LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***314***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Multumim fetelor care s-au gandit la noi si ne-au trimis ganduri bune sane treaca raceala Il pupam si pe Ianis sa se faca bine, Sophiphi mai are kk verde? Eva de la antibiotic a dat-o si ea pe scaun moale spre apos Chatonel, wow, cat de bine arati! Felicitari! Mi-au placut la nebunie pozele. Kea, iti inteleg perfect supararea, am trecut si eu prin asta de atatea ori, de altfel asta e si unul din motivele pt care m-am decis sa nu fac nicio petrecere cu copii/parinti de ziua Evei. Sunt de-a dreptul satula de vorbe rastalmacite, de ochi curiosi etc. Ar fi perfect daca am putea sa nu punem la suflet. Bebe-strumph, eu nu pot sa iti vad pozele.Fetelor, da' ghioceii vostri mananca si dupa-masa si seara? Eva ultima masa o ia pe la 4-5, si apoi doar lapticul de nani. Apropo de asta, cat si cand mai papa bebeii vostri lapte din bibe? Tot praf le dati? Eu o data-de doua ori pe saptamana il inlocuiesc cu lapte de capra, acum merge uns, ca e foarte bun pt tuse. Totusi, mi se pare ca are burtica maricica si ma gandesc ca e de la lapte, ca in rest nu exagereaza cu mancatul.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

neatza!
Anamariame , da treb sa vad cum le pun...
nici ariana nu prea mai mananca din cauza ca bea lapte 1 litru aproape pe zi(dim+seara). am zis sa mai golesc biberonul dimineata si scutece?numai ariana mai are?
cum stati la capitolul asta?
astept sa se mai incalzeasca s-o las efectiv in chilotei, face la olita, reductor, dc o pun, de spus, spune rar, sau dupa ce a facut.

noi consumam branza de capra..si lapte de vaca.
sunt pentru orice de capra sa fie.
ok..acum sa pun si poze...

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

LA MULTI ANI ARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

multumim, asta dc o fi pt Ariana mea, dc nu La multi ani! pt alta ariana, nu?
of nu prea pot zambi, tocmai daduram de un necaz cu nepotika mea(aproape 9 ani), a fost gasita suspecta de glanda tiroida...in fine ma apuka plansul numai cand ma gandesc..o zi de cosmar...un subiect tare urat.
sanatate la toti copiii!!!

www.facebook.com/home.php?sk=myuploads" target="_blank">Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Fetelor, da' ghioceii vostri mananca si dupa-masa si seara? Eva ultima masa o ia pe la 4-5, si apoi doar lapticul de nani. Apropo de asta, cat si cand mai papa bebeii vostri lapte din bibe? Tot praf le dati?

mananca la pranz 13.30 dupa care inainte de a adormi un bub de 150 ml lapte praf, uneori mananca dupa ce se trezeste la pranz ceva subtire, mai rontaie una alta pana seara pe la 19-19.30 cand papa ceva mai consistent si la culcare un bub de lapte de 250 ml cu putine cereale. cam asta ar fi toata cant de lapte/zi 150+250 ml lapte praf, am incercat sa il trec pe lapte normal dar nu ia priit.

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anamariame - cum va mai este?
si noi ne-am luptat in dec cu traheita acuta de am ajuns sa fac o psihoza si cu tusea
noi ne-am tratat cu aerosoli - baza fiind ventolinele
siropurile de tuse mai mult rau ne-au facut (la stomacel, ca la tuse nu s-a vazut cine stie ce efect)
ce ne-au mai ajutat - uleiurile de pin /eucalipt/cimbru (in diverse combinatii, dupa inspiratie si stare) puse in umidificator

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

multumim, asta dc o fi pt Ariana mea, dc nu La multi ani! pt alta ariana, nu?

cred ca e ptr Ariana, ghiocel de Adee care e sarbatorita azi

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

chatonel- noroc cu pozisoarele tale ca mi-au mai ridicat moralul sunteti si frumosi si hazosi si lipiciosi si....
dar am totusi o obiectie - taaare putintele
asteptam "remedierea problemei"

Mergi la inceput

bebe-shtrumf - de revedere

nu-i cazul sa o luati asa in tragic cu nepotica voastra; in ziua de azi tiroida nu mai este asa de speriat cum era odata
nu-i trebuie ecat un medic bun care sa o urmareasca continuu sa poata adapta tratamentul imediat ce mai fluctueaza ceva pe acolo, un mediu calm si linistit si muuulta dragoste si echilibru
ce diagnostic precis a primit?

Mergi la inceput