Pepenasi de iulie-august 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 5
monalac spune:
alexa_teo
5 Eduard (mobriq),LA MULTI ANI!!!!
cami,asa zic si eu !
marina,inca n am reusit sa ajung la medic...
Marina_1609 spune:
mona, vad ca tu nu poti renunta la ideea de a scrie aici ![]()
--------------------------------------------
Marina
32+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
monalac spune:
marina,ma leaga multe de forumul asta,am invatat atat de multe de aici....
chiar nu pot sa renunt si ma doare ca nu mai scrie nimeni pe aici...
Didi81 spune:
Mona, pai eu zic ca nu locul ci oamenii sunt tot farmecul
. Si cum oamenii s-au mutat...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Tecky spune:
Eu de citit citesc dar cand vad ca nu mai scrie nimeni.Probabil foarte multe fete citesc dar nu scriu....
Nati spune:
Salutare fetelor ramase pe baricadele subiectului!![]()
Eu una recunosc ca mai citesc din cand in cand la subiect, dar efectiv nu am ce sa scriu.
Aceleasi chestii zi de zi se intampla, cand si cand apar variatii, dar nu-mi place sa scriu ce fac in fiecare zi ca e monotonnnnn.
Mona, apreciez gestul tau de a incerca sa animezi admosfera pe aici, dar probabil fetele sunt ocupate, e si astenia asta de primavara de te pune pe butuci, plus la mine e polenul care ma chinuie rau anul asta.
In rest liniste si pace, suntem sanatosi cu totii, si vb lui Didi81 lumea se muta, si are dreptate, eu ma mut(noi, cu familionul dupa mine), si am o groaza de treaba.
Ne-a cam dat peste cap cutremurul si tsunami asta, situatia de criza care a fost o perioada, acum lucrurile incep sa intre in normal si ne apucam sa terminam ce am inceput.
Si cam asta e, sper sa mai intru daca apuc zilele astea, pana atunci va doresc o primavara calda(ca la mine e un frig si un vant de nu-ti vine sa iesi din casa) sanatate multa si bucurati-va de viata cu tot ce aduce ea.
Marina_1609 spune:
Nati, ne bucuram ca sunteti bine, spor la mutat si reorganizat viata....
Mona, ar reveni fetele dar intimitatea cam lasa de dorit aici, stii si tu prea bine...
Marina
33+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog