o luna.Aaa, si de ce ati trecut pe lapte de vaca? E prea caloric/concentrat/scump? Chiar sunt curioasa, pt ca si pe mine ma sacaie maica mea sa nu ii mai dau praf.Chatonel, la fel m-am intrebat si eu cum se procedeaza cu bebeii fara scutec in deplasare. Ca odata invatati sa ceara la olita, eu nu cred ca mai pot face in scutec.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
La scutec nici vorba sa renuntam (s-au scumpit rau Pampersii )

cica si-au schimbat linia de fabricatie, au descoperit ca faceau si altii exact acest produs si vandut tot sub aceeasi denumire.

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

La multi ani, Ariana!

Mergi la inceput